Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
OlgaTarziu spune:
Dupa o lunga absenta...
Lysbeth la 4 luni va face ca Tony al meu.
Sta in fund, pus in exersaucer, iar la 6 va fi in picioaruse. Dar si sa te astepti la o viata tumultoasa cu el. Al meu la 9 luni umbla, la 1 an jumate avea un picior rupt din cauza ca se urca oriunde. Are 4 ani si nu s-a oprit de la 9 luni. E tot o viteza.
Kea si eu o culc pe a mea cu noi in pat. Se intoarce noaptea imi da palme peste nas sa ma trezesc.
Cum incerc s-o pun jos undeva zici ca arede. Ziua e in brate noaptea e in pat cu noi.
Noutati despre Sophia.
-facem vineri 3 luni
-alaptez inca exclusiv si cu succes, a luat cam 1 kg pe luna
-zambeste cu toata guritza ei stirba
-rade si se sperie de sunetele scoase
-chiuie
-sta mai mult treaza ziua decat doarme, e foarte alerta si vrea doar in funduletz
-se intoarce de pe spate pe burta cu foarte putin ajutor si burta pe spate cu ajutor
-se impinge in picioruse zici ca vrea sa plece
-saliveaza la greu si va avea cred si ea dinti ca si frate-sau la 4 luni ca deja se lateste gingia
-diversificare incepem la 5-6 luni dupa moda de aici unde incepem cu cereale de orez. Fructe si legume inclusiv sub foarma de suc treptat cate un fel pe saptamana ca sa putem descoperi eventualele alergii. Se incepe cu cereale pt ca sunt cele mai putin alergene. Pana atunci doar tzitzi.
-e un copil vesel, o tine tot intr-o ranjeala
-frate-su o terorizeaza si vrea tzitzi si el
-reactioneaza foarte bine la cumparaturi, picnicuri si vizite spre deosebire de ce trageam cu fiu-meu
-se impinge in manutze cand e pe burta, capul la 45 grade
In 11 iulie avem si noi botezul. Si cam atat...
Va pup si mult bine mamicilor si bebeilor.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 chatonel - mergem cam umar la umar si cu vaccinarile si cu greutatea ![]() |
sigur, doar BB alexandros trebuie sa vina cu florile in dinti, nu? sa vezi atunci distractie

cit despre mersul in masina cu el, e vb de mers in bucuresti, unde faci o ora ca sa misti un kilometru? sau si la mers intins nu sta? Dragoana plinge la semafoare si daca e circulatia intensa, in acordeon, cu opriri dese. Daca e mers intins o leagana si doarme sau se uita la peisaj.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetele ne votati si pe noi la concursul cu ratuste????????? am trimis pozele de 2 saptamani, abia azi au aparut; daca va place ratuscul meu, puneti un comentariu la fiecare poza si noi trimitem pupicuti multi inapoi PS: pozele sunt dy1 si dy2- in cazul in care nu mai recunoasteti mutunelul meu ca e mare si frumos ![]() ![]() http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Gata, am votat mutunelul!!!

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
chatonel spune:
| citat din mesajul lui alina.n Bogdana merci de pont ![]() Fetele noi azi plecam la ai mei sa facem botezul ,ultimile pregatiri pt sambata. Il vom face acasa la curte aperitiv,gratar,tort. Sper sa iasa bine si sa nu ploua . Deci ne reauzim luni,pupici ![]() ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
petrecere placuta si cit mai reusita! asteptam pozici!

Famille Dragoon cu
sirimie spune:
chatonel, am stat 1 an la Toulouse in 2007-2008 - pentru un DEA. Mi-am amintit si m-a apucat melancolia.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
chatonel spune:
| citat din mesajul lui sirimie chatonel, am stat 1 an la Toulouse in 2007-2008 - pentru un DEA. Mi-am amintit si m-a apucat melancolia. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
eiii, lasa ca daca te uiti pe meteo toulouse iti trece, e urgie...35°C la umbra... stam ascunsi mai ca de ploaie!
Famille Dragoon cu
Galushca spune:
| citat din mesajul lui poohy Si mai incolo (nu mai stiu cand - 7 luni?) am pus si ulei. Din cate stiu majoritatea pun - in piureul de legume - ulei de masline, de floarea soarelui sau ca mine ulei de porumb presat la rece (nu ma intrebati ce inseamna exact) |
inseamna ca nu se incalzesc germenii de porumb ca sa obtina mai mult ulei (dar mai prost)
sirimie spune:
| citat din mesajul lui sirimie chatonel, am stat 1 an la Toulouse in 2007-2008 - pentru un DEA. Mi-am amintit si m-a apucat melancolia. |
am gresit datele, in 2007-2008 s-au facut 10 ani

asa cald e acum acolo?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
simina_kin spune:
Eu am latit pagina????

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!