Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Andrada sanatate multa! Din pacate nu stiu raspunsul la intrebarile tale cu mancatul. Din fericire, trebuia sa zic...

Ylari imi pare rau de maraici! Auzi...daca asa naspa e totul...lasati-ne noua camera si haideti voi acasa? Ce zici?

Gabitzam simpatici amandoi baietii! Cu fundu-n sus asa! Mai, mai...saraca bona! Am mai zis??

Merg la dra mea...azi e la cura! Nimic nu vrea!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sunteti haioase cu triletii...Gluma gluma dar dc ma trezesc cu gemeni...sper ca ma ajutati voi cumva si pe mine
Andrada, sanatate multa...Cum a fost boala? ati stat numai in casa? Bine ca a fost vremea asta nasoala altfel iti si parea rau...Bai ce facem cu vremea asta???
Ylari, cum a facut kkuta? de la ce o fi miriita? O fi stat in soare? i-o fi dor de casa? Nu m-as mira sa fie si ultima varianta. Hai, sigur ca te-ai bronzat, dar se vede mai tirziu asa dupa 24 de ore asa...
SIs, baga odata pozili alea sa videm si noi Parisul...
Socrate

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, Lily, Andrada, mai era oare cineva pe care sa o pup pt incurajarile privind copilasii nazdravani?
acuma sincer vorbind, sper sa semai linisteasca si david, ca parca-i apucat. nu stiu, sunt sigura ca fetele sunt mult mai docile si mai cooperante...Hmmm.Citesc cartile de psihologie acum, cu o aviditate demna de disperarea in care ma aflu zilele astea.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, eu cred ca e varsta, ca nici Andrei nu e departe de David al tau.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Lilly mie asa mi-a zis doftora ca se poate face ca nu-i bai si mai tarziu...nu mai stiu ce sa cred...uof

Andrada si Ilinca a facut ceva - roseola sau rubeola nu stiu ca nu i-am facut analize - si bineinteles ca nu a mnacat mai nimic mai ales pe perioada febrei...Sanatate multa!

Gabitza multam fain pt info cu bona...fain Raducu si bulanele lui grasune...vrem si noiiii

Am vazut si filmuletzul lui Desiree.. ce fata faina ai si harnicuta

Am fost azi la dermatolog cu neste pb de-ale mele si am intrebat si de soare si copii. Mi-a recomandat un spray cu 50 factor de protectie pt copii si zicea sa o dau cu o ora jumate-doua inainte sa merem la plaja si ori de cate ori iese din apa. Soare doar intre 11 si 4 si palarie pe cap si hainute albe de bumbac...poate mai e interesat cineva

Si acum poze cu chelia

in curand poze de la motz...daca ma lasa

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Soare doar intre 11 si 4 si palarie pe cap si hainute albe de bumbac...poate mai e interesat cineva

cumk adica? stiam ca intre 11 si 4 nu e voie in soare...

donez si eu cate ceva pe curajoasele cu aspiratii la tripleti

msbb pe unde esti? stii ca esti nasuta in aceeasi zi cu mama...dar parca ti-am mai spus. te alearga Andra prin casa??? unde umblii?

n-am reusit sa fac bagaje. dar am o geanta de proasoape atat! prosoape de plaja, ale fetii, ale noastre, ocupa un gentoi..ah! si lenjeria de pat

editez...ca uitai sa zic ca vazui poze cu o cheliutza duuulceeeeeee...adio buclee dulci. mai dar ati tuns-o scurt, nu gluma...noi n-am avut atata curaj...hihi..a stat? sau s-a lasat cu chiraieli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

[quote]citat din mesajul lui iulia83
[cumk adica? stiam ca intre 11 si 4 nu e voie in soare...

asa ca tine e..scriam cu ilinca agatat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Am vazut si filmuletzul lui Desiree.. ce fata faina ai si harnicuta

Si acum poze cu chelia

in curand poze de la motz...daca ma lasa

Multumim.

Mami de Ilinca, eu in locul tau plangeam 3 zile, de ma forta cineva sa-i tai buclutele. Ca de buna voi nu i le taiam. Desi,e taaare frumoasa si fara buclute.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Bona zice ca cica daca se uita printre picioare mai urmeaza unul. Eu am zis Doamne fereste, mi-am facut portia.
Dar sunt asa nostimi acum, mare dreptate are cine zicea ca acum e perioada cea mai dulce pentru copilasi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

la noi vin tripleti la cat de des sta Mara asha....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

hai ca va dam (eu si Noemi) carucior si restul de la Iasmina si Sebi...aveti si lucrurile de la Mara...va ajutam noi cumva sa o scoateti la capat!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

haha, buna asta!
Cleo, adriana, Belleane, Andrada merci de primire.
cleo deci noi ne vedem, da daca nu se mai baga nimeni!!
Andrada rujeola??? ooof, tare mi-e teama ca m-a speriat soramea ca sa nu faca si astia micii inainte de concediu...sper sa nu.
Felicitari pentru primii pasi si insanatosire grabnica!
Gabitzule felicitari pentru primii pasi! Sunt tare haiosi tumbelinii!
Desiree ce tare e Victoria la treaba!! Ce fetitza harnicuta, cum il ajuta ea pe tati!
Piggy hopaaa, Sinead O'Connor! ce cap frumos are...si mami ce curaj...eu nu am curaj sa-mi tund nitel mai scurt baiatul
Ylari Eu zic ca e maraita pentru ca nu e in locul ei, nu e obisnuita in deplasare
Sis vin acu cu pozele, stai sa se incarce
Msbb Iulia are dreptate, pe unde umbli???
Alysh voi parca pe 11 plecati???Cand va intoarceti??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

multumesc tare mult fetelor!..iata ca v-am ajuns si noi din urma..emotionanta zi, am fost melancolica si bocitoare.puiul meu are un an, e baiat mare....
maine avem petrecerea la gradinita, acum se odihneste sa fie in forma...promit sa pun poze dupa eveniment
sanatate tutror puiutilor si pupici mamicilor!

Mergi la inceput