*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 19
Olivia26 spune:
Am intrat sa va salut. Eu fac bagaje ca maine la 8 dimineata decolam. Bye, bye, Helsinki
Distractie maximaaa luni, evident ca si eu va invidiez
Dav a fost tare marait zilele astea, nici nu mai stiu daca e de la dinti ca si noi tot dam vina pe dinti de pe la 2 luni cand n-am fost la Rev ca-i ies dintii lui David
Va multumesc pt ideile de papica (mamiseli) mi le-am salvat si eu.
Am pus si poze cu fustita magica la semnatura (la "David, barbatelul mamei") printre cele de la parcul de distractii (e banala dar ridicatoare de moral)
In rest, nu mai stiu ce mai voiam sa spun ca mi-e gandul numai la alea 6 ore de zbor
Aaa, daaa, a vazut-o pe gagica Brianna, e minunataaa fortoasa, precoce nu gluma si are niste ochisoooori
Sanatate multa puiutilor.
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Ieri am implinit 7 luni...nu-mi vine sa cred ce printesa mare am, dar imi pare si rau ca trece timpul asa repede...e asa dulce, o pupacesc intruna.
Am uitat sa va spun ca de vreo saptamana spune ta-ta-ta-ta, imi vine s-o mananc, are o voce asa cristalina, de taica-su nici nu mai spun, ca e topit cand o aude.
Azi, la 10 i-am dat fructe in care am pus 3 lingurite de cereale si a papat tot.Pt. masa de la ora 5 am cumparat iaurt Covalact si am sa i-l dau cu branzica facuta de mine, sunt curioasa daca o sa-i placa gustul acrisor.
Maine mergem din nou la piscina, se va balaci tot cu tati, ca mie nu mi-au trecut rusii dar imi iau revansa saptamana viitoare.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
monicus spune:
unde la psicina????/
ce locatie.. din bucurest... da-mi mai multe detalii.. te rog frumos
multumiri anticipate...
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Buna fetelor, Ieri am implinit 7 luni...nu-mi vine sa cred ce printesa mare am, dar imi pare si rau ca trece timpul asa repede...e asa dulce, o pupacesc intruna. Am uitat sa va spun ca de vreo saptamana spune ta-ta-ta-ta, imi vine s-o mananc, are o voce asa cristalina, de taica-su nici nu mai spun, ca e topit cand o aude. Azi, la 10 i-am dat fructe in care am pus 3 lingurite de cereale si a papat tot.Pt. masa de la ora 5 am cumparat iaurt Covalact si am sa i-l dau cu branzica facuta de mine, sunt curioasa daca o sa-i placa gustul acrisor. Maine mergem din nou la piscina, se va balaci tot cu tati, ca mie nu mi-au trecut rusii dar imi iau revansa saptamana viitoare. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Mirtha spune:
De regula , combinatiile iaurt cu brinza , briza cu lapte etc.constipa.
citat din mesajul lui Ramo2007 Azi, la 10 i-am dat fructe in care am pus 3 lingurite de cereale si a papat tot.Pt. masa de la ora 5 am cumparat iaurt Covalact si am sa i-l dau cu branzica facuta de mine, sunt curioasa daca o sa-i placa gustul acrisor. Maine mergem din nou la piscina, se va balaci tot cu tati, ca mie nu mi-au trecut rusii dar imi iau revansa saptamana viitoare. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)
Flowers spune:
Drum bun, sexy Olivia.Presimt ca -n Cipru n-o sa mai fi asa "mamica serioasa" si-ai sa renunti la colanti.Super in parcul de distractii , in special la acvariu.Pupici si pt gagiu' grasan.Calcam pe urmele voastre... cu maraiala cu tot.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
cameliam spune:
Iti vine foarte bine fustita si imi place combinatia cu colanti si pantofi sport. Fara colanti cred ca in primul rand e mai incomod de purtat, io cel putin as fi stresata tot timpul sa nu se vada sub ea cand stau jos .
citat din mesajul lui Olivia26 Am pus si poze cu fustita magica la semnatura (la "David, barbatelul mamei") printre cele de la parcul de distractii (e banala dar ridicatoare de moral) |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Flowers spune:
Brianna doarme bustean de mai bine de doua ore.Recupereaza ca azinoapte avea treaba sa se trezeasca din ora in ora. Julia e cu soata la strand la Moghioros( cica au renovat acolo, au pus topogane, seslong,a facut frumos).Duminica e ziua ei si ma gandeam ca pe langa tort si cadou s-o duc la un film 6D de 10 min.Dar nu stiu daca sunt pentru varsta ei.As vrea sa marchez evenimentul, dar nu pentru tot restul vietii.A vizionat careva astfel de filme?
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
oceanborn spune:
Salut!
Da, sexy mama, Olivia asta, auziti si voi , marimea 36? pai e frumos din partea ei?...tzs tzs tzs..., drum bun pe maine!!
Si eu abia astept sa ajung in Ro, sa fiu cateva zile copilu' lu' mama ..
Numai bine ca n-am plecat la inceputul lunii ca din 4 iulie incep reducerile, de maine mai bine -zis..
am mai pus cateva poze in contul comun cu noile ocupatii ale lui thomas
mami de Thomas
Ramo2007 spune:
Monicus, mergem la Hotel Radisson, fostul Bucuresti, la cursurile tinute de Active Center, cursuri de gimnastica subacvatica pt. bebelusi.Maine e a III a sedinta.
Cursurile incep la ora 10 si tin 45 de minute, oricum pt. pitici e fff obositor, ies din piscina rupti.data trecuta abia am apucat sa-i fac dus si sa-i dau cateva lingurite de fructe, ca a si adormit la mama in brate infasurata in prosop.
Cursurile sunt f ok, Sara nu a plans niciodata si face toate exercitiile cu placere.Mie, cel mai mult imi place atunci cand ii pune in fundulet pe marginea piscinei si ei trebuie sa sara ajutati de parinti sau singuri.E un baietel de 1 an si 2 luni care sare singur...e haios rau de tot.
Maine sper sa pot sa-i fac poze.Pana acum nu am facut pt. ca ni s-a spus ca nu avem voie, pt. ca au fost facute poze in trecut...si erau si niste VIP-uri prin apropiere care s-au ofuscat, ca sa nu apara pozele cine stie pe unde.Sa vedem maine cum e, daca mai vine Nicoleta Luciu o sa-i spun ei ca fac poze si ca daca nu vrea pe ea nu o s-o pozez...in definitiv eu nu vreau decat sa-i fac poze Sarei singurica dar si cu ceilalti bebelusi pe langa ea...sa vada cand o sa creasca cum a fost la primele lectii de inot.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
monicus spune:
Multumesc frumos de informatii.. Inca o intrebare se poate..
Tu te-ai inscris iniante,, ai facut programari.. ce iti trebuie ca sa te primeasca,, trebuie facte analize.. ceva...cum ai procedat .. care au fost pasii pe care i-ai facut.. Multumesc frumos.
citat din mesajul lui Ramo2007 Monicus, mergem la Hotel Radisson, fostul Bucuresti, la cursurile tinute de Active Center, cursuri de gimnastica subacvatica pt. bebelusi.Maine e a III a sedinta. Cursurile incep la ora 10 si tin 45 de minute, oricum pt. pitici e fff obositor, ies din piscina rupti.data trecuta abia am apucat sa-i fac dus si sa-i dau cateva lingurite de fructe, ca a si adormit la mama in brate infasurata in prosop. Cursurile sunt f ok, Sara nu a plans niciodata si face toate exercitiile cu placere.Mie, cel mai mult imi place atunci cand ii pune in fundulet pe marginea piscinei si ei trebuie sa sara ajutati de parinti sau singuri.E un baietel de 1 an si 2 luni care sare singur...e haios rau de tot. Maine sper sa pot sa-i fac poze.Pana acum nu am facut pt. ca ni s-a spus ca nu avem voie, pt. ca au fost facute poze in trecut...si erau si niste VIP-uri prin apropiere care s-au ofuscat, ca sa nu apara pozele cine stie pe unde.Sa vedem maine cum e, daca mai vine Nicoleta Luciu o sa-i spun ei ca fac poze si ca daca nu vrea pe ea nu o s-o pozez...in definitiv eu nu vreau decat sa-i fac poze Sarei singurica dar si cu ceilalti bebelusi pe langa ea...sa vada cand o sa creasca cum a fost la primele lectii de inot. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii