SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Salutare! Va tin si eu pumnii la SUPERDIETA. Oare sucul proaspat de legume si fructe permise nu e bun? Mama a slabit spectaculos band lichide in fiecare ora. Sucuri proaspete, supe... cele de legume sunt chiar satioase si v-ar diversifica meniul.

pupici!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

multumim de sustinere ...incurajari si retete

Poate ne dai o mina de ajutor cu un username nou : SUPERDIETA...sau ceva de genul..parola ..care vrei tu...ca stiu ca te pricepi in ale calculatoarelor..
daca reusesti imi dai datele pe PM ..
Multumim mult!

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

visine ...cred ca se poate (dar eu stau departe de ele )
otet ...folosesc din greu ...ca nu prea imi place cum iese salata cu lamiie

vinete ...nu ma omor ..s-ar putea sa mearga ..gatite fara ulei ..of course

otetul are ceva alcool (5% cel de mere..pe care il folosesc eu)...dar intr-o salata punem 2-3 linguri...nu cred ca e vreo problema ...una e sa bei un pahar de vin...si alta e sa pui 2-3 linguri de otet in salata...parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lidia username pot sa va fac dar eu capitole noi nu stiu sa fac:[D]

E ok daca fac unul si ti-l inmanez pe urma? Sau pot invata sa fac si capitole pana la urm

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lidia am creat un user comun/ adresa de email comuna si ti-am trimis datele pe PM. Cred ca in 24 de ore se activeaza contul pe DC

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Lidia am creat un user comun/ adresa de email comuna si ti-am trimis datele pe PM. Cred ca in 24 de ore se activeaza contul pe DC

b de la bebe, blog...

multumim muuuuuuuuuuuult

Am sa fac eu capitolul 2 cu username-ul comun...si apoi a promis giulianna ca ma ajuta ...daca nu reuseste strig dupa ajutor pe aici..ca sa putem avea ..in viitor ..listutza up-datata cit mai repede..ca eu stau tare prost cu timpul peste zi...astazi ploua..ca altfel as fi pe afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am revenit!! De dimineata am papat o salata mare de 3 rosii din productia proprie(ca sunt mult mai eco decat cele din piata) cu 1 castravete urias, 1 ardei galben, 1/2 de ceapa ca nu ma omor dupa ea si cu un ou fiert(parca am voie, nu?) si putina sare. Putin mai devreme am savurat niste visine, iar la pranz cred ca o sa mai diversific meniul si o sa pap niste porumb fiert. Cum gatiti voi fasolea, ca am cumparat din piata si nu am nici o idee de cum sa o pregatesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Am revenit!! De dimineata am papat o salata mare de 3 rosii din productia proprie(ca sunt mult mai eco decat cele din piata) cu 1 castravete urias, 1 ardei galben, 1/2 de ceapa ca nu ma omor dupa ea si cu un ou fiert(parca am voie, nu?) si putina sare. Putin mai devreme am savurat niste visine, iar la pranz cred ca o sa mai diversific meniul si o sa pap niste porumb fiert. Cum gatiti voi fasolea, ca am cumparat din piata si nu am nici o idee de cum sa o pregatesc?

A zis Feli cum. O fierbi si o mananci cu mujdei de usturoi. Mi-am cumparat si eu azi, galbena fideluta. Cred ca o fac deseara ca am o ...desi mai am niste ciuperci de ieri si ar cam trebui sa le fac si p-alea.

Mi-am facut o big salata: 2 rosii, 2 castraveti, 1 ardei gras, ceapa, o mana de masline, 1/2 salata, patrunjel, ciuperci, sare si zeama de lamaie.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eu folosesc la salate uleiul de masline extravir-gin si otetul balsamic care are un gust super...intr-adevar coloreaza salata in maroniu ca asa este la culoare dar are un gust deosebit.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Asa sa dau si eu cantarirea de ieri pentru listuta:59,7kg
si astazi am 59 kg fix deci - 700 grame

Sa auzim de bine in continuare.

greutate

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare

Eu azi am uitat sa ma cantaresc, sunt singurica acasa cu copii si imi e cam greu sa respect o rutina.. dar de dieta m-am tinut, nu am calcat stramb, imediat trece si ziua 2 si uite asa.... sa dea DD sa ajung la 6 saptamani fara sa calc prea mult in laturi...

Maine plecam la mare si nu stiu acolo cum o sa reusesc.... cu toata familia la restaurant, Matei care lasa juma de portie in farfurie..... vedem...

Ma duc sa scot ciupercutele din cuptor

paaaa

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput