*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Stewie, foarte tare jucaria Si se vede treaba ca i-a placut mult, ca s-a jucat pana la epuizare
In Ro sunt pe piata vreo 2-3 firme producatoare de lapte praf care merita atentia, Milupa, Nestle, Humana....or mai fi si altele, insa astea sunt principalele. Sunt foarte bune si ai de unde alege, au produse pentru toate categoriile de bebelusi.
Eu am mers la ambele fete pe Milumil de la Milupa, iar de o luna Caterinei i-am schimbat cu Aptamil (tot de la Milupa), ca mi-a racit de vreo 2-3 ori cu febra si rosu-n gat si Aptamilul contine o combinatie patentata de nutrienti, Imunofortis, care ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Eu folosesc Enfamil A+ dar nu stiu daca exista in Ro. Putetzi sa imi dati si mie un sfat va rog

Stewie, cine il produce? Daca e produs de Milupa, eu stiu de la dr. mea ca ii poti da orice alt lapte de la Milupa, fara probleme. Dupa cum suna, imi pare a fi Milupa, totusi...Si Milumil de la fel de bun, fiica-mea a crescut cu el. Si Nan e ok, daca n-ai nimic cu Nestle !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

La noi cu alegerea numelui a fost cu cantec, ce prenume imi placeau mie, nu ii placeau sotului si ma saturasem de cate site-uri de nume vizionasem. Faceam liste cu cateva optiuni si il alergam seara prin casa:" Da asta iti place? Da asta nu?" Si intr-o zi mi-a trecut prin cap Miruna si am zis cu glas tare si sotul a zis: Asta e! Si asa a ramas. Sfarsit de poveste
Mie imi place sa o alint in toate felurile: Mirunel, Mirunutz, Mirunica (da sa zic numai eu) iar tati ii spune tititza (de la fetita) sau titirez.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Si Miruna a zis tot mama prima data, sa le vezi pe soacra'mea si pe bunica'sa ce ofticate erau ca iese tot fata si al doilea copil (daca zicea tata al doilea iesea baiat) Felicitari pt primul cuvant!!
[quote]

Arata super. N-am putut sa nu observ ce de chestii aveti prin sertarele si mobila de jos, ce-o sa mai adunati la ele ca sa nu ajunga fata cand o va lua la plimbare

Cu laptele praf nu stiu cum e, am vazut ca multe mamici folosesc Aptamil dar sa-ti mai zica ele.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Eheee, deja m-am gandit cate am de suspendat..si nu stiu pe unde...ne-ar mai trebui o casa in casa asta.

Nu stiam de chestia cu MAMA si TATA referitor la al doilea bebe...haha nu m-as supara sa mai am o fata. Nu-i zic lui sotu' ca el vrea baiat.

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Mamiseli, Lauramiron, Diana
Multumesc pt raspunsuri . Enfamilul m-am uitat acum pe cutie e produs de Mead Johnson, deci cred ca voi merge pe Milumil daca ziceti ca e ok. Cu Nestle nu prea ma impac eu. Au avut catvea produse de bebe retrase de pe piata asha ca incerc sa stau mai departe de ei.

Iar de jucarie..daaa. sare in ea pana pica...sunt foarte fericita, am stat ceva pana sa ma decid dar imi pare bine ca am luat-o pe asta, daca aici tot nu sunt premergatoare.

Lauramiron Uff ce bine ca aproape ati scapat de nebunia cu primii dinti...si noi ii asteptam de cateva luni si tot jur in fiecare saptamana ca ies dar nimic...asha ca mai asteptam.

Thea Sofia (8 dec 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
Si Miruna a zis tot mama prima data, sa le vezi pe soacra'mea si pe bunica'sa ce ofticate erau ca iese tot fata si al doilea copil (daca zicea tata al doilea iesea baiat)

si daca e baiat se aplica aceeasi logica?!?!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie
Iar de jucarie..daaa. sare in ea pana pica...sunt foarte fericita, am stat ceva pana sa ma decid dar imi pare bine ca am luat-o pe asta, daca aici tot nu sunt premergatoare.

de ce nu sunt acolo premergatoare!?
si care e treaba cu premergatoarele? aud tot felul de povesti. ca ar intarzia debutul mersului independent al copilului, ca i-ar strica mersul, ca ar incepe sa paseasca pe varfuri,....
pareri pro/contra?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

ca de obicei noaptea.

Cameliam, ati trecut la antibiotic pentru rosu in gat? Eu ii dau Nurofen 3 zile si doar daca nu trece mi-a dat si un antibiotic. Nici n-am fost atenta ce am luat de la farmacie caci nu cred sa ajungem acolo. Eu incerc pe cat posibil sa evitam antibioticul mai ales ca inca e posibil sa faca vreo boala a copilariei (vecinului i-au aparut si saptamana trecuta bubite ).
Carmendu, eu stiu ca in Canada au fost interzise din cauza ca au murit copii care au cazut cu ele pe scari, multe case fiind cu etaj si fara portite la scari.
Mamiseli, tot zici de orez cu lapte. Da lapte de unde , de vaca? praf n-am in casa? ca doar nu m-oi mulge sa pun la fiert. Apropo de cartofi, Elisa m-a surprins ieri, i-am bagat in gura un cartof luat din supa de pui si i-a placut, a mancat 2-3 cartofiori asa, probabil pentru ca are gust de supa.
La noi s-a adeverit superstitia. Ana a zis prima data "mama".
Stewie ce bulanaseeeeeee . Tare de tot cu "mama baba", vreau si eu.
Julia vacanta frumoasa in continuare. Ce de plimbari, bravos, sa te simti bine. Sper sa rezolvi cu bona.

Eu cu libidoul stau bine, parca nici n-am nascut, mi-am revenit foarte usor si fara vreun discomfort. Daca-l intrebati pe sot insa el tot nemultumit este, plus ca zice ca-i vina mea ca stau toata ziua cu prin fata lui.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Carmendu Premergatoarele sunt ilegale in Canada deoarece au fost prea multe accidente in care bebelushii au cazut de pe scari. Pe de alta parte sunt doctori care considera ca afecteaza coloana si afecteaza mersul copilului. Ma gandesc insa ca in astea in care sare precum si cele stationare pozitia corpului e cam aceeasi asha ca....Cred ca ideea este sa nu itzi uitzi copilul cu orele in jucariile astea. Eu o tin reprize de cate 15 min max jumatate de ora ( daca distractia e prea mare )

Otiliav

Thea Sofia (8 dec 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineata, ladies!

As vrea sa vin si eu luni dimineata la intalnire, insa inca nu mi-e clar daca vin doar eu (fugind de la munca), sau vin cu Sonia, stam o jum de ora max (ca trebuie sa ma intorc la munca) sau vin cu mama si cu Sonia, stau zece minute, le las pe ele cu voi si ma-ntorc sa le iau doua ore mai tarziu si sa le duc acasa.......

O sa ma lamuresc eu pana luni, ideea este ca ma anunt si eu pentru intalnire, prefer in Cismigiu.

O zi frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput