SUPERDIETA ****RELOADED******
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Neata! Vreau si eu o floricicaaaaaaaaaa!!! ![]() Eheee iulix pe mine m-a trezit piciul la 6 asa ca...te-am luat! Astazi am si eu in meniu fasolica, aseara pana la urma am facut ciupercile, trase la tigaie cu putina sare. Fara ulei! Acum beau apa si scriu mesajul cu o mana din cauza de copil lipicios ![]() ![]() A, si imi place meniul asta cu fructe si legume ca ma ajuta enorm la tranzit. Va doresc o zi frumoasa, fara abateri! PS: Feli pe unde esti? Mami de ![]() Ticker Edi |
primesti o floricica
![](floare.gif)
dar te rugam sa raportezi citirea de pe cintar.. asa este corect..
![](icon_smile.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
SUPERDIETA ***RELOADED***
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui ate_09 neatzaaaaa!!!!!!! Fetelor dimineata am urcat pe cantar siiiiii....... 76.9!!!!!!...am slabit 900 de grame ![]() ![]() Vreau o floricica...vreau o floricica!!!! ![]() |
900gr ...nu inseamna floricica ...fara suparare
![](pupic.gif)
probabil ca miine va fi sigur o floricica ..
![](icon_smile_wink.gif)
la fel si tu ...dar sa ne dai spui greutatea citita
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui iulix Feli din cate stiu eu ai voie oua. Adica sunt trecute la alimente exceptionale dar asta nu inseamna ca nu ai voie, nu? Nu de alta dar am papat si eu ieri un o de dimineata cu salata... ![]() ![]() |
alimentele exceptionale nu sunt alimente permise...
ele se consuma in cantitati minime ...si se folosesc numai in cazuri exceptionale...
ca in cazul feliciei...simtea ca nu mai poate ..asa ca "a intrat" in 2 oua
intre a renunta la superdieta ..din motive ca nu mai rezistam ...si a baga ceva de pe la exceptionale alegem raul cel mai mic...
dar daca meniul zilei include exceptionale din start ..scaderea in greutate va fi destul de mica.
cu cit veti intra mai mult in exceptionale cu atit scaderea in greutate va fi mai slaba...
eu pina acum nu am intrat deloc in exceptionale..dar de obicei cam ziua 4 si 5 sunt mai critice (cel putin asa a fost in cazul meu cind am tinut data trecuta)..
LIDIA
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
gaia.nevia spune:
a intrebat cineva daca se poate bea ceai in loc de apa, sau impreuna cu apa.
n-am vazut raspunsul avizatelor,
parerea mea este ca se poate bea ceai, fara nicio grija, mai ales daca este diuretic (matase de porumb&codite de cirese), de asemenea de ce nu: echinaceea, macese, ceai verde (cunoscut antioxidant), iasomie, un strop de menta... tei, sunatoare, soc&lamaie... (atentie la combinatiile din supermarketuri, multe sunt pe baza de ceai negru, care nu e indicat, are acelasi efect de crestere a insulinei ca si cafeina).
Un ceai recisor asa, acrisor numai bun pe caldura asta...
desi nici fierbinte nu-i de lepadat.
Desigur, neindulcit, sau indulcit cu sucrazit... eu il prefer ne. (ca si cafeaua)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
felicic76 spune:
la pranz o salata uriasa cu castravete, salata verde ceapa rosii, in seara aceasta am luat o punga de legume ptr salata de la iglo : conopida, dovlecei,morcov, varza de bruxelles, praz, porumb. Le-am pus un pic in apa fierbinte cu sare, n-au intrat Le-am scurs si le-am pus la cuptor, alta viatza
mai am si pentru maine
s ii dau si lui Vladutz la pranz.
am inceput si electrostimulare si masaj anticelulitic, alternez o sedinta de electro cu una de masaj, altfel incat sa merg la salon de 2 ori pe saptamana. Mai mult nu-mi permit nici ca bani, nici ca timp.
cu "exceptionalele": incerc sa trec cat mai putin pe la ele, asta daca sunt ajutata, nu de al meu sot , care a venit acasa cu un pui la rotisor
, cica sa "nu mai gatesti tu, sa nu-ti faca pofta mirosul de mancare"
asa ca daca nu mai pot de pofta, o sa rup o fasie de piept, nu ma infig in vreo pulpa, aleg raul cel mai mic. oricum nu imi este foame, dar ii fac lui cartofi prajiti si mujdei si sigur ma apuca pandaliile de la miros
de baut doar apa plata si cafea diminetza, in rest nu-mi trebuie nimic. Pofticioasa nu sunt, oricum sunt tentatii la tot pasul.Eu nu sunt iubitoare de paine, dar aseara am trecut pe langa un centru de paine unde aduceau marfa "calda" Imi venea sa ma infig in lazile de pe trotuar, dar mi-am adus aminte ca: 1.sunt o doamna si 2. sunt la SUPERDIETA
mamidestefan: cum a fost la gradi?
mamidestefan spune:
Felicicooooo "Esti o doamna si esti la SUPERDIETA" ...
Esti de admirat ...esti foarte constiincioasa..imi place mult ca ai inceput si electro ...ah ce as mai face si eu macar 2 sedintze pe saptamina...dar cu alaptatul asta ...nu prea am de ales ..trebuie sa ma rabd putin ...desi sunt sigura ca vor atirna toate pe mine pe la mijlocul lui august...
FELICITARI SINCERE ...din partea mea ..TINE-O TOT ASA
(Mai ales ca esti in fruntea plutonului de luptatoare cu kilogramele
Despre gradi...nu prea vreau sa spun nimic ...de teama sa nu ma bucur prea devreme ...sper sa fie bine..macar de data asta
LIDIA de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
ar fi trebuit sa mai scriu despre meniu...dar in principiu nu am schimbat mare lucru...aceleasi salate mari la dimineata si la prinz...acompaniate de multe fructe intre mese...ceva ciuperci, brocoli si/sau conopida fierte la prinz...si iarasi multe fructe acrisoare (grepfruit, kiwi, ..si in viitor portocale ) seara
cei drept salatele au cam aceleasi ingrediente..dar variaza cantitatile din fiecare..uneori o fac predominant de morcovi..alteori de varza...alteori de telina..
si in plus bag spirulina de 2-3 ori pe zi ...pentru lactatie...cit o mai tine ...
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
mamidestefan spune:
Feteloooooooor...aveti grija ca e week-end ...sa nu va destrabalati...prin frigider ...ca va asteapta biciuiala si week-end cit mai linistit fara tentatii sau interzise
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
_giulianna_ spune:
Vin si eu la raport cu meniul de azi:
dimineata - 1 litru de apa si dupa 1/2 ora 2 rosii, 2 castraveti, 1 ardei si sare
pranz - fasole fidelutza fiarta cu usturoi si un pahar de cola zero
seara - 2 rosii, 2 castraveti, 1 ardei si sare.
Maine am de gand sa-mi fac mancarica de varza si ciuperci umplute.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi