Andrei, sufletelul nostru curat! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Daria, merci mult de sfat!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
virozele de care sigur nu vom scapa
...
dar m-am si intristat vazand cum reactioneaza in lupta ptr #"supravietuire".
Iar la gradibnita vor tot fi astfel de episoade.
Sper in sufletul meu ca, nevoia il va face sa isi aperece e al lui. In nici un caz nu sunt de acord cu violenta.
...
Yaia . Stiu sigur ca nu vorbesti niciodata singura la odisee. Mie tare drag imi e sa mai trag un ochi pe acolo si sa vad ce faceti, insa eu chiar nu am ce sa spun, ca noutati nu prea am, iar Andrei nu poate fi comparat cu papanasii si dulcetelele de acolo. Dar se face el mare.

Eu sper sa scapati de ele, dar cel mai important e sa-l verifici mereu de febra. De fapt si inainte de a aparea febra o sa vezi ca se comporta altfel, e mai marait, vrea mai mult in brate la tine. Important e sa tii febra sub contol.
...
Nana, tu ce crezi ca a patit Tudor la gradinita in primele zile? Evident ca acelasi lucru ca si Fluturasul. Educatoarele ne-au spus ca sunt si etape. La inceput da drumul si nu stie ce se intampla. Apoi da drumul dar plange. Apoi trebuie invatat sa nu mai dea drumul, sa tina de ea (noi chiar am facut acasa repetitii de tinut in mana si nedat drumul). Apoi o sa vina momentul cand fura el de la altii si va fi invatat sa dea inapoi. Rabdare, le va trece pe toate si Fluturasul!
...
Mare este si se mai face. Dar eu cred ca fetele s-ar bucura sa vii acolo si sa ne spuneti de voi, in general. Diferente sunt mari acolo oricum, cand ma gandesc cat de mari sunt unii, sau cum mananca altii, ma gandesc ca noi suntem in urma. Dar mie imi place al meu pitic asa cum e si doar schimb impresii cu fetele. E tare placut! Te asteptam acolo, dar sper sa nu poposesti direct pe banca bocitoarelor, aia incomoda pe care ne inghesuim cele cu puii la gradinita!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Yaia, sunt convinsa ca asa va fi, iar eu o sa am rabdare. Am promis ca fac asta.
Fluturasul e inca la capitolul descoperiri si imitat, si e asa dulce.
Eu ma bucur de fiecare moment si il iau asa cum vine si nu ma rog la Dumnezeu decat, sa-l tina sanatos, ptr ca in felul asta el evolueaza si recupereaza perioada pierduta.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Acum ceva timp v-am citit povestea , .... m-a impresionat mult fluturasul vostru...ii doresc tot binele din lume si tie numai zile fericite alaturi de el

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Multumim mult!
Sa aveti o zi minunata azi!

Azi reincepem fizioterapia. Tare sunt curioasa cum va reactiona Andrei ca tare-i mai placea sa se joace cu Unna. Chiuia de bucurie cand o vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa fie sanatos Fluturasul si sa se bucure de joaca cu Unna si de perioada de descoperiri!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Sa fie sanatos Fluturasul si sa se bucure de joaca cu Unna si de perioada de descoperiri!

Poze

Iar delfinasul scump, sa se acomodeze cat mai repede la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Salutari si de la noi!

Nana trebuie sa vez tot timpul partea plina a paharului si tu esti antrenata deja...poate ca Andrei va suporta ceva episoade de cearta/violenta insa trebuie sa te gandesti ca acestea fac parte din procesul de socializare iar pt el conteaza f f mult sa stea cu copii de varsta lui chiar daca acei copii se afla intr-o alta etapa de dezvoltare. Cum ai observat si tu Andrei a inceput sa imite ...sunt sigura ca va imita multe lucruri si asta il va ajuta sa progreseze mai repede decat daca ar sta numai cu persoane cunoscute (mami, tati) de care crede-ma ca s-a cam saturat. Uite Tudor a ramas un week-end cu buncii si la intoarcere l-am gasit alt copil...a inceput sa spuna "a mea" la lucrurile pe care si le doreste si sa nu mai faca crize de plans cand nu i se da ceva ce vrea el.

Cat despre faptul ca nu il poti compara cu papanashii si dulcetelele noastre nici nu tb sa te gandesti la eventuale comparatii pt ca nimanui nu folosesc (ei cres si se dezvolta fiecare in parte cum vrea) si chiar te asteptam cand ai chef sa intri pe la noi si sa ne mai povestesti una alta...despre fluturas sau despre tine..daca nu iti face bine nu citi ce scriu celelalta mamici si gata Eu ies cu Tudor in parc si cu finuta mea scumpa Dariuta care desi e cu 3 saptamani mai mica decat Tudor este muuuult inaintea unui copil de 2 ani (face propozitii, mananca si bea singura, nu mai are pampers de 2 luni). Desi vad clar niste diferente in grupul nostru ii tratam pe toti diferit si ii tinem uniti pentru a progresa cu totii frumos....si chiar daca Tudor este mult in urma se observa ca prezenta unor copii mai avansati il stimuleaza enorm.

Acestea fiind spuse va doresc multa putere, armonie, sanatate si iubire multa intregii familie pt ca - vorba bunicii mele- de restu ne ocupam noi parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ei? A fost bine la fizioterapie?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput