Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
Buna dimineata! Cum va mai este? Cand incepeti sa mergeti la gradinita? Pe 1?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
'Neata si de la noi!
Sa aveti o zi minunata!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
Yaia, merci mult! Da, asa fac si eu ptr scadere febra, desi aici au zis sa-i pun paracetamol supozitor si daca nu scade, dupa 4-5 ore sa-i dau Ibufen.
Eu am procedat asa cum ne-au zis in spital la Obregia, Nurofen si Panadol sirop, la 4 ore, si a mers.
Dupa consultul de ieri, cand dr a fost mai mult decat entuziasmata sa vada achizitiile fluturasului scump, s-a hotarat ca, ptr linistea noastra si ptr ca varsta de 2 ani este una optima, ca in luna lui octombrie sa-i facem lui Andrei un RMN si un eeg, asta ca sa ne edificam daca a crescut asa cum trebuie creierul si daca este ceva in neregula acolo, respectiv leziune, asa cum banuia dr din Buc ca ar fi.
O sa fie sedat fluturasul, nu tare, doar cu gaz, si ne vom duce dimineata iar seara vom pleca, deci nu necesita spitalizare. Avem incredere in dr ca totul va fi bine, desi eu sunt cam fricoasa la faze de-astea.
Tot dr a hotarat sa scoatem medicamentul introdus la Buc, ptr ca e clar ca cele 2 convulsii au fost febrile, deci nu e nevoie de un nou medicament, fiind suficienta monoterapia ptr moment.
Cam asta despre controlul de ieri.
De luni se da startul la gradinita, adica din 31 aug, asta ptr ca ei incep mereu de lunea. Sunt cu inima stransa din cauza virozelor, desi am inceput sa-i dau lui Andrei, Oscilococcinum ptr imunitate.
Azi am mai aruncat un ochi pe medicam nou introdus si am constatat ca printre reactiile adverse, desi dr a insistat ca numai la supradozari, pot aparea durerile in gat si slabirea imunitatii, chiar aparitia racelilot. Cred ca a contribuit si asta la rosul in gat si otita. Nu stiu ce sa mai8 zic, ca nu am mai avut probleme de acest gen pana acum. Cert este ca scadem doza treptat si scoatem medicamentul.
Va tin la curent!
Doamne ajuta sa fie totul bine si chiar daca face viroze, caci e inevitabil la cat de prost au islandezii grija de copii, macar sa faca forme usoare!
Va cu mare drag si va dorim si voua multa, multa sanatate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
Nana, spre linistea voastra e bine sa faceti si testarile respective, e mare lucru ca ai incredere in medic. Cu siguranta acele convulsii au fost febrile.
Va tinem pumnii stransi pentru gradi! Iti inteleg ingrijorarea cu racelile, nu prea ai ce face din pacate, decat sa speri ca va fi bine, nu va fi niciuna serioasa si oricum nu vor fi cu febra.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Yaia, merci mult! Da, asa fac si eu ptr scadere febra, desi aici au zis sa-i pun paracetamol supozitor si daca nu scade, dupa 4-5 ore sa-i dau Ibufen. Eu am procedat asa cum ne-au zis in spital la Obregia, Nurofen si Panadol sirop, la 4 ore, si a mers. |
Pai e acelasi tratament.. caci panadolul e paracetamol iar Nurofenul e ibuprofen. Alternativ la 4 ore daca e nevoie.
=====================
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc De luni se da startul la gradinita, adica din 31 aug, asta ptr ca ei incep mereu de lunea. Sunt cu inima stransa din cauza virozelor, desi am inceput sa-i dau lui Andrei, Oscilococcinum ptr imunitate. |
Iti inteleg pe deplin grija, insa cred ca trebuie sa privesti totul cu (mai mult) optimism. O sa fie bine, vei vedea.
Si sper ca investigatiile din octombrie sa va aduca linistea dorita!
=====================
devylla spune:
Ohooo Nana,bafta mare sa aveti la gradi,sa se tina departe de voi virozele si alte boli
slippers76 spune:
Buna dimineata Fluturasi! Se apropie cu pasi repezi gradinita. Va tinem pumnii sa fie totul in regula si Andrei sa se bucure de compania copiilor fara probleme.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts