Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
voi faceti proba suptului doar ziua sau si noaptea? pediatra mi-a zis sa o fac pe 24h(iar ca sa scape de gura mea,pt ca ei i se pare super ok copilul). dar nu imi vine sa il pun pe cantar noaptea.
iar ploua
m-am saturat d umezeala asta. totul e umed in casa. mi s-au lipit pastilele de omega3 in borcan![]()
p.s. trebuie sa trec in buget si un laptop nou, lu' asta i s-a bushit tastatura si nu imi i toate literele mereu. sper sa se inteleaga ce scriu pt ca nu am mereu rabdare sa recitesc
ADA1974 spune:
Sigur e pusa o poza gresita!
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#
poohy spune:
Fimea a refuzat suculetele... A papat mai bine cu ceva pulpa (putina, era tot lichid). Suc de fructe nici acum nu vrea.
Dar de la 5 luni si o saptamana am inceput.
Si mai incolo (nu mai stiu cand - 7 luni?) am pus si ulei. Din cate stiu majoritatea pun - in piureul de legume - ulei de masline, de floarea soarelui sau ca mine ulei de porumb presat la rece (nu ma intrebati ce inseamna exact)
Aris, mie mi-a paradit fimea' tastatura - pur si simplu a rupt tastele. Si mi-am comandat o tastatura noua de pe amazon (eu am hp) - e mai ieftin... Am avut noroc ca am gasit modelul potrivit. Acum a rupt mufa de la casti. Caut inlocuitor 
Mihnea e mai bine de cand am reinceput cu infacol si am luat si debridat. Azi chiar a si papat...
E cam molicel (fac comparatie cu Manu), isi tine capul, dar nu si spatele bine. Se invarte in pat. Nici vorba de intors sau incercat de facut abdomene. Si mai e si lenes.
Pediatra mi-a zis ca e copil tinut in brate - si asa e - din cauza colicilor si gazelor si datului afara numai in brate a stat.
Mi-a zis sa il las sa faca miscare si am inceput deja gimnastica (inainte de masa, poate da mai putin afara :D).
Mi-ati facut o pofta cu pepenele... Eu vara sar mese si mananc pepene :D Se sperie toti de mine. Dar mi-e frica sa mananc, cu burtica lui Mihnea...
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
aris26 spune:
esti sigura ca doar atat lapte ai avut sau poate pur si simplu atat a avut el chef sa manance. si al meu mai are peioade cand mai mult se alinta la san,rade si se uita la mine,mai trage o data- de doua ori parca asa...sa imi faca hatarul,dar are el grija sa recupereze la alta masa sau in alta zi. mai ai putintica rabdare
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas![]() ![]() Se inchide laptaria. L-am pus pe cantar la ultimele 2 mese: 20g dupa juma de ora de pacaleli si momeli si intors capul si ggggg. Asta in conditiile in care sapt trecuta lua si cate 100 la masa de dimineata! Care m-ai pacalit ca pepenele rosu face lapte? Io am halit un kil si ceva aseara si na! ![]() ![]() ![]() Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
aris26 spune:
am pus doua fimultete de cand s-a nascut piticul meu. asa ma apucat o nostalgie acum cateva zile....le-am privit de o mie de ori si ma-m tot minunat ce frumusete am scos eu din burta acum 3 luni. nu pot sa ii uit ochii aia mari si curioshi cand l-au pus prima oara pe pieptul meu
http://community.webshots.com/album/573309993CPtdLJ
aris26 spune:
poohy - si la noi a mers bine debridat+infacol dupa ce facusem o pauza de infacol. merge bine cam 3 sapt dupa care devine apa de ploaie. daca fac pauza o saptamana si revin iar e ok.
cat despre copil tzinut in brate...hmmm...o contrazic, al meu e f activ si face tot felul de chestii si a fost tzinut numai in bratze. jos nu sta mai mult de o ora adunata toata ziua,treaz fiind. pur si simplu sunt copii si copii,fiecare avand ritmul lui
zici ca se merita schimbata tastatura? eu auzisem ca sunt f scumpe. ia s caut si eu pt toshiba. saru'mana
aris26 spune:
pana la urma ce storcator luam???
eu am gasit la un subiect mai vechi o fata care recomanda bosch-ul(cumparase saraca vreo 5 marci diferite),dar mie mi se pare cam slab motorul. 380w...?!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 voi faceti proba suptului doar ziua sau si noaptea? pediatra mi-a zis sa o fac pe 24h(iar ca sa scape de gura mea,pt ca ei i se pare super ok copilul). dar nu imi vine sa il pun pe cantar noaptea. |
Si noaptea am facut cand am vrut eu sa vad cat mananca... (si mananca putin
) Pai cum calculezi cat mananca/24 ore daca nu il cantaresti si noaptea? Eu m-am lamurit: mananca putin, dar... nu am ce sa ii fac, nu vrea mai mult si pace! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 esti sigura ca doar atat lapte ai avut sau poate pur si simplu atat a avut el chef sa manance. si al meu mai are peioade cand mai mult se alinta la san,rade si se uita la mine,mai trage o data- de doua ori parca asa...sa imi faca hatarul,dar are el grija sa recupereze la alta masa sau in alta zi. mai ai putintica rabdare
|
Da, nu te grabi sa tragi concluzii dupa 2 mese, cred ca din cauza caldurii fac asa mofturi. Si Adela mea e tot asa mofturita...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Chatonel si multi -ici Iziei sa dea DD sa fie mereu sanatoasa si voi sa va bucurati de ea.oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ [b]Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
multumim, la fel si voua!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose

Doamne ajuta!