Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Yaia, sa stii ca si Andrei a fost tare incantat de copii multi , chiar alerga dupa biciclete, trotinete, tot ce misca, numai sa fie cu copii, uita mititelul ca nu merge inca singurel si facea bravo din manute si mergea dupa ei, singurel evident , mami sau tati erau in urma lui gata sa-l prinda. Asta cred ca i-a prins cel mai bine si vad acum diferenta, ca e marait si nu-i convine nimic, acum cand a ramas doar cu noi 2.
Gradinita incepem din septembrie, ptr ca august este inchisa, asa ca acum incercam sa ne obisnuim la programul de august, dimineata pana la 12 cu tati si dupa 12 cu mami.
Inca nu ne-am revenit cu ora si cadem lati toti seara dar racoarea este mana dumnezeiasca. Mi-a lipsit atat de mult iar canicula din Ro a fost tare greu de suportat, chiar daca ai mei au Ac in fiecare camera si racoream si ne mutam din una in alta, si chiar daca socrii stau la casa unde intotdeauna era simtitor rece, acum a fost zapuseala.
Cam asta.
Maine facem test de audiometrie, sa ne asiguram ca Andrei aude cum trebuie si sa vedem daca intr-adevar are intr-o urechiusa lichid, asa cum ar fi vazut dr. de la centrul unde a fost facuta testarea din iunie. Eu sper sa nu.
Va pupam si bine v-am regasit, prietene dragi!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
adrianapop spune:
Nana ma bucur ca ati ajuns cu bine,,,,eu citeam zi de zi ce mai faceti ,,intr-un fel luptam amandoua de aceeasi parte a baricadei,,,
sa dea domnul sa iesim invingatori si noi si copilasii nostri,,
Iti multumesc ptr cuvintele tale si ma rog la D-zeu sa va binecuvinteze cu multa sanatate putere si credinta
Va pup
povestea unor ingerasi
Happiness_4_us spune:
Adriana, asa sa fie si sa ne auda bunul Dumnezeu!
Ce nu am scris la povestea nasterii minunilor tale este ca, m-ai impresionat f tare cu batistutele sfintite si puse langa puii mici. Si noi, cand fluturasul era la terapie intensiva, nu faceam decat sa ne rugam, pentru ca Dumnezeu era singurul care ne putea ajuta, iar in "cutiuta" in care statea Andrei, i-am adus o iconitza sfintita pe care o mangaiam si la care ne rugam neincetat.
Mai aveam cu noi inca o iconitza, primita cadou la cununia noastra, pe care o luam cu noi cand nu eram langa Andrei.
Ne-am rugat neincetat iar Dumnezeu ne-a ascultat rugile!
M-am emotionat foarte tare citind ca si tu ai facut la fel si am fost bucuroasa sa descopar ca si tu ai simtit si facut la fel!
Multa sanatate va doresc din tot sufletul!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Sabina spune:
Nana, va pupam si noi si bine-ati venit acasa!
Romania e dezastru pe caldura....data viitoare sa veniti de ziua voastra
grozav ce povestesti de Andrei si alergatul dupa copilasi:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
adrianapop spune:
Nana-credinta nu ne-a parasit niciodata,,e cea care ne-a tinut pe linia de plutire ,,
eu le-am dus lor in incubator de a 2 zi cate o iconita sfintita,,au dezinfectat-o si au pus-o acolo ,,
Dar batistele nu imi dadeau voie sa le pun,,era un mediu ff steril,,noi ne desinfectam de 3 ori pana ajungeam la copii si acolo de cate ori bagam mana in incubatot ne desinfectam,,asa ca daca le ziceam nici gand sa accepte decat dezinfectate de ei,,,,
Am riscat ptr ca asa am simtit eu atunci,,,si am avut o credinta oarba,,,ma agatam de ea cu disperare,era tot ce mi-a mai ramas ,
si am reusit
a fost o minune facuta prin credinta ,,,De fapt mi-am adus aminte atunci cuvintele din biblie,,,,Credinta ta te-a mantuit,,,,
Daca crezi cu adevarat ,,cel de sus te ajuta,,,
povestea unor ingerasi
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc Yaia, sa stii ca si Andrei a fost tare incantat de copii multi , chiar alerga dupa biciclete, trotinete, tot ce misca, numai sa fie cu copii, uita mititelul ca nu merge inca singurel si facea bravo din manute si mergea dupa ei, singurel evident , mami sau tati erau in urma lui gata sa-l prinda. Asta cred ca i-a prins cel mai bine si vad acum diferenta, ca e marait si nu-i convine nimic, acum cand a ramas doar cu noi 2. ... Inca nu ne-am revenit cu ora si cadem lati toti seara dar racoarea este mana dumnezeiasca. ... Maine facem test de audiometrie, sa ne asiguram ca Andrei aude cum trebuie si sa vedem daca intr-adevar are intr-o urechiusa lichid, asa cum ar fi vazut dr. de la centrul unde a fost facuta testarea din iunie. Eu sper sa nu. |
Recunoastem! Exact la fel si la noi!
...
Si aici suna taare cunosct. De acord cu racoarea, mai ales ca si aici e soare si senin, doar ca nu mori de cald, sunt maxim 28 de grade, ceea ce e super.
...
Si eu sper la fel, tinem pumnii sa iasa bine!
Tare ma bucur de progresele lui Andrei, mai ales ca atras de copii incepuse sa alerge. Bravo lui!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Si din septembrie merge toata ziua la gadinita? Sau doar jumate de zi cat esti tu la serviciu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Carpatinule,in sept doar pana la 13, in prima faza, si in functie de cat de repede se va acomoda si cum ii va fi, program normal.
Sabina
Yaia, si mai da pe la odisee, ca te asteapta fetele.Dupa cum vezi, eu spione, da?
Testul de audiometrie a iesit bun, Andrei aude cum trebuie, ramane sa il repetam peste 6 luni. S-a mirat si cea care i l-a facut si ne-a intrebat de ce am vrut sa-l facem. Pai uite asa, de ex ptr ca inca nu vorbeste?!
Piciulika spune:
Nana draga, o sa vedeti ce bine ii fac copiii: sunt muuult mai interesanti decat noi! Noi suntem acolo, neconditzionat, sa-i prindem - ceilalti copii sunt minunati pentru a interactiona, admira, imita...
Ma bucur de vestile bune!
familia fluturasului
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1 18 51/st/20100114/dt/18/k/55e2/preg.png[/img" target="_blank">
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael