SUPERDIETA ****RELOADED******
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ate_09 spune:
se pare ca majoritatea avem azi in meniu fasolica . Eu tocmai am halit o portie cu putin mujdei de usturoi cat sa-i dea gust si a iesit fooooooarte buna. Hai ca am incheiat si a doua zi!!! Acum bag apa pana la ora de culcare
Fetelor eu n-am inteles un lucru....raportul despre cantar trb sa-l spunem zilnic aici??? Sau il dam o data pe saptamana??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ate_09 se pare ca majoritatea avem azi in meniu fasolica . Eu tocmai am halit o portie cu putin mujdei de usturoi cat sa-i dea gust si a iesit fooooooarte buna. Hai ca am incheiat si a doua zi!!! Acum bag apa pana la ora de culcare ![]() Fetelor eu n-am inteles un lucru....raportul despre cantar trb sa-l spunem zilnic aici??? Sau il dam o data pe saptamana?? ![]() |
este de preferat ca fiecare sa faca o cintarire zilnica...si sa isi monitorizeze scaderea in greutate..ajuta la psihic..si poti vedea usor zilele in care ai scazut mai mult..cam ce te-a ajutat (alimente,sport, etc)
fiecare kilogram pierdut ..ar trebui raportat...pe prima pagina fiecare fata primeste o floricica pentru fiecare kg pierdut
tot pe prima pagina este un tabelas in care trecem saptaminal greutatea fiecareia..
Concluzie..kg pierdute trebuie raportate cel putin saptaminal..MIERCUREA E ZI DE RAPORT ...pentru cele care au inceput pe 1 iulie..
dar pe de alta parte fiecare 100 de gr pierdutra e motiv de bucurie..asa ca merita impartasita..sa ne bucuram cu toatele
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
SUPERDIETA ***RELOADED***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iulix/iulix.jpg)
iulix spune:
Hello! Eu astazi nu am avut fasolica in meniu dar o sa am maine. O sa vin si eu cu raportul sapt. viitoare ca spre rusinea mea nu am apucat sa imi cumpar un cantar...Sa nu dati prea rau in mine...!Promit ca o sa forez prin oras zilele astea dupa un cantar bun. Dar chiar voi ce fel de cantare aveti? Poate ma ajutati cu ceva sfaturi... ca nu stiu ce sa iau... Revenind la meniu astazi am papat la pranz o salata mare de rosii cu castraveti, ardei, ceapa, sare si putina salatica de vinete cu ceapa. Si pt. ca imi era pofta am halit si un porumb fiert. Pe seara am mai papat f. putina salata de rosii dupa care am fost la alergat, iar acum beau apita. Pt. maine ma gandeam sa fac o fasolica sa vad cum iese. Ma gandeam sa scriu si cum m-am simtit astazi fata de ieri, pt, ca e o mare diferenta si poate se mai regaseste careva in descriere. Nu stiu din ce cauza ieri mi-a fost cam rau... Sa fi fost de la dieta? Bine ca nu e o mare diferenta intre ce mancam inainte si acum cu exceptia faptului ca am exclus carnea de tot... Oricum astazi m-am bucurat ca m-am simtit mult mai bine si parca altfel... Adica mai usoara si ma bucur f. mult ca aceasta dieta o tinem in pt. ca imi este mult ma usor. Acum ca m-am destanuit ma bag la
si va urez si voua noapte buna. Va pupacesc!!
iulix spune:
Buna dimineata !!! Se pare ca sunt prima care s-a trezit... Ce matinala sunt! Am baut apita si am forte proaspete pt. inca o zi de dieta(apropo nici nu stiu cand au trecut 2 zile din dieta.
Cred ca este singura pe care o tin cu atata vointa. A nu se intelege ca am tinut multe diete
). Asa ca va urez si voua o zi placuta si spor la dieteticit!
_giulianna_ spune:
Neata!
Vreau si eu o floricicaaaaaaaaaa!!!
Eheee iulix pe mine m-a trezit piciul la 6 asa ca...te-am luat!
Astazi am si eu in meniu fasolica, aseara pana la urma am facut ciupercile, trase la tigaie cu putina sare. Fara ulei! Acum beau apa si scriu mesajul cu o mana din cauza de copil lipicios . Las de-o parte porumbul, eu ma simt foarte bine, dar mi se pare cam putin 1 kg dat jos in 3 zile, la ce scoruri va aud pe voi...cred ca am cel mai lenes metabolism. Sau sa fie de vina rusii care stau sa apara? Hmm...nu stiu...oricum bine ca s-a dus nu ca s-a pus!
A, si imi place meniul asta cu fructe si legume ca ma ajuta enorm la tranzit.
Va doresc o zi frumoasa, fara abateri!
PS: Feli pe unde esti?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
ate_09 spune:
neatzaaaaa!!!!!!!
Fetelor dimineata am urcat pe cantar siiiiii....... 76.9!!!!!!...am slabit 900 de grame .yupppyyyyy!!!!!!
Vreau o floricica...vreau o floricica!!!!
felicic76 spune:
prezent!
giuli: eu ma mentin, adik dupa trei zile am -1,3 kg, iar de atunci cam 200+/-300 gr/ zi. Scaderea a fost spectaculoasa in primele trei zile pentru ca ce am mancat era slabuuut rau fata de ce mancam inainte.
Aseara am mancat ciuperci la cuptor si caise. Mie imi este greu cu mancarea ziua ptr ca mananc in oras. Asa ca imi iau salata proaspata, facuta atunci, decat salata facuta de mine de diminetza, trambalita si incalzita 6 ore.
Dam raportul si la alea nashpa? adica aseara, cand am ajuns acasa, am mancat 2 oua fierte
Ma scurgeam, simteam nevoia de ceva consistent
iulix spune:
Feli din cate stiu eu ai voie oua. Adica sunt trecute la alimente exceptionale dar asta nu inseamna ca nu ai voie, nu? Nu de alta dar am papat si eu ieri un o de dimineata cu salata... Acum v-am lasat ca ma duc sa imi fac o salata cu ce mai gasesc prin frigider.
mamidestefan spune:
Am aparut si eu ..dimineata am fugit cu pustiul la gradi..si nu am mai reusit sa intru..
Surpriza zilei : 74.3 kg la cintar ..
deci s-a dus primul kiligram...si ceva
Fug sa up-datez ...si revin
LIDIA de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Hello! Eu astazi nu am avut fasolica in meniu dar o sa am maine. O sa vin si eu cu raportul sapt. viitoare ca spre rusinea mea nu am apucat sa imi cumpar un cantar...Sa nu dati prea rau in mine...!Promit ca o sa forez prin oras zilele astea dupa un cantar bun. Dar chiar voi ce fel de cantare aveti? Poate ma ajutati cu ceva sfaturi... ca nu stiu ce sa iau... Revenind la meniu astazi am papat la pranz o salata mare de rosii cu castraveti, ardei, ceapa, sare si putina salatica de vinete cu ceapa. Si pt. ca imi era pofta am halit si un porumb fiert. Pe seara am mai papat f. putina salata de rosii dupa care am fost la alergat, iar acum beau apita. Pt. maine ma gandeam sa fac o fasolica sa vad cum iese. Ma gandeam sa scriu si cum m-am simtit astazi fata de ieri, pt, ca e o mare diferenta si poate se mai regaseste careva in descriere. Nu stiu din ce cauza ieri mi-a fost cam rau... Sa fi fost de la dieta? Bine ca nu e o mare diferenta intre ce mancam inainte si acum cu exceptia faptului ca am exclus carnea de tot... Oricum astazi m-am bucurat ca m-am simtit mult mai bine si parca altfel... Adica mai usoara si ma bucur f. mult ca aceasta dieta o tinem in ![]() ![]() ![]() ![]() |
cintar ...de preferat electronic...cele mecanice nu sunt bune de nimic..
eu am gasit prin carrefour mai multe modele ..dar a trecut ceva timp de cind l-am luat
![](pupic.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)