SUPERDIETA ****RELOADED******
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
300 spune:
neata!
am uitat sa scriu aseara ca apa calduta bauta dimineata pe stomacul gol e menita sa curete organismul de toxine si ar fi bine sa n-o inlocuiti cu altceva. Sunt 2 pahare pana la urma, te tii de nas si le sorbi . Sau, de ce nu apa minerala daca intr-adevar nu merge? E voie, Lidia?
iulix multumesc. Vinete nu cred ca e voie ca au multe grasimi. Fasole fie in salate fie cu usturoi pisat. Merge si putin otet, care nu e alcool (Lidia?) de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
felicic76 spune:
ramo: otetul nu-i alcool? nu am o sticla la indemana, dar din cate stiu otetul se fabrica din fermentate, alcool si parca zahar. Ar fi bine sa ma insel.....eu l-am evitat
Retete Anda
gaia.nevia spune:
Buna dimineata si putere pentru o noua zi de dieta!!!
Fetelor, apa este foarte, foarte importanta.
In a doua sarcina eu nu m-am ingrasat DELOC. Meniu? aproximativ 4l de lichide pe zi, mai mult apa, si in rest... orice, ca doar eram insarcinata...
Si nu am luat decat 8kg, aferente sarcinii, pe care le-am lasat... la spital.
A, si in plus, nu m-am umflat absolut deloc, nu am avut niciun edem, spre deosebire de prima sarcina cand aratam ca un balon!
La prima sarcina am luat 25kg, dintre care aproape 20 au disparut cumva cand m-am dezumflat (pacat ca m-am ingrasat -rau- cat am alaptat...)
Deci... eu votez cu apa!
Sper ca mesajul meu sa va trimita direct la sticle , e inca ora!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
Salutare fetelor!!! M-am apucat si eu de ieri de SUPERDIETA dar nu am apucat sa intru si aic i sa dau raportul asa ca vin azi cu datele si cu rugamintea sa ma adaugati si pe mine in lista
Greutate initiala: 78.8
Inaltime: 1,65
Target:60 kg
Cred ca totusi e cam mult ce mi-am propus eu la target dar incer sa vad cat de aproape reusesc sa ma duc de ceea ce mi-am propus.
Va las acum ca trebuie sa scot copilul afara..mai intru diseara sa vad ce mai papati voi.
Bafta tuturor!!!! de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
300 spune:
Feli, otetul e acid acetic, rezulta intr-adevar din fermentarea aclcoolului. Zaharul se descompune si ajuta tot la formarea alcoolului, de asta se adauga in proces cand se face tuica de eexemplu.
Otetul rezulta prin fermentarea alcoolului din vin in general (de mere, de struguri, etc). Nu tot alcoolul fermenteaza deci pot exista urme de alcool, dar sunt la nivel de molecule. Nu stiu insa cat razar "rezidual" mai poate contine dar iarasi cred ca e neglijabil la alea cateva picaturi care se consuma. Insaaaa puteti inlocui otetul cu lamaie in orice salata, cred ca si in salata de fasole verde cu usturoi ar merge.
Pe vremuri cine voia sa slabeasca manca o lingura de otet pe burta goala. Nu v-as sfatui, toate sfarseau cu ulcer... de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Gaia te contrazic putin cu apa, umflatul tine si de organismul cu pricina uite si eu am baut chintale de apa in sarcina si tot m-am umflat ca toti dracii. Se pune ca mancam masline verzi ? :))
Vreau sa va zoic de 2 salate bune de la soacra mea:
- salata de rosii cu ceapa, ardei... si adaugati usturoi. Ea il zdrobea si il freca cu putin ulei pana devea o pasta, la voi asta e putin problematic deci l-ati putea pisa.
- castraveti taiati rondele, sarati si stropiti cu zeama de lamaie din belsug. Excelenti. O sa uitati cu totul de otet! de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Gaia te contrazic putin cu apa, umflatul tine si de organismul cu pricina uite si eu am baut chintale de apa in sarcina si tot m-am umflat ca toti dracii. Se pune ca mancam masline verzi ? :)) |
Mda, eu nu consum sare, asa ca umflatul avea alte origini la mine. Consumul de sare duce la retentie de apa, nu?!
Oricum apa m-a ajutat, si clar am baut mult mai multa in sarcina a doua, decat in prima.
In continuare cred ca apa ajuta pentru un organism sanatos, pentru detoxifiere, pentru o piele hidratata si supla... si nu cred ca e bine sa NU bei apa/lichide, macar cei doi litri/zi recomandati de medici...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
mamidestefan spune:
Noroc cu ploaia asta ca mai pot si eu sa intru ca altfel ...e destul de greu dimineata.. moaaaaaaaaaaama ce miscare pe aici...ce ma bucur..
fug sa mai up-datez listutza ..si revin
LIDIA de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro Salutare fetelor!!! M-am apucat si eu de ieri de SUPERDIETA dar nu am apucat sa intru si aic i sa dau raportul asa ca vin azi cu datele si cu rugamintea sa ma adaugati si pe mine in lista ![]() Greutate initiala: 78.8 ![]() Inaltime: 1,65 Target:60 kg ![]() Cred ca totusi e cam mult ce mi-am propus eu la target dar incer sa vad cat de aproape reusesc sa ma duc de ceea ce mi-am propus. Va las acum ca trebuie sa scot copilul afara..mai intru diseara sa vad ce mai papati voi. Bafta tuturor!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa creste strumfi Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
Esti in listutza
![](floare.gif)
bafta multa in lupta cu kilogramele
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
SUPERDIETA ***RELOADED***
criss spune:
Salut ,
Am sosit si eu, aseara am ajuns acasa tarziu, asa ca nu am mai putut sa scriu.
Mamidestefan, multumesc mult pentru listuta
Aseara ma baut un pahar de suc de gref. si o salata de rosii cu ceapa.
Astazi :
dimineta apa + cafea maree
pranz : o sa pap o salata , ma gandesc sa o fac cu frunzulite de spanac tinere, rosii si castravete.(ca astazi nu merg la servici, altfel trebuia sa inventez ceva sa duc cu mine )
seara iar nu stiu
Eu, dimineta mai beau si o lingura de psilio(ca am niste probleme cu tranzitul )
Va doresc o zi buna.
Criss