SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

hello!

pentru ca toata lumea e la dieta, copiii mei rod doua linguri goale.

Lidia, tu cum reusesti sa te cantaresti zilnic, dimineata, goala????
La mine copiii dau trezirea, si nu am unde ma duce sa ma fac nud fara un cupil agatat de mine...
Iar pe stomacul gol nu rezist pana vin ajutoarele, dupa 9, sa pot intra si eu linistita in baie...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

pui si tu un tanga subtirel...asa de vreo 50 de gr...si cu el te cintaresti in fiecare zi...si gata ...ai rezolvat problema

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criss

Salut, salut

Ma alatur voua in lupta cu kilogramele, ma primiti?

Am 1.60 , 75 kg ( :(( ) si vreau sa ajung la 60 kg (desi nu prea cred )

Oricum, un pic de ajutor si sustinere din partea voastra mi-ar face bine.

Astazi am inceput :

Dimineata o cafea + apa
Pranz : zarzavaturi fierte din supa
Seara : nu stiu inca, ma inspir de aici si raportez apoi

Va pup
Criss

Esti in listutza

Bafta multa in lupta cu kilogramele.

Dar cam subtire meniul tau
daca o tii asa ...dupa 3 zile lesini pe strada

Mergi la inceput

Cam bate vintul ...ce faceti luptati cu kilogramele????

Am sa va dau si meniul meu de zi ...asta ca sa va inspirati

mic dejun : o salata imensa din o bucata zdravana de varza, 4 rosii, 1 ardei , 2 castraveti, 1 morcov mare, patrunjel, marar, otet, sare, 9 masline ...nu am reusit sa o maninc toata..ca era mult prea mult
gustare : 4 mere mari
prinz : o salata imensa din 5 rosii, 2 castraveti, 1 ardei, o bucata mai rezonabila de varza, patrunjel marar,otet
6-7 ciuperci facute la steamer (ca linga cuptor nu a avut cine sa stea), o bucata buna de conopida la steamer, o bucatica de brocoli tot la steamer
gustare : 3 mere mari
cina : 1 grapefruit rosu mare, 2 kiwi....si mai asteapta 2 mere la interval

si ma simt foarte satula ...as putea spune chiar plina de "verzaturi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mi-am luat astazi compot de ananas, fara zahar. Mancat juma de cutie, bun bun!

Am mai pus niste caise la fiert, o parte de zeama am pus in sticla in frigider (apa chioara nu intra neam), cealalta parte + caisele le-am zdrobit cu blenderul si am facut nectar. Tot asa, bun bun!

Acum am pe foc la fiert 2 porumbi. Abia astept sa se faca sa-i devorez.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Si eu am papat pe la 10.30-11 o salata de varza cu castraveti si marar. La pranz am papat niste rosii cu masline si un marut, iar la cina o salata de castraveti cu ceapa si putina salata de vinete cu ulei de masline si ceapa(desi nu stiu daca sunt bune) dar nu prea mai aveam ce sa pap. Sper ca nu e asa grav...
Supita de legume pot sa pap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutare! Va tin si eu pumnii la SUPERDIETA. Oare sucul proaspat de legume si fructe permise nu e bun? Mama a slabit spectaculos band lichide in fiecare ora. Sucuri proaspete, supe... cele de legume sunt chiar satioase si v-ar diversifica meniul.

pupici!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Fi-miu misuna prin casa asa ca am timp sa va scriu un mesaj.

Ramo multumim pentru sustinere!
Cred ca sucurile de fructe si de legume sunt bune, de ce nu? Eu oricum cu apa nu sunt prietena asa ca recurg la diferite variante. Deocamdata sunt pe compot de caise.

Fetelor dar visine n-avem voie?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineata!!!300 sa iti traiasca minunea mica si sa te bucuri de ea pt. ca este o dulcica!
Gata si apita cu chiu cu vai. Acum o sa ma gandesc ce sa pap la micul dejun. Dar chiar visine nu putem papa? Nu de alta dar am fost ieri in piata si am vazut o multime? Dar vinete este voie? Ca sa competez si mai bine rezultatele aseara am fost si am alergat si azi poate fac si . La pranz ma gandeam sa imi fac o salata de rosii cu ardei, castraveti, ceapa si masline. Dar pana atunci mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna dimineata!!!!!!
Iata ca a trecut prima zi de dieta...si desi ma asteptam sa imi fie foooarte foame...chiar nu imi este, din contra ma simt foarte bine!!!
Dimineata am mancat castraveti cu masline si ardei gras; la pranz salata cu ardei gras, rosii, castraveti , masline....iar diseara fasole verde.
Dar ma tot gandesc cum as putea sa pregatesc fasolea verde???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

giuli: daca sunt permise ciresele, mai mult ca sigur sunt permise si visinele. Rasfoind capitolele anterioare, am vazut si o reteta care continea vinete, cauta in spate la retete postate de Anda

asera am mancat 3 portocale si o salata de cruditati: morcov, telina, un mar si jumatate de lamaie stoarsa. a fost........... Cred ca azi calc la "exceptionale", cu vreun iaurt degresat, nu de alta dar ierbivora nu am fost niciodata

ate: eu am fiert fasolea in apa cu sare, apoi am scos-o intr-un castron si am turnat o ceasca de mujdei(usturoi pisat, apa, sare). A fost bun.

Mergi la inceput