Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

mai trimitem o runda de multumiri danicris, andrada79, chinabulina, mihaser, lorich,

msbb lasa ca nu uit...sapt viitoare o sa pun...cu americanul meu...

vazut pozulici de danicris, lorich, ylari mai mai...numai frumuseti pe la mladite.

despre raspuns la numele lui..pot zice ca in proportie de 90% raspunde ...acum am descoperit magia sertarelor, cu inchis/deschis...ne fascineaza de-a dreptul.

feteel ma duc ca in 3 ore plec..va pup pt toate si multumim ca va ganditi la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salutare!

Ieri am facut dulceturi...vai steaua mea! Bine ca am terminat ca trebuie sa ma apuc de bagaje ca vineri plecam in croatia.

Eric timisoreanul! Sa creasca mare!

Fetele cat am stat eu asa fara net m-am apucat sa citesc o carte despre psihologia copilului...parca am luat-o din contul comun...nu mai stiu! Mi s-a parut super cartea...m-am lamurit si eu de ce spune copilul nu vreau, cand sa scapam de pampers, etc...Poate multe mamici stiu deja cam tot ce scrie acolo, insa eu eram cam corijenta la capitolul asta...Cred ca Miss ne-a dat cartea...Se numeste "Totul se intampa inainte de 6 ani"
Daca vrea cineva sa o trimit pe mail sau in contul comun dati un pm!

Despre carnita...Eli papa mai mult decat Cristi...insa la legume e mai problematic...papa morcovi, broccoli si conopida...altceva nu prea...Supa papa iar o data pe saptamana...nu vrea zilnic...lactate papa cam orice, fructe la fel...O sa-i fac si eu o hemoleucograma cand vin sa vad cum sta!

Sperietura cu bebe3 abia a trecut...mi-a intarziat CM si am crezut ca mor...test de sarcina nu aveam, iar inca o cezariana&co ma ingrozea de-a dreptul...Sotul deja se gandea ca tre sa ne mutam...ca nu o sa incapem in 3 camere

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Scumpa vreau eu cartea, pe mail nimu_simona@Yahoo.com
Sarumina

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Bai, ieri scrisesem ditamai mesajul si mi-a scos fiu-miu laptopul din priza, n-am mai avut puterea sa-l rescriu, asa ca spun din ce-mi mai amintesc
Micaela, superbe pozicile cu Dariuca...Cele din studio.Fiica-ta are o personalitate...imi place de ea, e hotarita, stie ce vrea...
Ylari, idem, s-a facut fie-ta o fruuumoasa...
Lori, am vazut si pozicile tale, superbe. Ce pantaloni trendy are robertzel, le-am luat si eu baietilor mei dint-astia in carouri.
Iulia, mai fata, esti frumoasa foc. Si Mufitza asijderea!!!!!!!!
Inais, imi pare rau ca n-a mers metoda cu furculitza...Parca mai intrebasei ceva ieri dar nu mai retin ...fir-ar m-a cam batut si soarele azi in cap..
Mihaser, concediu placut sa aveti in Croatia!!!
Gabitzam, felicitari pt bona, sper sa se adapteze usor Raducu
Danicris, mai chiar nu pari sa ai dimensiunile pe care le-ai scris, sau oricum esti bine proportionata si chiar nu stiu unde-s kilogramele alea.Hmmm Sa stii ca si eu as sta acasa inca si inca...
Cleo, vad ca si tu vrei sa incepi...Se vede treaba ca au crescut copilasii nostri, devin independenti..

Noi incercam sa rezolvam totusi cu cresa. Cf legii e permis si daca suntem in CIC, dar prioritate au cele care incep sv, asa ca am cerut o adev d ela sv cum ca intentionez sa incep si eu in sept. Sa vad dc rezolvam asa...Dc o fi...dc nu..nu-i bai.
SIS a veniiit!!!!!!Am fost tare stresati d emersul cu avionul.

Nu stiu ce s amai zic, ma doar capul si parca imi da singele pe nas...Cred ca de la soare...SI mai sunt si la regim de luni, probabil ca si asta ma face sa ma simt asa...
Va pup.

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Simona draga nu vroiam sa te intreb nimic..sau daca vroiam am uitat si eu. Si pe mine m-a batut azi soarele-n cap! Cat despre cum te simti si regim...nu vrei sa-l lasi naibii de regim?? Te rog io! In primul rand nu este cazul (stiu, stiu...ma vei contrazice!). In al doilea rand cu 2 pitici, o casa pe cap...mai si alaptezi...chiar nu e ok. Gandeste-te ca-ti vine (Doamne fereste!) rau in casa cu Mati cand esti singura cu el. Zau asa!...Io-s mai precauta din fire si d-aia...si mai prapastioasa!

Asteptam cu nerabdare pozele si povestile Laurei...

Eu nu am mai ajuns la bucatarie...m-am ocupat putin de mine. Epilat...chestii! Sub atenta supreveghere a fiica-mii! Oricum bine ca am reusit.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara.
Sunt franta. O zi cam naspa, sincer. Eva a fost toata ziua cu curu in sus, de dimineata nu a vrut sa pape mare lucru, chestie care m-a terminat psihic, inca de la 8 dimineata. Si starea s-a transmis si la ea, care inca e nervoasa si acum. Cu scurte pauze cand o bagam in piscina si era tare fericita. A fost o vreme nemaipomenita azi insa nu stiu de ce, dar nu prea ma bronzez...
Iulia, sorry, am scos pozele, am crezut ca le-a vazut toata lumea. Lasa ca o sa mai pun cand ne intoarcem, pe astea si asa le pusesem pe fuga, o sa fac o selectie frumoasa.
Cand ne-am intors de la plimbare in seara asta am tras ditamai sperietura ca nu vedeam masina in parcare nici eu nici Iuby. Dar ne uitam mult prea departe si nu ne dadeam seama, masina era bine mersi la locul ei. Uf dar ce ne-am speriat!
Esme felicitari pentru modul in care o cresti si deja educi pe Lorelei. Eu cred ca gresesc destul de mult cu Eva As citi si eu carti speciale din care sa invat, dar din pacate eu nu am timp de carti, si sincer nu stiu daca as putea sa aplic tot ce scrie prin ele... Asa ca ma multumesc momentan cu modalitatea asta, zile bune, zile rele, asta e, ne facem noi mari si sper sa ajungem sa ne intelegem.
Miha, chiar ca ai dreptate, noi nu ne-am dezmeticit inca ptr bb2. Of... Eu imi doream inainte foarte mult cel putin 2 copii, inca imi doresc dar sunt constienta ca va fii foarte greu in conditiile de acum, singura, fara niciun ajutor.

Va pup pe toate, ma duc in baie cu printesa si o bag la somn.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Inais, da ai dreptate, mai bine precauta decit avintata (azvintata ca mine). Chestia e ca de mult tot zic ca tin si nu am reusit si mi-am zis ca acum dc tot am inceput...
Mai, adevarul e ca mi-ai dat hintul asta...Cred ca intr-adevar ma doboara ca-i am pe amindoi acasa. David e un rizgiiat si jumatate, ma scoate din pepeni de 100 de ori pe zi...nu pot sa-ti spun cum ma aduce uneori...De aceea i-am cerut si lui Mihaser cartea pe mail, poate mai invat cum sa ma port cu el ca simt ca ceva imi scapa...Am fost si am vb si la tenis pt el, dupa ce venim de la mare incepem, o ora jumate e zi...Da Doamne sa aiba rabdare...
Bine ca te-ai epilat. Simbata si eu, abia astept, nu va spun cum suntSI-mi fac si pedichiura.
Pup fetele frumoasele, chiar ca ma culchez

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Puiul mic Raducu a facut azi in sfarsit primii pasi singurel Si-a facut curaj si a mers intre mine si Costi de mai multe ori. Era asa de bucuros de ce poate el ca chiuia fericit, dar in entuziasmul descoperirii se arunca inainte avantat si mai venea si in nas. E asa de dulceeee, dragul de el!

Dupa atata mers azi, si cu bona prin parc si acasa si acum pe seara cu agitatia mare cu descoperirea mersului, a picat efectiv lat de la 8, noroc ca am apucat sa-i dau cerealele cu lingurita inainte.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

tati insa a aterizat la Sibiu.

Am uitat cum e sa fie cu tati in delegatii.... inca ma mai intreb cum puteam sa ma descurc cu fifi de 2 luni si tati aproape saptamanal in delegatie.

edit: apropos de epilat cu 'spectatori' - ma epilam si io, ca omu, cu cupil mic pe langa. Si cand ridic bluza sa incerc si cu veveritza de sub bratz...mara imi vede si incepe sa rada si sa intinda maiinile sa schimbe postul de radio.
Deci va dati seama ca restul a fo dupa ce a adormit ea.... ca nu am mai avut curaj

MsBB, si mie imi inseninezi ziua. Deci da. Va iubim. ca io rad si mara rade de mine.

si lui Kristinik, sa fii sanatoasa si fericita si implinita si senina si de forta plina.

si felicitari pt primii pashi ai lui raducu!!! mai, ai barbati mari. Gata, la bere cu voi, vin baietii cu gagici.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bravo Raducu pentru primii pasi...saraca bona! De acum incepe distractia!

Ylari mai draga...daca ai avea-o pe fiica-mea care-i pitic mic-mic si nu papa cum ai mai face?? Eva e bine...nu-i zici tu grasa? Lasa fata in pace sa pape cat vrea! Stiu eu ca orice mama are obsesia mancatului, indiferent cat de dolofan e copilul...dar propun sa te calmezi. O fi cald, i-o fi mai mult sete, nu i-o fi placut ce-i dai...etc, etc!

Simona si somn usor! Am si eu o gramada de carti de psihologia copilului. Luate de pe serverul ala ( Miss si )...daca vrei incercam un transfer, ceva...sa ne potrivim cand si ti le trimit!

Merg sa imi fac rapid o baie...apoi sa culc copilul care-i deja cam somnorici!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, scumpe

MI-a fost dor de vooooi! Ne-am intors, l-am culcat, nici nu am despachetat.
Ne-a fost tare dor de Mircea- Socrate ai mare dreptate, si lui i-a fost teribil de dor. M-a luat in brate, ma strangea de gat, cu capul pe mine, se uita din cand in cand la mine cu buza pusa, mai sa dea in plans, dragostea lu' mama!! Ma pupa incontinuu. Apoi l-a luat pe tasu la rand. Nu mai voia sa se desparta de noi...
Mi s-a parut mare si frumoooos, nu-mi venea sa cred ca e baiatul meu. Abia astept sa ma bag la nani langa el.
Am frunzarit nitel asa ce ati mai scris:
Alysh tare buna ideea cu gradina zoologica, ma bucur ca i-a placut lui Vladi...cat despre asigurari, daca voi vrea, stiu la cine sa apelez! Succes cu regimul si merci ca ai intrebat de noi! astept cu nerabdare sa ne vedem
Am vazut poze frumoase cu Daria si Iasmi, doua prietene superbe, cu Daria dintoasa de un an , cu Mara cu rasfatel minunat de Danicris, e frumos si seamana cu Patrick al nostru din Canada!!!.
DAna H stii ca imi amintesc cand aveam si eu astfel de discutii cu mama mea???Doamne, ce trece timpul E un dulce Alex
Simonix scumpa, felicitari pentru apartament, sa fie intr-un ceas bun!!!
Lorich, bine v-ati intors de la mare!!! Am sperante ca va fi si la noi la fel de frumos! Acu am vazut si pozele: minunate, sunteti 3 frumosi!!
Ylari ai scos pozele, n-am apucat sa vad! Ma bucur ca v0ati simtit bine!
Inais, Danicris, Socrate
Gabitzule ma bucur ca a fost ok cu bona cea noua, mult succes in continuare
hai ca mai citesc si revin

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput