SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Dar pufuleti am voie? Aaaaa ca uitasem: mult succes celor care au inceput de astazi dieta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Pai iaurtelul... nu am citit bine... Nu se va mai repeta... Promit!
Are ceva daca nu beau apita? Nu de alta dar eu nu pot sa beau apa pe stomacul gol pt. ca imi vine rau... Chiar e obligatoriu?

da, este obligatoriu. Fara 1/2 l de apa bauta dimineatza nici nu are sens sa tii dieta.
Sa stii ca nici eu nu eram amatoare de apa pe stomacul gol, dar m-am mobilizat si a intrat Hai ca poti si tu

edit: parerea mea este sa te rezumi la ce este trecut in permise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

Are ceva daca nu beau apita? Nu de alta dar eu nu pot sa beau apa pe stomacul gol pt. ca imi vine rau... Chiar e obligatoriu?

Iuli e conditie obligatorie bautul apei. Nu stiu care-i smecheria dar se pare ca functioneaza.

Feli felicitari! Eu nu ma cantaresc, vreau sa am o surpriza de proportii saptamana viitoare cand o voi face.

Acum mananc o salata din 2 rosii, 2 castraveti, un ardei gras si sare. Iar am zis pas la fructe.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Ok. O sa incerc sa fac un efort... E bine totusi ca pot sa mananc fructe pt. ca fara ele nu pot sa stau. Feli felicitari si tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Pufuleti nu e voie, numai de curiozitate sa te uiti pe punga sa vezi cate calorii au. Par inofensivi dar nu sunt. Ocoleste-i!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Am venit cu raportul

75.5 kg ...ma asteptam la vreo 78...e de bine ...
asa ca imi mut targetul la 66 ca sigur se poate ..9,5kg e un obiectiv realizabil

Am up-datat si listutza.

Felicitari noilor fete inscrise .
bafta multa in lupta cu kilogramele

emiliapop welcome back Ma bucur mult sa gasesc fete cu care am mai testat SUPERDIETA...asta demonstreaza inca o data ca in grup e mai eficienta . si pup si mica ta printzesa..ca pe junior deja il cunoastem.

iulix Stai departe de cafea...cu cit trisezi mai mult cu atit sansele de reusita scad simtitor...cafeaua e un inductor de foame ...daca nu mai rezisti incearca macar sa folosesti cafea decofeinizata..dar fara zahar...
si tinem pumnii sa te mobilizezi

aidaciolac e liber la biciuiala ...adica orice fata poata smotrui pe cealalta ...macar sa o tina pe linia de plutire...si sa ajunga pina la capat...si fara suparare ...ca cine calca strimb trebuie "ajutat"...asta e regula de baza..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Citat:

ajuta enorm la slabit...eu dupa superdieta am continuat sa beau apa...si chiar te "refreseaza" ...asa de dimineata

Mergi la inceput

Mamidestefan mutumesc pt. incurajari. Cafea nu prea beau, acum sa sper ca ma pot adapta la bautul apitei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Feli felicitari! Eu nu ma cantaresc, vreau sa am o surpriza de proportii saptamana viitoare cand o voi face.

Acum mananc o salata din 2 rosii, 2 castraveti, un ardei gras si sare. Iar am zis pas la fructe.

Ticker Edi

Baga si tu o cintareala ..macar la 2-3 zile ...ajuta enorm la psihic...dar sa faci cintareala la prima ora...inainte de apa...ca altfel nu e relevant

eu incerc sa ma cintaresc zilnic..asta daca reusesc ..

Mergi la inceput

felicia FELICITARI ...Iata si prima floricica ...tine-o tot asa

Mergi la inceput