*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 18
mamiseli_11 spune:
Otilia poti sa faci orez cu lapte praf sau cu lapte de vaca daca n-ai nimic impotriva ideii dar dupa ce se umfla caimacul, il mai fierbi 15 minute la foc mic (de la pediatra citire).
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
cameliam spune:
Da, am trecut pe antibiotic pentru rosu in gat. Asa a zis doctorul, asa fac, ma gandesc ca nu degeaba a facut facultatea aia de medicina si apoi ani si ani de experienta... chiar am incredere in ea, pana acum de fiecare data ne-a dat solutii cat mai naturiste, de data asta ma gandesc ca stie ea ce stie din moment ce a decis asa. E vorba de un tratament de 3 zile si fata deja e mai bine.
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Cameliam, ati trecut la antibiotic pentru rosu in gat? Eu ii dau Nurofen 3 zile si doar daca nu trece mi-a dat si un antibiotic. Nici n-am fost atenta ce am luat de la farmacie caci nu cred sa ajungem acolo. Eu incerc pe cat posibil sa evitam antibioticul mai ales ca inca e posibil sa faca vreo boala a copilariei (vecinului i-au aparut si saptamana trecuta bubite ). |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cameliam Da, am trecut pe antibiotic pentru rosu in gat. Asa a zis doctorul, asa fac, ma gandesc ca nu degeaba a facut facultatea aia de medicina si apoi ani si ani de experienta... chiar am incredere in ea, pana acum de fiecare data ne-a dat solutii cat mai naturiste, de data asta ma gandesc ca stie ea ce stie din moment ce a decis asa. E vorba de un tratament de 3 zile si fata deja e mai bine.
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Neata!
M-am uitat si Elisei i-a prescris Azitromicina. E praf si inca nu am facut suspensia. Aseara a mai transpirat dar e pe drumul cel bun, nu cred ca trecem pe antibiotic.
La extrema cealalta in Norvegia Ana a stat 2 sapamani cu febra si tot nu a primit antibiotic. Regula este minim 3 zile de febra, CRP minim 50 si neaparat in crestere. Organismul ei a luptat, a avut de multe ori si 41 de grade temperatura, dar in final au avut dreptate ca face fata virusului. Au trecut 2 ani si niciodata nu a mai facut febra asa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Otiliav spune:
Neata!
Ce de cozonacei vin la intalnire. Sa speram ca va fi vreme buna ca altfel intram la McDonalds .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
bertha spune:
Revin cu listuta, cat doarme maraici-mofturici (de cateva zile, iar am zbarcit-o cu mancarea):
1. Otilia - Cismigiu
2. Monicus - Moghioros
3. Carmendu - Cismigiu
4. Diana - Moghioros, dar poate veni si-n Cismigiu
5. Bertha - Moghioros, dar poate veni si-n Cismigiu
6. Malinas - Cismigiu (in masura in care dispune de timp)
7. Darling - Moghioros, dar poate veni si-n Cismigiu
8. Babyzapi - Cismigiu
9. Leeloo - Cismigiu
10. Monicabo - Cismigiu/Moghioros
11. Julia16 - Cismigiu?
12 Diamisha - Cismigiu
Mama, ce listuta lungaaa, cred ca Cismigiul castiga si se umple iarasi de cozonacei. Chiar daca preferam Moghirosul, imi dau seama ca cinstit-cinstit e de preferat Cismigiul, pt ca e in centru si, deci, mai accesibil tuturor zonelor.
Monicabo, noi cand mergem cu masina, parcam pe laterala parcului, dar fiind we , e mai liber. Poate Diana, te ajuta cu informatii despre locurile de parcare, sta mai mult in Moghioros.
Diana21, s-a intors Ianca? Ar fi frumos sa se joace cu Ana si Darius.
Anca, intr-adevar frumoase pozele, le-am savurat cu mare placere! Nu va mai certati, ca zibe sigur seamana cu galusca mea, care nu seamana cu acest cuplu minunat Elisa+Nicloe.
Carmendu, Darius a zis prima data "tata" si "mama" dupa cateva luni. Deci, teoria nu se verifica. Eu sunt pro premergator, daca e folosit cu masura si nu de la 5-6 luni. Nu mi se pare relevant ca e interzis in Canada, daca intr-adevar cauza a fost reprezentata de accidentele pe scari. Aceste accidente se produc din vina parintilor, nu are treaba cu premergatorul, copilul poate la fel de bine sa cada pe scari mergand de-a busile sau chiar in picioare. Argumentele cu colana dau insa de gandit, probabil ca ceva adevar exista.
Diamisha, nu exista nicio posibilitate de a chiuli o juma' de zi?
Gata, s-a trezit galusca, am si mancarica pe foc, iar o sa am discutii cu Darius ca fac fasole verde.
Edit: de cate zile Ioana se ridica singura in fundulet, are un fel f ciudat de a se aseza, sta pe burta, se ridica in maini, baga un picior, apoi il aduce si pe celalalt, e dragalasa foc.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
mamiseli_11 spune:
Otilia am uitat sa precizez, partea cu fiertul laptelui de vaca e pt cel de tara, daca e din magazin, e deja pasteurizat, nu mai necesita fierbere suplimentara.
Off ce ma ofticati cu intalneala asta!!! Si asa sunt singura cuc pe aici.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
cameliam spune:
Noi Amoxicilina, tot praf.
Mai, ce sa zic... acum asta e, nu ma necaji si tu... ii dau antibioticul daca asta ne-a prescris medicul. Nu vreau sa risc sa nu-i dau si dupa aia sa-mi para rau daca face complicatii. Io oricum nu pricep ce atata spaima cu antibioticele astea, da' dupa cum ziceam mai sus nu-s medic, nu ma pricep. Sper c-am luat decizia buna, iti dai seama ca interesul meu e sa-i fie bine Alexandrei. Pana acum n-a mai racit cu febra, a fost mucosita o data, dar slabut. In plus, la noi mai e o problema cu care s-a nascut la cerul gurii si poate face usor otite din ce zic medicii. Asa ca tactica e sa anihilam rapid orice raceala, inca din fasa.
Sanatate Elisei, sa scapati rapid de raceala fara antibiotic!
Edit: tocmai m-am uitat la pozele voastre, foarte frumoase copilele, mie mi se pare ca iti semana tie, sa va traiasca! Si tu pari o mamica foarte tanara, asa e?
citat din mesajul lui Otiliav Neata! M-am uitat si Elisei i-a prescris Azitromicina. E praf si inca nu am facut suspensia. Aseara a mai transpirat dar e pe drumul cel bun, nu cred ca trecem pe antibiotic. La extrema cealalta in Norvegia Ana a stat 2 sapamani cu febra si tot nu a primit antibiotic. Regula este minim 3 zile de febra, CRP minim 50 si neaparat in crestere. Organismul ei a luptat, a avut de multe ori si 41 de grade temperatura, dar in final au avut dreptate ca face fata virusului. Au trecut 2 ani si niciodata nu a mai facut febra asa. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
malinas spune:
citat din mesajul lui diana21 Malinas, super tare piticul cum se da in leagan! Am uitat sa-ti zic ca am fost si eu la Z in Cora si i-am luat lui Tudor o multime de hainute de toamna, la jumatate de pret, super dragute! Ei nu spun nimic de reducere, insa clientilor pe care-i au in baza lor de date le trimit acasa, in plic, o notificare legata de ziua de reduceri. Eu primesc de vreo cinci ani. Am completat un chestionar odata si de atunci tot primesc diverse chestii (inclusiv felicitari de ziua Iancai). |
am completat si eu un astfel de formular prin primavara, dar vad ca nu am primit nimic, niciodata.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
lauramiron spune:
Camelia, si eu ca si Otilia, nu le-am dat antibiotic nici in ruptul capului pentru rosu-n gat sau alte tipuri de viroze, oricat de urate au fost ele, si crede-ma ca Rebeca a stat si 5 zile cu febra mare
Si Caterina a avut 2 episoade febrile, unul din ele a tinut 4 zile si eram aproape pregatiti de antibiotic, dar a trecut a 4 a zi....cred ca depinde mult de medic (al nostru e prieten de familie si in perioadele in care sunt virusate le consulta aproape zilnic, sa vada evolutia bolii!!) si de taria ta ca parinte sa-ti vezi bebele molesit cateva zile cu febra si tot tacamul.
Daca ai incredere in medicul vostru si e un medic bun, atunci Alexandra probabil ca a vut nevoie de antibiotic, deci nu-ti fa probleme. Sanatate multa
Mamiseli, Rebeca a spus "mama" prima data, deci nu se verifica in cazul nostru Uufff, si mie mi-e ciuda pe fetele din Bucuresti, ca se intalnesc destul de des.....si eu sunt singura cuc pe aici
Azi fii-mea cea mica a facut cunostinta cu acadeaua Binenteles de la sora-sa, care avea un candy ruj Barbie si s-a gandit s-o faca si pe sora-sa frumoasa Si a insfacat aia mica rujul si sugea la el de zor
lauramiron spune:
Otilia, eu i-am dat lapte de vaca UHT Caterinei in sensul ca i-am adaugat la pireurile de legume, i-am facut branzica calcica cu el plus i-am adaugat si unt in pireuri. N-a facut nici o reactie alergica, deci suntem ok, in cazul nostru e safe.