Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Iusti
http://family.webshots.com/photo/2398686110104447517PQmxWI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nu am citit nimic de vreo cateva zile, insa am intrat numai sa urez
La multi ani!
mezinului Odiseei, vecinelul nostru drag
Iustin
Sa fii fericit si sanatos!

si cu intarzaiere

La multi ani!
Eric
Sa cresti mare si norocos!

Si gata, toata gasca noastra de M&M a graduat la rangul de copilasi, nu mai sunt bebelusi. Of, ce repede trece vremea!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI IUSTIN!!!

Si mii de scuze de intarziere. Acum ma duc sa ma uit la poze.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Vaaaaaaaai, Stefany, ce frumusete de baiat! Ce ochi areeeeeee.

_

Mergi la inceput

Si daca tot v-am aratat cum il ajuta Victoria pe daddy, hai sa va arat si cum o ajuta Victoria pe mami.

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5354045060111472882

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la ua de dimineatsa, m-am iutat la poze cu tunsulica de la piggy. Ce zulufi.... lasa ca ii creste parul mai des

si filmuletu cu gospodina lui Desiree

si cu iustin la 1 an. Mai, voi ati vazut ce ochi albastri ca o zi de primavara are? M-au hipnotizat!

sio gata, am o zi siropoasa.

edit: si Mara e gospodina!! Inainte de concediu, am mutat si aranjat cd-urile. Avem cateva sute. Si mi-a dat din genti/cutii pe toate, nu si-a pierdut rabdarea. Unu cate unu... si la toate ii ziceam multumesc (mai luam si io cate 10 din cand in cand dar Mara statea cu ele in mana in sus, si zicea ea ceva la mine)

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!!!

dupa 2 luni de chef, de sarbatorit mladitze si mugurashi avem nevoie de multa sa ne revenim din mahmureala

Pun una deoparte pt Dani , de fapt ... nu , sa vii incoa sa ne cinstim cu o cafea pe bune, nu doar virtuala

Laura - io m-ash baga si la un chinezesc si la o cafea ... da' cred ca pana ajung eu acolo va faceti toate de foame

S-ar parea ca tumbelina de Belleane a dat startul la "big brother" printre craci . Mortala poza cu Ducu si Andrei la unison , am vazut si dezmotzata de bucle pana la cheliutza , Ilinca de Pigyy , tot flumoasa cu si fara bucle . Am vazut-o si pe Victoria ajutor de nadejde , mortala , am vazut si sarbatoritul zilei de ieri frumos si ochios LA MULTI ANI, inca odata!

Sanatate multa lui Tiberiu de Andrada , spor la killarit kg Esme , pofta buna Eva, nu o mai tine pe mami, Ylari, in tensiune , Simona putere sa treci cu nervi intregi prin perioada asta , Iulia distractie placuta la nunta ( am inteles ca este maine? ) si apoi drum bun catre mare , Laura si eu astept pozele, macar asa sa vad Parisul

Iulia, Laura - am aparut , numa ca nu-s in forma naratoare . Ma cam paste deprimarea . Am ajuns si-n iulie - pana acum abia incepuse anu' , de acum daca am trecut de jumatatea anului incepe numaratoarea inversa pana la sf anului. Am tampit, stiu . Dar parca m-am trezit : uite, este iulie deja , cand naiba a trecut jumatate de an?
Am zile cand tot ce-mi doresc e sa se inchie mai repede ziua, sa ajungin pat si sa ma linistesc dar am zile cand ma oftic ca trece timpul atat de repede.
Da'-mi revin io
Iulia - o fi de bine ca-s nascuta in aceiasi zi cu mama ta , sa stiu daca ma bucur ori ba

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fete

Msbb ma crezi ca si eu tot d-asta m-am deprimat ieri, ca incepe numaratoarea inversa??? si tr sa caut de lucru ca la firma nu ma mai intorc, fac o ora jumate pe drum dus, adica 3 ore pe zi cu totul.
SI Mircea in sept incepe cresa. S-ar putea sa reusim cu cresa ciobanasului, am inteles ca e printre cele mai bune in Bucuresti. Sa vedem cum merge procesul de inscriere.
Cleo mama, Bogdan si-ar tine cd-urile in seif daca ar putea..Mircea nu are acces la ele.
Desiree bai, e supertare Victoria cum va ajuta ea pe voi!! haha!

Am pus si eu poze de la Paris: AICI, pentru cine vrea sa vada/revada, salute!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Haha...asta era indatorirea ta! Cu ghilimelele de rigoare! Aveti niste poze su-per-be! Nici nu stiu ce sa zic...imi vine sa ma urc in avion! Mama denaturata! Multumesc pt poze. Culmea e ca am fost de multe ori la Paris...insa niciodata vara! Hmmm! Stii ca eu uitasem cu desavarsire motivul vizitei voastre acolo?? Daca nu aveai poza aia "Inainte de concert"! In tot cazul ati "bifat" tot ce-i frumos de vazut. Mai sunt muzeele, dar banuiesc ca nu ati mai apucat sa ajungeti. Nu-i timp nici o luna sa vezi tot Parisul. Fara muzee...in alea iti mai trebuie vreo 3. 1 doar in Louvre! Merg la ciulamaua mea...[emoticon care se zgarie pe ochi si ofteaza resemnat]

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fete

VAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIII, CATA PLACERE MI-A FACUT SA REVAD ORASUL MEU DE SUFLET! Fata, tu esti manechina, pe bune. MI-ai bagat o ambitie acum sa slabesc, sa vezi tu. Cu toate ca pe 10 noaptea plecam la mare si mi-e sa n-o dau in bara atunci. Oricum saptamana asta am tinut regim, unul pe care mi l-am facut eu, sper sa functioneze.
Unde ati papat stridii, zi si mie adresa, pls, pls!
Ce sa-ti mai spun, sa va fie de bine Parisul, am vazut ca ati marcat toate punctele importante. Shopping unde ai facut? Te pup cu dor. Poate ne vdm saptamana viitoare un pic.

Adriana, la Mamaia o sa stam. MIe nu mi-e dor deloc sa merg la cort, chiar deloc, dar i-am promis lui Stef care sustine ca lui Vlad ii e mult mai bine la firul ierbii.

Belleane, dar eu pe tine te stiu slaba. Bafta oricum, sa aiba efect electrostimularea. Am facut o data dar mi s-a parut asa dureros.

Vlady

Mergi la inceput