Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

esti sigura ca doar atat lapte ai avut sau poate pur si simplu atat a avut el chef sa manance. si al meu mai are peioade cand mai mult se alinta la san,rade si se uita la mine,mai trage o data- de doua ori parca asa...sa imi faca hatarul,dar are el grija sa recupereze la alta masa sau in alta zi. mai ai putintica rabdare
Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Se inchide laptaria. L-am pus pe cantar la ultimele 2 mese: 20g dupa juma de ora de pacaleli si momeli si intors capul si ggggg. Asta in conditiile in care sapt trecuta lua si cate 100 la masa de dimineata!
Care m-ai pacalit ca pepenele rosu face lapte? Io am halit un kil si ceva aseara si na!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Avand in vedere ca n-am reusit sa mulg decat 5 ml dup-aia...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

da..eu...am sters mesajul
Erau storcatoare de la PHILIPS

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

esti sigura ca doar atat lapte ai avut sau poate pur si simplu atat a avut el chef sa manance. si al meu mai are peioade cand mai mult se alinta la san,rade si se uita la mine,mai trage o data- de doua ori parca asa...sa imi faca hatarul,dar are el grija sa recupereze la alta masa sau in alta zi. mai ai putintica rabdare
Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Se inchide laptaria. L-am pus pe cantar la ultimele 2 mese: 20g dupa juma de ora de pacaleli si momeli si intors capul si ggggg. Asta in conditiile in care sapt trecuta lua si cate 100 la masa de dimineata!
Care m-ai pacalit ca pepenele rosu face lapte? Io am halit un kil si ceva aseara si na!

Da, nu te grabi sa tragi concluzii dupa 2 mese, cred ca din cauza caldurii fac asa mofturi. Si Adela mea e tot asa mofturita...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Dar dupa 3? Oricum, ideea e ca a halit din biberon o gramada dupa.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

fetele ne votati si pe noi la concursul cu ratuste????????? am trimis pozele de 2 saptamani, abia azi au aparut; daca va place ratuscul meu, puneti un comentariu la fiecare poza si noi trimitem pupicuti multi inapoi
PS: pozele sunt dy1 si dy2- in cazul in care nu mai recunoasteti mutunelul meu ca e mare si frumos
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Vazut, placut, comentat

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monica - na ca tocmai am patit-o si eu. mi s-a parut mie ca trage aiurea si m-am dus la mulgatoarea electrica. rezultat 3ml din amandoi. asa ca a mai mancat inca 30ml din biberon.

Mergi la inceput

ARIS 30 ml inca e OK. Al meu a bagat 170, da?

Ma uitam pe site-ul chicco: suzeta asta e buna?
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/sfsuzeta-cauciuc-f-picatura-bleu-0-1126.html

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Ana
Victor Andrei
Lena

Acum am ajuns acasa, citesc din urma, descarc pozele si revin.

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

ce sa zic dr mea de fam mi-a sugerat si cereale sa-i dau la 4 luni, va dati seama...legume pasate cu lgurita gris ulei si sare...my gooooooooooooood

Brrr, doctorita asta are copii vii?
Sarea si zaharul sunt interzise pana la un an.
Grisul de grau pana la noua luni, sensibilizeaza la gluten.
Da de ce ulei? N-ai intrebat-o daca se poate mai bine untura hihi?

are! gemeni baieti insurati si o nepotika...
a zis k sare pt gust........m-a lasat maska

Ariana-Maria

http://family.webshots.com/photo/2050865130105240956jYcSOM

Bebe nu stie ca "gust" inseamna mancare sarata.
Ulei se pune dupa 6-7 luni in piureuri sau in supe, o lingura la fiert la inceputul fierberii, pt ca bebe are nevoie de grasime. Cel mai bun este uleiul de porumb.

5 luni fara Alma

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Hello fetele,

Multumin din suflet tuturor pt urarile de ziua noastra si nou la randul nostru le spunem lui Victor si lui Lena
noi suntem bine, cuminti, ieri am fost la control si avem 5 kg 800 si 60 cm (la 2 luni avea 55 cm)
aveti aici poze si cu noua mea freza http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/3Luni#5353186326390621026, si alte pozici noi
Am o nelamurire..azi am fost la controlul orto..si a zis ca e totul ok, dar totusi sa punem 2 scutece pana la urmatorul control in 12 august...sincer...pe caldura asta mi se pare chin pt ea..sa mai aiba si doua scutece...si culmea...in august sa ii faca radiografie, in conditiile in care eu stiam ca se face eco la copii sa mici..si pe biletul care mi l-au dat scrie ca e totul normal...si atunci??

Nu uitam azi nici de pt Alma si de pentru Monica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

Ayla, acum am citit de McDo, daca am timp maine o sa incerc la Mc-Dristor, azi e cam tarziu sa mai ies si Gabi inca mai face febra din cauza gatului, si e maraita si trebuie sa stau cu ea.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Multumesc!
Multumesc si celor care s-au gandit la noi azi.

5 luni fara Alma

Mergi la inceput