*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 16
bebecris spune:
mie azi mi-a fost tare lene si i-am pregatit pt maine si poimaine legume la cuptor cu unt, iar pt dupa masai-am facut orez cu lapte...i-am dat si papanasi..i-au placxut, branzica de casa cu rosii...
eu am facut dupa cummi-a dictat instinctul de mama...am lasat cartile....nu potsa-mi cresc copilul dupacarti...ca o iau razna...si scot din el un sensibilsi un bolnavicios...david nu a avut nici macar o simpla raceala...si sta mai mult dezbracat...
ciorbita am facut pentru toti 3 si i0-am dat si lui....
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/98193/
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
diana21 spune:
Fetele in pana de idei pt. papica, eu mi-am luat cartea asta http://www.librarultau.ro/carte/cartea-retetelor-pentru-bebelusi-si-copii--i18158-s211lglsshieanflvnj4pj3jrt0, e super tare, m-a salvat! Unele retete sunt excelente, am inceput sa-i fac de-acolo de cateva zile. Merita toti banii!
diana21 spune:
Citat: |
Necazul e ca e tare mucosita (vina mea, am baut eu rece de la frigider, m-am cobzalit si i-am dat si ei, pare-se), acuma orezul fiind aliment nou pentru ea ma intreb daca e ok sa-l introduc cand picia e bolnavioara sau sa mai astept. Febra a avut ieri si azi dimineata, acum nu mai are... |
Cameliam, sanatete printesei, sa-i treaca urata de raceala! Uf, tare nasol e cu bebe racit! Al meu e rau de boala, cum zice bunica-mea, imi pune creierul pe moatze la o raceala banala, fara febra! Consolarea e ca, zice-se, numai oamenii destepti racesc vara ! Io inca n-am racit, da' mai astept !
diana21 spune:
Malinas, super tare piticul cum se da in leagan!
Am uitat sa-ti zic ca am fost si eu la Z in Cora si i-am luat lui Tudor o multime de hainute de toamna, la jumatate de pret, super dragute! Ei nu spun nimic de reducere, insa clientilor pe care-i au in baza lor de date le trimit acasa, in plic, o notificare legata de ziua de reduceri. Eu primesc de vreo cinci ani. Am completat un chestionar odata si de atunci tot primesc diverse chestii (inclusiv felicitari de ziua Iancai).
Anca27, am vazut si pozele tale, ai o duilceata de copilas, sa-ti traiasca! Mda, cam seamana fetele voastre, ce-ati facut ?
diana21 spune:
Lui thomas ii place mult sa-i dau piersica sa "muste " din ea, le aleg pe cele zemoase ,le curat si le suge zeama f bine, pana aproape de sambure..banana nu-i place la blender i-o pisez cu furculita si asa mananca una intreaga fara nici o problema.. |
Oceanborn, si Tudor papa piersica din mana mea, a reusit ieri sa strumfeasca aproape jumatate. I-am dat si banana, sa muste din ea, firimituri de paine si biscuiti (i le bag eu direct in gurita pt. ca sunt prea mici si el nu apuca inca cu degetele, ci cu tot pumnul), iar ieri a baut un iaurt Campina, tanananana, direct din recipientul original. Ca un om mare! Maine vreau sa cumpar lubenita, sunt sigura ca o sa-i placa (cel mai mult ii plac chestiile care fac cea mai mare mizerie ).
Idee de meniu de pranz. Azi i-am facut mancarica de brocoli cu rosie si dovlecel (o rosie, juma' de dovlecel si cateva buchetele de brocoli), plus carnita de pui! A mancat tot, tot, un succes!
anca_27 spune:
Mamiseli, Julia, deci asa cu conopida. Mi-e ciuda ca azi n-am oprit deloc pt ea, am facut pt noi gratinata la cuptor. Si fasolea verde pe care alta data a mancat-o de numa a scuipat-o toata. Si am pregatit mai multa sa aiba si pe maine. Asa ca masa de legume s-a transformat tot in masa de fructe, piersica direct de la ... piersica, si banana la fel, totul maruntit de manutze, ale mele si ale ei. Ne-am distrat dar tot cu gandul de ce nu mai vrea fasolea sunt...
Diana, mersic. Cat despre asemanare, eu nu recunosc nimic. Nici cu voi nu mi-e rusine, imi place la nebunie ce hairy e, ce de freze ii puteti face
Camelia, mersic. La noi a fost Sara inainte de tot. Imi placea. Apoi am mai cautat, cand am aflat ca e ,dar nu mi-a mai placut nimic.
Laura, felicitari pt coltzisor! La mai multi fara batai de cap. Si eu o sa continui cu chamomilla, deja o vad ca iar o deranjeaza. Se alinta cu daddy dar cum o punem jos cum vocifereaza.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
cameliam spune:
Diana,
Tocmai a fost tanti doctor si am primit amoxicilina de luat 3 zile. Plus picaturi de nas. Asta e, are rosu in gat (si eu la fel). Altfel e vioaie si vesela, de papat un pic mai rau ca daca stranuta cu gura plina, ii iese pireul pe nas si gata cu voia buna la masa. Dar chiar si asa a mancat jumatate de portie la fiecare masa. Trece si asta.
Mi-e ciuda pe mine, ca puteam evita tot necazul daca-mi puneam masca pe gura de cum am simtit ca ma doare pe mine in gat, da' toanta de mine s-a gandit ca nu se ia daca io n-am si muci si alte cele. (Apropos, io racesc vara din faze din astea stupide gen baut rece de la frigider... si zau ca nu-s nu stiu ce desteptaciune, mai ales ca repet greseala in fiecare an )
citat din mesajul lui diana21 Cameliam, sanatete printesei, sa-i treaca urata de raceala! Uf, tare nasol e cu bebe racit! Al meu e rau de boala, cum zice bunica-mea, imi pune creierul pe moatze la o raceala banala, fara febra! Consolarea e ca, zice-se, numai oamenii destepti racesc vara ! Io inca n-am racit, da' mai astept ! Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
stewie spune:
Hello mamici
N-am mai intrat de ceva vreme asha ca am scanat repede capitolul asta si mai ma bag la citit din urma.
Eu sunt foarte mandra fiindca primul cuvant a fost MAMA...de fapt a fost MAMA BABA , dar ma rog, nu se pune, nu m-am simtit lezata
Cu papa merge bine, tot ca am bagat pana acum a avut succes. Multumesc Mamiseli pentru idei de papa, chiar nu stiam ce sa-i fac azi si nu stiam daca pot sa-i bag rosia deja, asha ca asta va fi alimentul zilei. Eu ii dau cereale cu fructe dimineatza, apoi ii dau de obicei avocado cu mar sau para, si mai pe dupamasa piure de legume. Cam atat pana acum, inca nu am bagat carne sau galbenus.
Voiam sa va zic ca i-am luat un Jumperoo, o jucarie care are un succes real, chiar pot sa mai fac si altceva decat sa stau numai dupa ea. Il recomand cu toata inima. Arata asha
In alta ordine de idei m-am hotarat sa vin in Ro mai repede si sa stau 2 luni, deci nu pot sa-mi aduc provizii de aici, asha ca am si eu o intrebare la fetele care folosesc lapte praf. Care este mai bun???? Eu folosesc Enfamil A+ dar nu stiu daca exista in Ro. Putetzi sa imi dati si mie un sfat va rog
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui cameliam (Apropos, io racesc vara din faze din astea stupide gen baut rece de la frigider... si zau ca nu-s nu stiu ce desteptaciune, mai ales ca repet greseala in fiecare an ) Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
Ai fost tare simpatica, am ras cu lacrimi.
Daca Alexandra e putin bolnava, mai bine mai astepti cu noul aliment, una din regulile de baza ale diversificarii spune ca bebelusul sa fie sanatos cand se introduce ceva nou in alimentatia sa.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui stewie Hello mamici Eu sunt foarte mandra fiindca primul cuvant a fost MAMA...de fapt a fost MAMA BABA , dar ma rog, nu se pune, nu m-am simtit lezata Cu papa merge bine, tot ca am bagat pana acum a avut succes. Multumesc Mamiseli pentru idei de papa, chiar nu stiam ce sa-i fac azi si nu stiam daca pot sa-i bag rosia deja, asha ca asta va fi alimentul zilei. Eu ii dau cereale cu fructe dimineatza, apoi ii dau de obicei avocado cu mar sau para, si mai pe dupamasa piure de legume. Cam atat pana acum, inca nu am bagat carne sau galbenus. |
Si Miruna a zis tot mama prima data, sa le vezi pe soacra'mea si pe bunica'sa ce ofticate erau ca iese tot fata si al doilea copil (daca zicea tata al doilea iesea baiat) Felicitari pt primul cuvant!!
Voiam sa va zic ca i-am luat un Jumperoo, o jucarie care are un succes real, chiar pot sa mai fac si altceva decat sa stau numai dupa ea. Il recomand cu toata inima. Arata asha |
Arata super. N-am putut sa nu observ ce de chestii aveti prin sertarele si mobila de jos, ce-o sa mai adunati la ele ca sa nu ajunga fata cand o va lua la plimbare
Cu laptele praf nu stiu cum e, am vazut ca multe mamici folosesc Aptamil dar sa-ti mai zica ele.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica