Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
belleane spune:
Iulia:nu stiu, eu nu prea am curajul sa-i dau din restaurante pentru ca mi-e frica de adaosuri gen: sare, knorr, secretul gustului etc.. La mine va functiona pe borcanele. Si ceva supica de acasa pentru ca voi avea frigider+congelator.Dar trebuie sa existe ceva curatel pe acolo. Noi am papat foarte bine la terasa Tomis,e foarte aproape de hotelul tau. Bun dar cam scumput. Si mancarurile nu contineau prostii.
Avem poze cu tumbelina: http://good-times.webshots.com/photo/2395116720104239163NSYzSU
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Adriana_78 spune:
Iulia, tu esti in poza aia cu Mufi?
Eu aveam o alta imagine de-a ta in cap sunteti doua frumoase amandoua.
Nu stiu sa-ti recomand ceva rest. in mamaia - noi am mancat la pensiunea unde am stat, mancarea facuta de d-na de acolo - de ex. odata a facut mazare cu carne - nimic sofisticat, dar am fost multumita
Belleane, ce scumpa e tumbelina - am si eu una asa acasa, si ei ii place sa stea in cap, de mult exerseaza, dar in ultimul timp a lasat-o mai moale; am vazut-o si pe surioara Ana -- ce diferite mi se par, Ana pare intr-adevar (din poze, cel putin) tare cumintica si linistita
Adriana
Micaela06 spune:
Iulia ce frumoase suntei
Belleane super tare de acu e acrobata.
Adriana va duceti la mare we asta? Nu de alta da noi vrem sa plecam la pescuit si stiu ca asa ne nimeream.
belleane spune:
Iulia: tare frumoase sunteti amandoua. Super. N-am observat prima data linkul.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Victoria_mami spune:
Aldaesme, cu placere. Ma gandeam eu ca oul nu inlocuieste chiar complet carnea... de-aia caut metode in care sa pot ascunde carnita.
La mine pericolul cel mai mare e de Alzheimer: bunicul meu din Germania (a murit in ianuare) a avut Alzheimer, (era tatal mamei mele) bunica din Ro. (mama tatalui meu) are Alzheimer. Ce sanse exista? Ca am inteles ca e boala transmisa genetic... si ma paste din amandoua partile, desi cred ca la bunicul din Germania nu a fost genetic, ci urmare a alcoolului; a inceput sa bea f mult prin '93-'94. E posibil ca alcoolul sa fi cauzat alzheimer?
Mai vroiam sa zic ceva, da' Victoria maraie, trebe plimbata de dimineata, asa ca mai scriu mai tarziu.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Mi-am amintit: si Victoria raspunde intotdeauna la nume, inca de pe la 4 luni. Desi, la inceput, se uita, dar nu "nimerea" intotdeauna persoana care o striga, dar macar reactiona.
Alda, si noi mancam intotdeauna impreuna masa de seara, toti trei (mai putin martea cand daddy lucreaza dupa-masa).
_
Danicris spune:
Salutare. Stau si eu putin cu voi pana se trezeste Vladuc sa plecam in parc. Este soare, sper sa nu mai ploua pana diseara macar.
MsBB, se pare ca pumnii tai stransi m-au ajutat, soarele straluceste, mergem in parc, uraaaaaaa !!! Tare faza cu sutienul facut … accesoriu de purtat in jurul gatului. Am mai vazut la mare si persoane care ieseau cu slipu’ picat la spate, cu poponetu’ la vedere. Mai bine cu sutienu’ sau chilotii pe jos decat ca mine care stau numa la soare ca habar nu am sa inot.
Iulia, multumim. Oare tu cand pleci la mare ca am uitat ?!? Ce frumoase sunteti in poza. Tu zici ca acu’ ai terminat liceul ! Cati ani ai, daca-mi permiti ?
Belleane, saru’mana de aprecieri si bafta cu slabitu’. Nu ma speria cu despartirea dupa 2 ani, eu atat am de gand sa stau. Ooof … rau ca stai, rau ca nu stai ! Ce frumoasa si haioasa tumbelina ta ! Sa-ti traiasca !
Plimbari frumoase ! Papaaaaaaaaaa …
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna ziua! Annika spune exact aceleasi cuvinte descrise de Alex@Sara, in plus mai spune gata, care suna cam tot ca un "caca" si carte (e f. incantata de carti) care suna ca un "ca_aa". Pipi e tot caca si de curnd spune Nnnnnuuuu. Imi vine sa si rad, o intreb ceva, ea zice "nnn......uuu" - a inceput de acum cu Nu-urile, ma asteapta timpuri grele Annika raspunde mai mereu la nume, am si strigat-o mereu pe nume si nu "printesica", bombonica - de ex. Si deschide si ea sertarele si scotoceste inauntru Desiree, nu am zis multumesc pt. reteta cu paine prajita in ou - o prajesti in unt sau ...? Danicris, esti o draguta si slabuta. Nu poti programa aparatul sa faca poze singur? asa faci cum vrei, cate vrei Lorich, cred ca visezi inca la mare - pare frumos acolo in Bulgaria, frumos ca v-ati plimbat si distrat Adriana |
Unt, ulei sau spray de unt (aici exista).
_
inais spune:
Salutare si de la noi!
Intrasem pe net sa caut o reteta de sufleu de dovlecei (nu stiu de ce am nevoie de reteta cand stiu reteta...dar na!). Am citit ce s-a scris pe aici.
In primul rand Kristinik! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta si cei dragi tie!
Am vazut poze de Belleane cu Tumbelina...! Sunt super amintiri!
Am vazut si poza Mufitei cu clamitza si mamica!
Am citit si postarea lui Esme...Ce sa zic? Ce sa mai zic? Zau daca Lorelei nu e copilul model. Bravo ei! Spor la cumparaturi, Esme!
MsBB hai ca o sa gasesti bona pentru Andra si o sa poti purta si costumul la piscina! Cat despre patania de pe plaja...
Eu am mancat, Iasmina a mancat...am fost si pe afara insa e insuportabil de cald...e umiditate mare si din pricina asta simti ca te prelingi de caldura!
Ma apuc sa-i fac sufleul cu pricina. Ciulamaua se pare ca-i place, insa azi s-a terminat. Maine trebuie sa ma gandesc la alte idei de papa.
Vroiam sa scriu celor cu copii care nu papa carne, ca am auzit ca in perioada de eruptie a dintilor unii copii evita carnea. Poate fi o cauza, insa nu-i stiu explicatie...dar am zis sa va scriu.
Aseara Iasmina a adormit ascultand povesti. Solutia "dilemei" mele era una simpla. Ii dau laptele mai devreme si o duc in pat cand ii este somn. Stiam ca nu e dependenta de acel supt din bibe pt ca ziua adoarme fara probleme singurica. Sa speram ca va fi bine in continuare. Aaa...Esme...eu nu o pot lasa in pampers si atat. A invatat sa si-l dea jos. I-am aratat unde tin pampers, servetelele si am invitat-o sa inceapa sa se schimbe singura. Si la imbracat/dezbracat se pricepe...asa ca...!
Despre cate cuvinte intelege...multe! F multe. Parca prea multe si prea repede. Dar nu asta conteaza... Eu asa am ajuns sa o pacalesc sa-mi stea in scaunul de masa. O intreb unde e...ceva. Si nu epuizam lista cu obiecte minute bune. Diverse obiecte imi arata. Apoi o luam de la capat! Si uite asa papa si uita ca-i in scaun. Dar pare ca a si inteles semnificatia lui...de cateva zile. L-a redescoperit cumva. Si noi papam cu ea o data. Ni se pare important sa inteleaga ca exista program de masa si cand esti adult. Sunt reguli de viata!
Bun...merg la bucatareala mea. Scriu de minute bune la mesajul asta si Iasmina s-a jucat (si se joaca) singurica pe langa mine.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
gabitzam spune:
A plecat doamna Mariana, bona cea noua. A fost OK prima zi, Raducu s-a lipit repede de ea, s-au jucat, a ras cu ea, desi mai mereu cu ochii sa vada daca nu sunt prin preajma. A avut si scurte momente cand uita de mine. Incet-incet o sa stea mai mult fara mine, pentru prima zi este bine.
Alaturi de SEBI