Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Bravo Raducu! De acu o sa alergi bona prin parc

Cleosi al nostru trebuie sa aterizezede la Iasi Noi tot intr-o delegatie o tinem, eu una uneori sunt invidioasa ca el se relaxeaza

Simona chiar ma intreb cum rezisti cu 2 acasa.Eu una sunt depasita cu unu mic.

Inais,acu am inteles eu de ce nu tin cura: sanu mi se faca rau saru-mana acu nu ma mai stresez Sau... lamine nu se aplica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara

noi suntem cu socrii pe la noi. am luat masa, a papat fata pepene rosu, apoi a ras un bibe de laptic..sper sa nu aiba probleme

mai, ma faceti sa rosesc..eram si eu aranjata giugiuca cat de cat acolo, nu coada de cal si adidas ca in parc.. danicris fac 26 acum in 16 iul. sunt "expirata" cum zice sotul meu caruia azi i se scurgeau ochii dupa una la vreo 40 de ani cu o rochie mulata pe popou si bronzata (carbonizata) absolut nenatural..dar, iet again, asta e parerea lui...hmmmm...m-a cam lovit in corason, da' asta e...

duminica suntem la Bucuresti, luni la Mamaia. e aglomerat oare? la cat sa plecam din Buc sa nu facem mult pana la hotel? ca n-am chef de cozi interminabile...

gabi felicitari pt primii pasuci la mai multi cu incredere si fara cucuie. bine ca v-a placut bona..fii totusi cu ochii pe ea

va pup, ma duc sa ma spal, ca put!!!!! am pepene rosu si-n chilot noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ca-eric si vacanta frumoasa!!
MIhaser ma bucur ca ai mai dat pe la noi si vacanta frumoasa in Croatia!!
Iulia am vazut pozele, fata, frumoase sunteti amandoua!!!
Esme ca de obicei, citesc mesajele tale ca pe cursuri inainte de examen!! cu carioca in mana!
inais scumpa, a fost super la Paris, am prins vreme buna, nici o picatura de soare, in ciuda prognozei triste - shower, rain etc -.
Ne-am plimbat, am facut tot ce imi propusesem, am stat mult pe la shopping, am obosit, am slabit etc. Am mancat in fiecare seara, branza cu bagheta de-a lor, cu vin rosu, apoi sushi, pate de rata, stridii - la care nu m-am bagat, dar macar ma uitam la Bogdan cu scarba Scuze pasionatelor, dar eu nu reusesc sa depasesc bariera asta! O sa vin cu pozici maine!
Sis vb maine

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Laura ai uitat sa zici ca ai salutat Parisul si din partea mea...da' stiu eu ca ai facut-o! Abia astept pozele...n-ai idee! Cat despre Mircea mi-l si imaginez cum se lipea de voi! si somn usor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

intru si eu pe ultima suta de metri sa spun LA MULTI ANI, Kristinik!!! multi si buni, cu sanatate si belsug!
am vazut si eu frumoasele de valcea si am auzit ca raducu a facut primii pasi, pentru care il felicitam ; am vazut ca s-a intors si laura - bun venit si asteptam poze!
ylari, tu te stresezi prea mult. te-ai dus la mare sa te simti bine, sa te relaxezi, cum poti sa-ti strici ziua fiindca nu mananca Eva dimineata la 8? pai concediul la mare e o data pe an, Eva nu papa de mai multe ori intr-un an, asa ca ai sa mai ai ocazii sa te enervezi pe ea, dar sa stai cu la soare nu . relax! vorba aia "numar pana la 5 si respir adanc"

nu stiu ce mai vroiam sa zic. sunt varza. fiica-mea e soprana. fug la somn, ca indata se scoala si vrea in pat cu mine

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Cine-i nascut in iulie - hai sus, hai sus !
Va invit la o si la sarbatorirea mugurasului Iustin

LA MULTI ANI !!!

Sa fii sanatos Iustin viata sa te trateze frumos, sa fii iubit si voios!Mami, Stefany, sa va bucurati de puiul vostru, sa va aduca numai bucurii!

Vad ca au aparut si surioarele , bine ai venit acasa Laura, ce frumos ai descris tu cum v-a intampinat Mirci si Simo sper sa rezolvi ceva cu cresa - pe vremuri cand auzeam ca este inghesuiala la cresa/gradi mi se parea incredibil si indepartat, acum
Am vazut si o Iulia si o Mufy dulci si frumoase din cale afara - sa fie vremea frumoasa si sa veniti relaxate, bronzate si pline de povestiri frumoase Am mai vazut si o Elena printre picioare - Doamne, dulce mai e si frumoasa!
Am aflat ca Raducu a facut primii pashi independenti - la cati mai multi km strabatuti fara buba, alaturi de bona cea noua

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata MsBB, fata veselaMultumim de trezire!
Micaela..oof, ce sa mai zic..poate am avut niste zile mai proaste, eu nici nu vreau sa-l las la tv, prefer sa faca puzzle, sa coloreze...el dc nu gaseste #259;iesele se enerveaza biziie, urla, etc...Sper sa ne acomodam ..totusi
Gabitzam felicitari pt primii pasi!!!!
Inais, daaa vreau, sigur, poate ne intilnim pe mess sa facem transferul. Am citi doa Cind apare copilul de Dolto
Mihaser

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Neatza!

Cine-i nascut in iulie - hai sus, hai sus !
Va invit la o si la sarbatorirea mugurasului Iustin

LA MULTI ANI !!!

Sa fii sanatos Iustin viata sa te trateze frumos, sa fii iubit si voios!Mami, Stefany, sa va bucurati de puiul vostru, sa va aduca numai bucurii!

Vad ca au aparut si surioarele , bine ai venit acasa Laura, ce frumos ai descris tu cum v-a intampinat Mirci si Simo sper sa rezolvi ceva cu cresa - pe vremuri cand auzeam ca este inghesuiala la cresa/gradi mi se parea incredibil si indepartat, acum
Am vazut si o Iulia si o Mufy dulci si frumoase din cale afara - sa fie vremea frumoasa si sa veniti relaxate, bronzate si pline de povestiri frumoase Am mai vazut si o Elena printre picioare - Doamne, dulce mai e si frumoasa!
Am aflat ca Raducu a facut primii pashi independenti - la cati mai multi km strabatuti fara buba, alaturi de bona cea noua

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

deci Iustin sa fii sanatos, si fericit, si sa bucuri in fiecare zi pe mami.

si cu Iustin, gata, am terminat runda de torturi, motzuri, si tot ce se face la prima aniversare. ne pregatim pt implinirea a 2 ani din viatza

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Iustin !!! Sa fii sanatos, puiule, sa fii fericit, sa ai o copilarie super, mami si tati sa te ocroteasca cu dragoste, sa nu stii ce-s necazurile toata viata ta!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LA Muulti aniii pentru Iustin!!!!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput