Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Happiness_4_us spune:
Melania
Carpatinule, fu tare bine la fizioterapie. Andrei s-a jucat frumos cu Unna, desi la inceput era timid si se alinta la mami cand ea vroia sa-l ia in brate. Dupa ce l-a luat si l-a jughinit putin, gata, si-a revenit si s-a pus pe joaca.
Ea a fost tare incantata sa constate ca Andrei a mai invatzat cate ceva de la ultima intalnire si ca sta f bine in picioare, ba chiar plimba carutul fara ajutor, singur, singurel.
Aseara, ptr ca Andrei sta dim cu tati, ma cheama tati sa-mi arate ce a invatat Andrei ieri, si-i aduce 3 masinute, de culori diferite, si-i cere sa-i dea pe rand, masinuta rosie, gri si albastra, iar Andrei face asta fara nici o ezitare.
In mintea mea era o singura intrebare: chiar stie culorile sau a invatat mecanic?
Asa ca, fara sa mai stau pe ganduri, caut masinute de culori diferite, dar aceleasi culori pe care le are la niste palariute pe care le pune el una in alta de ceva vreme si care tare-i plac, 6 masinute la numar, printre care si 1 de la tati, deci o culoare noua, si i le cer pe rand.
Rezultat: Andrei a dat fiecare masinuta exact asa cum i-am cerut! Deci e cert ca stie culorile si mititelul de acolo le-a invatat, ca noi mereu i-am tot repetat!
Si cine credeti ca plangea de bucurie? Mamiiiiiii!!!!!!! Yuhuuuuuu!
Inca un progres evident!
Doamne ajuta!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
Felicitari lui Andrei
Nana, incet - incet totul va fi bine
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
devylla spune:
Erika habar n-are culorileEu ii repet dar nu e asa cooperanta ca Andrei
Felicitari pentru evolutia fluturasului!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
melaniatud spune:
Asta este superprogres! Poate ca ar tebui sa va axati in tot ce il invatati pe nuante si culori si sa va folositi tot timpul de atuul acesta al lui de a le deosebi.
Tudor nu deosebeste inca culorile...desi la fel ca voi ii repet la nesfarsit culoarea masinutelor...ca si el tare mult si frumos se mai joaca cu masinutele.
Sa mai auzim de astfel de lucruri!
carpatina spune:
Bravo Andrei! Nana, la cat mai multe lacrimi de felul asta!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Si eu sper sa te vad 'suroind' de astfel de lacrimi. Dar poate totusi le lasi pentru un pahar de bere sau o felie de tort...tot de bucurie sa fie si alea!
La mai multe progrese! Bravo, Andrei!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Va multumesc din suflet!
Sa va auda Dumnezeu si sa fie numai asa de acum inainte!
Acum este o perioada foarte buna pentru Andrei. Il vad eu ca e mult mai activ, curios, vrea sa stie ce si cum, a inceput sa traga de lucrurile din rafturi prin magazine, el care nu era interesat de absolut nimic. Si vorba aia, chiar daca in mod normal nu e voie, il duc eu si-l incurajez sa traga, sa pipaie, sa vada. Acum e voie atata timp cat mami sau tati supravegheaza.
Offf. De cand astept "normalitatile" astea!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Gabriela77 spune:
CE PROGRESE MARI! CE fericire pe voi! Doamne ajuta tot asa sa o tineti!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
Yaia spune:
, sa va bucurati de 'normalitati'!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze