SUPERDIETA ****RELOADED******

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vecinico chiar la chestia asta ma gandeam azi, ca tu esti mai carnivora din cate stiu eu... io bag neste sa treaca repede saptamana asta.

ada sarumana, am si cartea, am citit si ceva din topicurile de acilea despre monti, dar mai am unele nelamuriri cateodata... de exemplu... supa de legume... pot sa fierb si una bucata piept de pui, sau nu? (supa pt o cina glucidica, adica). Si dimineatza... tu ce mananci? Eu nu gasesc cereale integrale nici sa ma pici cu ceara.. sau nu stiu io care or fi...

ate asta cu lipit pe frigider e o idee buna.. o sa-mi lipesc si eu meniurile cred

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

July, hai pe mess, ca le stricam fetelor ambitia daca le povestim meniuri cu cereale in faza 1... nu-i frumos
Din cate stiu eu, supa poate fi de carne. De preferat sa nu pui morcov in ea, restul de verzituri fierte sunt glucide bune&fibre.

eu chiar vreau sa tin 10 zile astea "superdieta" si abia apoi sa ma intorc la monti.

Eu consum tarate de ovaz (in iaurt degresat, cu gem din ala de diabetici - dar de maine NU ), se gasesc in supermarket la pachete de 500g de hartie, pe unde sunt cerealele la raft, scrie in nemteste pe pachet.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

intrebare de incepatoare, ce sa-i faci, n-am reusit in viata mea sa tin un regim...

supa de legume este permisa??? sau o ciorba de varza ceva??? sa nu dati cu rosii daca nu e voie... dar nu prea am timp sa ma uit pe forum unde au tinut fetele dieta data trecuta, sa ma inspir... dar eu cu fructe si legume fierte nu stiu daca traiesc 3 zile!!! Incerc sa fac ceva mancare din alimentele permise...

feli si mie o sa-mi fie greu sa gatesc pentru Matei, pentru barbate-miu si pt Daria si sa nu gust macar... hai ca pe barbate-miu l-as putea trece fortat la regim dar cu copii nu-mi merge.. tot tre sa le fa cate ceva, plus ca lui Matei ii fac tot timpul cate un dulce (ca sa nu insir aicea bunatati sa ma injurati...) Sper sa reusim sa ne sustinem una pe alta cat mai mult si cat mai bine!!!

Multzam colegelor de suferinta (inca neinceputa..)

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Dat gata si cina: ciupercutze la cuptor cu putina sare si stropite cu zeama de lamaie. Bune bune dar ar cam fi mers si ceva langa ele

Maine de dimineata o sa mananc mar si/sau gref ( obligat fortat ca nu prea sunt prietena cu fructele ), la pranz imi fac salata de cruditati (prima) si mai incolo numai stiu.

Ziceti si voi ce mai mancati, numai eu ca moara stricata?
Edit: pardon, pai daca n-ati inceput, ce sa ziceti? Sunt dusa!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

salutare fetelor!! Ma primiti si pe mine la super dieta???? eu am slabit vreo 18 kilograme intr-un an de zile cu mancat sanatos...dar tot mai am vreo 15 de topit. Numai ca dupa un an de zile...m-a cam parasit ambitia si m-am gandit sa ma alatur voua ca sa-mi fie mai usor!!
Incep si eu pe 1 iulie odata cu majoritatea dintre voi...si ma gandeam daca ar fi o idee buna sa postam si cam ce mancam in ziua respectiva pentru a ne mai inspira de la una la alta in pregatirea salatelor si meniurilor. ce ziceti?

Inaltimea mea: 1.64 m
Greutate actuala: 77.8 kg
Target: 62 kg

Esti in listutza
Scuze pentru intirziere...

Si bafta multa in lupta cu kilogramele

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pai eu sa zic, mai giuli, care nu stiu unde e bucataria pe planul cadastral?
tu esti maestra in delicateturi...

am facut si eu o amarata de salata de antrenament pentru asta seara: salata verde, multe rosii, porumb (stuleti mici din conserva, feliati), morcovete, usturoi (evident, nu am ceapa in casa), o lamaie, sare, piper, patrunjel, si o lingura de iaurt 0.1% gasime.

Pentru maine planuiesc niste ciuperci cu usturoi mesterite la tigaie cu ceva ardei gras (e voie???) si o salata cu broccoli, rosii, si ceva condimente.

Pentru parc o sa-mi iau fructe, ca altfel nu mai ajung in parc facand salate si bagandu-le la borcan...

Mustar e voie??

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ada iti dau PM cum messu' meu, da' in seara asta cred ca ma duc sa ma culc, m-a dat gata vremea asta, mi-e somn non-stop de la ea.
Io d-asta intrebam fetele daca ma primesc si pe mine in grup, desi nu tin dieta asta... ca io o sa zic ca am halit carne Eu mi-am luat niste fulgi de ovaz, dar n-am mancat decat odata din ei, ca nu stiam prea bine daca is ok. Si a doua oara nu stiu daca mai incerc, efectiv aveam senzatia ca o sa dau tot afara, mi-au facut o greatza ingrozitoare (cu iaurt degresat, fara gem )

Giuliana, buna ideea cu ciupercile... cred ca mergea sa bagi si niste usturoi in ele. Maine poate ajung sa cumpar si eu.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Fetele (cele care incepeti miine)...sunteti pregatite?????

Eu am frigiderul plin cu toate permisele...asa ca cel putin 3 zile ...nu imi fac griji cu mancarea..

Listutza am sa o up-datez fie dimineata la prima ora...daca reusesc sa fac ochi devreme...fie seara (cel mai probabil)...sa nu va fie cu suparare ...dar eu bintui mai toata ziua ...din motive de copil urlacios in casa...asa ca nu va lasati pe o ureche daca eu nu apar imediat la orizont cu modificarile...voi spuneti-va offul aici...si sigur sunt fete in zona ...sa va ajute..

Mergi la inceput

de la cap 2 ...sper sa gasim pe cineva sa ne ajute cu un username comun SUPERDIETA ...si care sa poata fi folosit de mai multe fete pentru modificari

si nu uitati miine dimineata e ZI DE RAPORT
deci va cintariti la prima ora (goale pusca)...
apoi beti apitza (1/2 litru cel putin )..
si apoi fugutza la raport

sunt pe aici cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Ada din cate am citit eu in capitolele anterioare, mustar nu e voie pentru ca 99.99% din sortimente au zahar.
Si...
"Alimente recomandate:
Alimente recomandate:
varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere,cirese,caise, telina, morcov, masline, ciuperci, porumb, rosii, ardei, kiwi, ananas, ceapa, usturoi, fasole verde;
;"

July data viitoare pun si usturoi. Tnx!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput