Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Gata, am votat mutunelul!!! ![]() ![]() ![]() Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
Vreau si eu s avotez, dar nu stiu cum.
5 luni fara Alma
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Cristina
multumesc!
Felicitari pt grasunica.
Eu nu vad pozele, e privat albumul?
5 luni fara Alma
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
dyana27 spune:
multumim pentru comentariile la pozicile de ratusc; am promis pupici in schimb, nu-i asa????

sunt putin suparata ca stau cam prost cu lapticul; suge mutunelul la 2 ore toata ziua, spre seara a papat de 3 ori la amandoua titi

. in seara asta chiar nu stiu ce a papat, oricum nu cred ca i-a ajuns, dar macar nu urla de foame.... in schimb suge manutele de-l aud din capatul celalat al apartamentului

. imi e si frica sa ma apropii de el, nu cumva sa ceara iar, ca eu sunt complet uscata; l-am trimis pe cristi acum la o farmacie non stop sa ia galactogil si galafor, am facut ceiuturi de stimulare a lactatiei..... nu stiu ce sa mai fac. maine incerc sa-i dau un biberon la pranz, un picut de ceiut macar sa bea.... nu-mi vine sa-i dau lapte praf

, nu vreau inca sa tradeze titi cu laptic de la mami lui
; probail ca incepe circul cu convinsul la biberon... ca deloc nu-l vrea, nici sa-l vada

... si tare-mi e frica , ca o sa trecem la completare

. ooooooffffff, ati trecut si voi prin asta, cred ca stiti cat e de greu... dar nu ma dau batuta, poate e doar puseu de crestere

a inceput sa tipe, e clar, cred ca ne batem cu un biberon de completare daca nu reusesc sa-l adorm in 10 minute; pupici, revin
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Noi facem tumbe de pe o perte pe alta,o pun in capatul patului si se rostogoleste pana ajunge la margine si mai nou vrea sa se ridice singura in funduletMonica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
oooooo ce avansate sunteti !!!!
felicitari !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
lysbeth spune:
Dyana, decat sa trimiti omul dupa galactogil mai bine il trimiteai dupa bere![]()
La mine functioneaza intotdeauna. 1-2 berici fara alcool si a doua zis avem sa dam de mancarica la 3 bebici
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
cris_tinaus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Cristina multumesc!Felicitari pt grasunica. Eu nu vad pozele, e privat albumul? 5 luni fara Alma _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Vezi acum
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/3Luni#
cred ca am bazait eu ceva la album mai devreme
cris_tinaus spune:
In legatura cu intorsul de pe o parte pe alta...si broscuta mea isi tine capul cam de la o luna dar cu intorsul nu prea..a reusit o data dar cred ca mai mult din gresealade pe spate pe burta...si de intors si ea se intoarce in patut sau si ziua pe unde o pun sa stea, 180 sau 90..depinde cat da din labute.
Si storcator, noi avem philips, nu mi se pare ca se spala prea greu cat il speli imediat dupa..daca lasi sa se usuce ti-ai facut de lucru ceva vreme
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Dyana, decat sa trimiti omul dupa galactogil mai bine il trimiteai dupa bere La mine functioneaza intotdeauna. 1-2 berici fara alcool si a doua zis avem sa dam de mancarica la 3 bebici ![]() Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
ei, acuma ma faci si tu sa ma dau de gol
mutunelul meu era foarte carait, l-am ridicat putin sa-l alint... si a vomitat pe mine si pe el... de ne-am facut tot una amandoi

. m-am distrat foarte tare, pai daca se potoleste si adoarme nemancat numai cand aude de biberon, inseamna ca o ducem bine, o sa fie distractiv sa-i dau ceva cu bibi cand se inchide laptaria

am vazut ca in seara asta a fost criza de lapte prin clubul scutecelelor cam pe la toata lumea. sper sa ne revenim maine, tot in grup.

minunea noastra David
dyana27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Vreau si eu s avotez, dar nu stiu cum. 5 luni fara Alma _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
moni, te duci la poza si apesi pe comenteaza; deocamdata asta zice ca ar fi prima etapa de vot, dupa care tot echipa lor hotaraste cine castiga
minunea noastra David
Ilinca_M. spune:
La multi ani pentru Ana, Lena, Victor!

Wow, Cristina, ce ochisori suuuuperbi are Lena...mari, negri si cu genele alea parca-s rimelate...Si deja a fost la coafor?![]()
Chatonel, dragoana si Sophiphi is la aceeasi inaltime acum...Numa la greutate o face knock-out dragoana
. Chiar, tufete, vad ca la 62 cm sau mai putin toti bebeii au peste 5 kile jumate...apoi chiar e manechin Sophiphi a mea, foarte bine, sa nu lupte ca ma-sa cu kilele!!
Azi am avut o criza de nervi, am vrut sa incerc niste pantaloni de in si nu am putut incheia nasturele si fermoarul, am inceput sa urlu ca-s o bashoalda si-o umflata si n-oi mai slabi veci!!
Dar ce active sunteti majoritatea, faceti proba mulsului (nici nu stiam ce e aia
)...io nici n-am cantar
. Nici pentru mine n-am cantar dar vad io inainte ca tot cat casa is!!!
Dyana, nu-ti mai fa atatea probleme, Victor nu e nou-nascut, ar fi plans, s-ar fi zbatut daca era pericol...
Io rau stiti ce-i fac Sophiei? Ii fur shamponul!
Cum ea abia are un pic de parutz m-am dedat la Kloran-ul ei si tare bine imi face![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

de 
30 martie 2009
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)