Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 10
devylla spune:
Bravo pentru rezultatele bune ale testului!
Un weekend placut!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
diwana spune:
Nanita, n-am mai dat de muult pe la voi, dar nu v-am uitat si ati fost mereu prezenti in gandurile mele . Ma bucur ca Andrei e bine. Imi pare rau de vacanta in Romania
Va pup cu drag, mai ales pe Fluturashul meu preferat
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Nanuta, va pupam tare. Suntem intre 2 preumblari din concediu, dar voiam sa ma asigur ca sunteti bine. Ma bucur ca testul de audiometrie este bun.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Va multumim din suflet pentru incurajari si vorbele frumoase!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mychydutza spune:
felicitari pt rezultatele bune la test! tzinetzi-o tot asa!!!!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
slippers76 spune:
Eram sigura ca testul audiometric va iesi bine. Si sunt la fel de sigura ca gradinita va fi benefica pentru Andrei. Copiii se inteleg muuult mai bine intre ei si "spiritul de turma" e atat de mare la varsta asta incat evolueaza vazand cu ochii (cu bune si rele :) )
Va imbratisam cu drag.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
Buna dimineata! Sa aveti o saptamana minunata!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Nana, normal ca Andrei aude bine! Cu vorba, cand o vrea 'mnealui. Al meu nepot pana la 3 ani nu prea a vrut, una dintre nepoate nici nu baga persoanele in seama pana pe la vreo 3 ani, indiferent ca erau adulti sau copii. Acum greu mai tac sau isi vad de ale lor!
Pe la odisee dau, dar trebuie sa-mi ridice cineva mingea la fileu...ca nu prea mai am ce sa vorbesc singura.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Da, in privinta gradinitei, mi-am pus mari sperante-n ea. Singura chestie care ma sperie, sunt virozele de care sigur nu vom scapa, iar acum, de cand cu acea convulsie febrila, am cam inceput sa ma gandesc obsesiv la ele.
In rest, sper din suflet sa fie un plus mare ptr Andrei, socializarea cu copiii de varsta lui.
Aseara am fost in vizita la niste prieteni, care au un bebelus de 7 luni si care deja a inceput sa misune, eu mereu ma minunez dar pe urma-mi revin si-mi spun ca e normal atunci cand copilasul este sanatos, si la un moment dat au ajuns pe jos, fata in fata, iar in lupta pentru o masinuta, Mihnea i-a smuls fluturasului ochelarasii de la ochisori, si-a infipt mana in cretzulinii lui, dupa care i-a luat si masinuta, ca sa fie treaba treaba.
In tot acest timp, Andrei a marait, semn ca nu-i convine, iar in final, cand a vazut ca i-a luat masinutza, s-a uitat la mami ca sa-l ajute.
M-am bucurat sa constat ca nu e violent si ca e bland, asa cum spun eu mereu ca e, dar m-am si intristat vazand cum reactioneaza in lupta ptr #"supravietuire".
Iar la gradibnita vor tot fi astfel de episoade.
Sper in sufletul meu ca, nevoia il va face sa isi aperece e al lui. In nici un caz nu sunt de acord cu violenta.
Cam asta.
Yaia . Stiu sigur ca nu vorbesti niciodata singura la odisee. Mie tare drag imi e sa mai trag un ochi pe acolo si sa vad ce faceti, insa eu chiar nu am ce sa spun, ca noutati nu prea am, iar Andrei nu poate fi comparat cu papanasii si dulcetelele de acolo. Dar se face el mare.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
Nana, Andrei va supravietui si la gradinita. Ai sa vezi ca in final el este un adevarat luptator si va sti sa-si apere teritoriul fara sa-l invete cineva !
Sa ai doar rabdare cu virozele, vor trece si alea
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !