*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 20
cameliam spune:
Laura, mersi de urari .
Pai eu stiu ca antibioticul nu se da daca vinovatul e un virus, ca nu are efect. Daca e o bacterie atunci se da antibiotic. Si din ce am discutat cu dna dr., care ne-a intrebat ce si cum am facut sa racim pitica, plus (ma gandesc eu) si alte indicii, concluzia ei a fost antibiotic. Oricum, discutia nu-si mai are rostul, fata deja ia antibioticul...
Edit: si medicul Alexandrei e prieten de familie si vine cu drag la noi s-o vada, si da, am mare incredere in ea.
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Camelia, si eu ca si Otilia, nu le-am dat antibiotic nici in ruptul capului pentru rosu-n gat sau alte tipuri de viroze, oricat de urate au fost ele, si crede-ma ca Rebeca a stat si 5 zile cu febra mare Si Caterina a avut 2 episoade febrile, unul din ele a tinut 4 zile si eram aproape pregatiti de antibiotic, dar a trecut a 4 a zi....cred ca depinde mult de medic (al nostru e prieten de familie si in perioadele in care sunt virusate le consulta aproape zilnic, sa vada evolutia bolii!!) si de taria ta ca parinte sa-ti vezi bebele molesit cateva zile cu febra si tot tacamul. Daca ai incredere in medicul vostru si e un medic bun, atunci Alexandra probabil ca a vut nevoie de antibiotic, deci nu-ti fa probleme. Sanatate multa |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Ramo2007 spune:
Poti intra pe w w w. a c t i v e c e n t e r. r o pt. mai multe detalii.Sediul lor este undeva pe langa catedrala Sf. Iosif.Trebuie sa mergi la sediu, sa semnezi contractul, sa platesti si apoi poti merge la cursuri cand vrei tu.Cursurile se tin sambata, dar am impresia ca si miercurea, noi preferam sambata ca sa mearga si sotul, pt. ca singura nu te descurici cu bebe.Cardul de intrare, il iei de la receptia World Class, cand mergi prima data.Cursurile costa 300 de euro 10 sedinte...bonus primesti 1 sedinta de masaj pt. tine sau bebe, eu o las pe Sara si 5 sedinte de aerobic.Maine vreau sa vorbesc cu mamicile sa vedem daca ele au fost.Pt. bebe mai trebuie slipi speciali, care i-am cumparat tot de la ei 60 Ron, dar se gasesc si la alte magazine pe net.
daca mai ai intrebari...sunt aici.
Mirtha,o sa-i dau iaurt simplu...e ok, sau e prea acru?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
Am uitat...mai trebuie adeverinta de la medicul de familie ca bebe e sanatos si poate merge la gimnastica subacavatica.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
julia16 spune:
citat din mesajul lui bertha Revin cu listuta, cat doarme maraici-mofturici (de cateva zile, iar am zbarcit-o cu mancarea): 11. Julia16 - Cismigiu? |
Bertha, da, Cismigiu.
Fetelor care pleaca cu cozonaceii la mare, vreu sa le zic ca mie mi-a fost de mare folos suportul de cada. L-am luat cu mine in fiecare zi la plaja si mi-a fost usor sa-i dau sa pape sau sa-l mai pun sa stea sa se joace in el. O sa pun si poze. Pe plaja m-am dus cu wrap-ul si cu acest suport. Nu am mai luat carutul pt ca aveam de coborat multe scari si, in plus, nu puteam sa il plimb cu carutul pe nisip.
Malinas, mi-a placut mult filmuletul cu David.
Otilia. Bravo tie! Super! Ai doua fetite dulci , dulci si esti si o sotie iubitoare. Ma bucur ca o sa ne intalnim luni.
Cameliam, si eu ca Oti si Laura am incercat si incerc sa evit, pe cat posibil, antibioticele. La noi cred ca se abuzeaza. Si mie mi-a prescris acum vreo luna pt Tudor Augmentin pt ca avea rosu in gat. Eu nu i-am dat pt ca a facut febra doar 1 zi, evolua spre bine si am zis ca nu are sens. In 3 zile i-a trecut doar cu nurofen, panadol si Oscilococcinum.
Maria nu mai face asa febra. Nu are niciun semn de raceala, in schimb acum m-a anuntat ca e f deranjata. Tudor e bine.
si We placut!
oceanborn spune:
Stewie fain jumper-ul si noi vrem sa-i luam ceva asemanator, e ca o parasuta ce am vazut pe aici, na, mai de baieti
,ce fain de bucurestence, noi cucoaicele va invidiem, sa stiti!
mami de Thomas
julia16 spune:
Olivia, va urez sa ajungeti cu bine. Arati super..
Flowers mi-a povestit cineva de filmuletele astea 6 D. Nu stiu ce sa zic, cred ca depinde de copil. Daca e curajoasa de fel, eu cred ca e OK. Nu puteti veni si voi luni? Eu o iau si pe Maria, si ma gandeam ca ar fi bine sa se cunoasca cu Julia ta. Oricum iti urez deja La Multi Ani pt Julia si distractie placuta!.
julia16 spune:
Cameliam,, sanatate multa Alexandrei, si sa nu te superi ca am mai scris si eu de antibiotic. Normal ca tu trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
anca_27 spune:
Olivia, bineinteles ca nu ma mai joc. Tz de tz , bulan de bulan, pleata de pleata, David de David, si burta ... NU. Pai se poate?
Drum bun!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Mirtha spune:
Incearca. A mea il haleste fara sa respire. Iaurt clasic , din acela acrisor, simplu. Covalact e mai cremos si am inteles "mai natural" decat Danone. A mincat din ambele cu placere. Nu a tolerat insa de la bun inceput brinza calcica asa ca mergem fie pe brinza dietetica pt. diabetici din comert fie pe branza dulce de la tarani.
Am o vaga senzatie ca pe caldurile astea le cam plac alimentele usor acrisoare , cred ca dau senzatia de racoros. Ea il manica si in supa sau simplu dupa supa. A papat cu placere si merluciu la cuptor stropit cu lamaie. Se strimba dupa fiecare inghititura dar deschidea pliscul cu stoicism. Zilele astea vreu sa ii acresc supa cu corcoduse. Presimt ca ii va placea.
citat din mesajul lui Ramo2007 Mirtha,o sa-i dau iaurt simplu...e ok, sau e prea acru? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)
cameliam spune:
Multumesc!
Nu ma supar pe voi, ar fi culmea! Daca n-as vrea sa stiu ce credeti, n-as scrie aici si gata. Si argumentele pe care vi le aduc, mi le aduc de fapt mie...
Ma necajesc eu ca poate nu fac bine...dar nici sa trec peste ce mi-a zis medicul nu-mi vine.... of, of. Si oricum, e tardiv sa mai schimb ceva, ar fi o prostie sa-i intrerup tratamentul acum.
citat din mesajul lui julia16 Cameliam,, sanatate multa Alexandrei, si sa nu te superi ca am mai scris si eu de antibiotic. Normal ca tu trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)