Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
inais spune:
'neata!
Iasmi mi-a dat trezirea la 7.30. Cred ca a invatat-o Mara ieri cum e cu trezitul devreme. Sunt zombie...ea e zombie...pt ca Mara nu i-a mai spus si continuarea: ca seara se adoarme devreme, nu la 12 noaptea! Asa ca si ea si eu suntem somnoroase de numa! Dar ne dregem noi cumva...ziua e lunga!
Ma gandeam sa fug intr-un parc peste vreo ora asa...oare vine cineva in IOR?? Altfel merg in Carol.
Am vazut poze cu Iusti cu ochi mumosi
, Ilinca fara bucle
si filmulete cu Victoria cea vrednica
! Toti sunt simpatici si dulci!
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Danicris spune:
Buna dimineata.
Adriana, asa eram si eu, cand veneam de la mare era musai sa fiu neagra-neagra, daca era cumva vreo zi innorata era tragedie. 
Piggy, cum te-ai indurat sa tunzi frumusete de bucle ? E adevarat ca Ilinca este la fel de frumoasa, cu sau fara bucle. 
Andrada, Vladuc “cica” ar fi avut rujeola. Spun cica pentru ca pediatra a zis ca nu a fost rujeola, la momentul ala nu l-a vazut decat doctoreasa de familie care e cam pe-afara. Tre’ sa-I fac analize sa vedem exact daca a fost sau nu. Oricum, n-a avut nici o problema cu papatul. Insaaaaaa … de vreo saptamana si el refuza masa de seara, vrea altceva, nu-i mai plac cerealele cu lapte. 
Lilly, bafta la cautat destinatia ideala pentru concediul de vis. Sa ne spui si noua ce ai gasit.
Gabitza, mor dupa tumbelinul tau, ce dragalas este !!! Imi place robotelul din poza aceasta : http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/FunnyPics#5353852187864386482 Ce stie sa faca si de unde l-ai cumparat ? Mamaaa ce de bani dai bonei !!! Aoleu, pai Vladuc nu se uita printre picioare, deci astept degeaba sa vina al doilea bebic. 
Desiree, ce ajutor de nadejde are tati acolo ! Doamne, ce haioasa e cum se duce ea cu pampersu’ la gunoi. Bravo, Victoria ! 
Iulia, spor la impachetat ! Daca nu mai intru intre timp, drum bun, distractie placuta, te asteptam cu poze. 
Simonacip, chiar voiam sa te intreb ce mai citesti. 
Doloress, imi pare rau ca nu mai ai timp sa postezi. Trimit un pup lui Patrick. 
MsBB, deci asa, s-a zis cu cafeaua mea pana vin la Bacau. Bineeeeeeeee … uite ca m-am suparat. 
Laurita, si mie mi-e groaza de reintoarcerea la serviciu. Pozele sunt absolut superbe. Iar tu arati prea bine, te invidiez. Eeeee, da’ te invidiez asa … cu … drag. 
Alysh, bafta la slabit ! 
Fetelor, HEEEEEEEEEELP !!! Vladuc nu mai vrea sa pape seara cereale cu lapte. Ce sa-i dau ? Dati-mi si mie niste idei. Saru'mana.
Pupici, papaaaaaaaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
iulia83 spune:
neatza. abia facuram ochi pe la 10 si ceva . ooof, cred ca se duc pe apa sambetii aerosolii aia pe care vreau sa-i fac la mare daca fatuca mea s-a obisnuit sa se trezeasca tarziu..si eu dupa ea ![]()
deci..sa incepem cu inceputul...vazut pozici cu iusti dulce
pozici from Paris cu mamica sexoasa
bun venit acasa laura si sa va fie de bine vacanta, mai vazui filmuleteeee cu Victoria scumpica, ce alearga in funducul gol sa puna ea pampersul la gunoi!!!
nu glumeai cand spuneai ca ai un pui ce adora curatenia
si cum aranjeaza ea berica in frigider hehe...msbb io stiu dac-o fi de bine sau de rau? e doar o remarca...anyway, tu esti de 1000000 de ori mai funny ca mama
mama e borring rau
gabitza am vazut de ieri raduc frumos da am uitat sa comentez...e un dulce din orice pozitie
dani multumesc
sa fie!
asaaa...vreau sa fac o budinca de lamaie, ca nu i-am mai facut de ceva vreme si fetii ii place dar n-am unt, asa ca tre sa cobor
dar o scot putin si ii fac ca ii place si tot am chef...bagajele sunt nefacute...hmmmm
fug
ca am o suma de treaba ![]()
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 neatza. abia facuram ochi pe la 10 si ceva . ooof, cred ca se duc pe apa sambetii aerosolii aia pe care vreau sa-i fac la mare daca fatuca mea s-a obisnuit sa se trezeasca tarziu..si eu dupa ea deci..sa incepem cu inceputul...vazut pozici cu iusti dulce pozici from Paris cu mamica sexoasa bun venit acasa laura si sa va fie de bine vacanta, mai vazui filmuleteeee cu Victoria scumpica, ce alearga in funducul gol sa puna ea pampersul la gunoi!!! nu glumeai cand spuneai ca ai un pui ce adora curatenia si cum aranjeaza ea berica in frigider hehe...msbb io stiu dac-o fi de bine sau de rau? e doar o remarca...anyway, tu esti de 1000000 de ori mai funny ca mama mama e borring rau gabitza am vazut de ieri raduc frumos da am uitat sa comentez...e un dulce din orice pozitie dani multumesc sa fie!asaaa...vreau sa fac o budinca de lamaie, ca nu i-am mai facut de ceva vreme si fetii ii place dar n-am unt, asa ca tre sa cobor dar o scot putin si ii fac ca ii place si tot am chef...bagajele sunt nefacute...hmmmmfug ca am o suma de treaba The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
Vreau si eu budinca de lamaie !!! Cum o faci ???
iulia83 spune:
dani scuze de intarziere, dar am fost dupa unt si prin parc putin.
nu cred ca ma lasa sa pun linkul cu reteta ca e de pe mami. ro, dar iti dau copy paste:
Ingrediente (6 portii): 2 lamai, 5 linguri de zahar, 4 oua, 3 linguri de faina (pe site scrie 3 lingurite dar cred ca au gresit, ca nu are cum sa iasa. eu am facut cu 3 linguri si a iesit asa), 4 lingurite unt.
Cum se procedeaza:
Se rad lamaile de coaja, apoi se stoarce zeama. Faina se desface in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu 3 lingurite unt cald si se adauga treptat zaharul, coaja de lamaie rasa si galbenusurile.
Cand compozitia devine pufoasa, se inglobeaza albusurile batute spuma si se toarna intr-o forma unsa cu unt. Se coace la cuptor, la bain-marie, circa 40 de minute. Cand este gata, se lasa putin in forma sa se abureasca, apoi se rastoarna pe un platou. Se serveste rece.
iese super buna si merge papata si de cei mari 
MsBB spune:
Mai, Iulia, uite cum imi dai tu chef de vorba
. Pai ce sa zic? O fi vazut Doamne Doamne ca ceva lipseste la modelul de 12 iulie anul nasterii mamei tale si si-o fi facut mila de mine
. Mi-o fi dat si mie nitzel entertaimant sa nu ma plictisesc io si neuronu' meu
. Deh, tre' sa ma mai amuz si io cumva, sa nu ma plictisesc in singuratatea cutiei mele craniene , zise al meu neuron stingher
A trebuit sa ma suport timp de vreo 28 de ani, cumva am umplut io momentele de plictiseala ![]()
Mda Dani, fii reaaaaaa
, supala-te pe mine
si drept pedeapsa cand vii incoa faci pe
-n 4 sa ne vedem
.
Referitor la masa de seara- daca te referi la cea de dinainte de culcare nu pot sa te ajut, pt ca eu ii dau doar lapte simplu, pe care cu chiu cu vai il bea, daca il bea.Ca o adevarata domnishorica, se respecta, si tine la silueta
. Io stiu? Poti incerca si un gris cu lapte? ori cu fidea? Habar n-am dar ma gandesc ca o masa prea consistenta inainte de culcare poate nu=i prea indicata 
Sa vedem si fetele ce idei au.
Va
pe tine si pe Rasfatzel frumusel !
Tre sa-i multumesc Laurei
pt turul din Paris
, f fain, macar cu mintea sa ajung acolo desi, cine stie ?
Deja idei incoltesc mintea mea in colturi
. I-am batut, asa, un apropo finutz consortului ca deh, uite ce flumos e la Paris ... poate-poate ![]()
Da' cam liniste pe aici! Pagina 2? Hai trezireaaaaa 

Edit :
gand la gand cu bucurie Iulia! Noroc de noi ca mai salvam onoarea m&m
! Suna tare bine budinca cu lamaie
, pofta buna si celor mari si celor mici
!
E ora 1 si inca fie-mea n-a adormit
. Ba mai mult, se da jos din pat si palia o pauzaste usa de mama focului
! Cum ar spune Viri : MISTO!
Mda, a venit la mine acum si mi-a zis PA-PA! ma duc sa o lipesc de pat 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Alysh spune:
Danicris, am o prietena care a patit la fel si i-a dat lapte gol fara cereale. I-a pus un pic mai mult si bb papa fara probleme si se si satura. Alta idee ar fi mancare solida, un fel doi ceva, piure, pilaf cu carne....dar stiu ca pt ei e important sa mai aiba niste laptic in alimentatia de seara.
Vlady
iulia83 spune:
msbb eu zic ca modelul a iesit bun..asa nebun cum e neuronu ala, e super! pai cine mai rade cu lacrimi in fata calculatorului sa se uite mufy curioasa de ce rade ma-sa??? 
Danicris spune:
Iulia, multumesc frumos, o incerc si eu daca zici ca-i place Mufitei. 
MsBB, ma refer la masa de 6-7, ca inainte de culcare il alaptez.
Andrada79 spune:
Gabtizam ce pozitie are Raducu!!!!!
Lilly nu nu i-am facut vaccinul, trebuia sa il fac saptamana asta, acum il amanam pe sapt viitoare!
Desiree ce scumpa e! Moama ce de ajutor o sa ai tu de la ea! Asa sunt fetitele!!!M-a terminat la faza cu pampersul.
Simonacip mi-a facut febra cam 3 zile 38, 38.5 si luni seara a aparut eruptia care inca mai persista pe spate si burtica. Acum asteptam sa treaca, de iesit ies cu el afara dar in spatele blocului, nu in parc pt ca nu vrem sa dam si alti copilasi.
Piggy pupam cheliutza mica!
Stepany e un dulce, ce frumos doarme si ce ochi are! Abia astept poze de la petrecere!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
noastra!