*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 14
monicus spune:
Super urmarire... ce mai nu o pmai poti prinde.. o cozanacica pe cinste.... Felicitari scumpo.
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers http://www.youtube.com/watch?v=euQA9_2XpfM Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) poze |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui oceanborn Mamiseli, mersi de retete. mancaricile astea le faci pt o singura zi? mami de Thomas |
Nuuuu. Sunt felurite exemple de pranz. Azi unul, maine altul. Budincile i le dau si pe la 18. La noi programul de masa e asa:
9.00-10.00 piure de fructe cu iaurt sau fara
13.00-14.00 mancarica de pranz (din cele zise in mesajul anterior) sau piure de legume clasic cu carne sau galbenus (cateodata fara nimic)
17.00-18.00 banana direct din coaja data cu lingurita (strang babana in mana si se inmoaie suficient cat sa iau cate un pic cu lingurita din ea) si o piersica data pe razatoare, separat (se stramba asa de haios ca e usor acrisoara) sau alte fructe cu iaurt (daca a lipsit iaurtul dimineata) sau chiar din mancarea de pranz daca a mancat mai prost
20.00 un pic de lapte cu orez inainte de baie si lapte din titi dupa apoi somn de voie pana la 06.00 cand urmeaza o alta masa de lapte de la mami.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Malinas mi-a placut la nebunie cum se da in leagan David. Pe zi ce trece avem copii tot mai mari. Offf, parca acum erau samburei in burtica. Pupici balosi de la Miruna
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
I-a iesit si Mirunei al doilea dinte, pfui greu a fost. Sper sa fie o pauza ceva pana incep ceilalti.
Pozele mele
Mirunica
malinas spune:
buna,
nu stiu daca a mai scris careva, ca nu am apucat sa citesc nimic in dimineata asta, dar voiam sa va zic ca la Z-ul din Cora lujerului sunt reduceri de 50% la orice produs.Nu scrie nicaieri chestia asta, ti se comunica doar la casa, prin urmare nu stiu pe ce perioada se aplica si daca e valabil si in alte magazine din retea, dar merita incercat.Oricum, daca aveti drum prin militari, aici clar sunt reduceri.
ma duc sa citesc din urma.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
ginye55 spune:
Am cam lipsit! Am fost plecata din oras la niste rude. Am ajuns duminica seara acasa, dar abia ieri am reusit sa despachetez totul.
Stef al meu are 4 dintisori, sta in sfarsit in fund nesustinut si a plecat de-a busilea. Are o viteza.... Mananca cat poate de mult, e un grasan de 9.500 kg. Din pacate au revenit noptile nedormite. de la 1 la 4-5 dimineata nu doarme. Nush ce are: alti dintisori nu se zaresc.
Eli Mav Anca27 Malinas
Mav saru'mana mult de intrebare. Din fericire am reusit sa strangem toti banii necesari.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Mamiseli am scris eu aiurea... ma refeream la cele de pranz, de ex, fasolea verde, o faci doar pentru azi?
Lui thomas ii place mult sa-i dau piersica sa "muste " din ea, le aleg pe cele zemoase ,le curat si le suge zeama f bine, pana aproape de sambure..banana nu-i place la blender i-o pisez cu furculita si asa mananca una intreaga fara nici o problema..
Carmendu zicea de Plasmon, ii mai dau si eu in manuta cate un biscuite, ii place mult sa manance ca oamenii mari, e foarte curios, nici noi nu putem manca fara sa-i dam si lui ceva..el balea de pe la 3 luni cand ne vedea mancand, acum deja intinde mana si tipa sa-i dam si lui
mami de Thomas
malinas spune:
citat din mesajul lui Otiliav I-ai dat o lingurita de ros inainte de masa? |
otilia, a ramas cu ea in mana dupa masa.
leeloo, . Stiu prin ce treci, legat de sex. Eu am fost inebunita imediat dupa ce am nascut, iar acum am intrat la apa.Sper sa-mi revin.
anes, ma faceti sa rosesc .
mamiseli, eu nu iau nimic, de sex vorbesc, adica nu iau anticonceptionale, dar nu e nimic incurajator.Saru-mana si de retete, bune toate, le-am salvat.
monicabo, am vazut poze cu comorile tale, tare dulci.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
mamiseli_11 spune:
Oceanborn in general imi ies cam 2 portii. Una pt ziua in curs iar cealalta o pun calda in borcan de sticla curat si strang bine capacul apoi la frigider. Am incercat sa fac mai multe portii sterilizate in borcanel, diferite mancaruri si sa desfac o zi una, o zi alta. A mers treaba asta dar umplusem frigiderul de borcanele de nu mai incapea mancarea noastra. Acum sunt in faza de lene acuta si ii fac repede ceva o data la doua zile. Nici pt noi nu mai am chef sa fac mancare, o tin cu o salata de rosii si oua ochiuri de cand a inceput caldura. Nu stiu ce sa iti spun de rosie, fiarta nu mai e acida, poate nu-i face rau lui Thomas. Iar galbenusul, mai asteapta ca nu-i bai.
Pozele mele
Mirunica
monicus spune:
Salutare mamici...
Anuntam ca ne-a mai iesit un incisiv... dar nu perechea incisivului din fata lateral.. ... si inca ceva.. ieri am spus si noi tata.. primul cuvant... Doamne ajuta!..
Si stiati ca: Daca un jefuitor te obliga sa scoti bani din bancomat, poti anunta politia, daca introduci codul PIN invers. Ex: daca ai codul 1234, introdu 4321. Bancomatul recunoaste ca e inversat codul. Aparatul iti da banii, dar fara sa stie jefuitorul, anunta politia, care sa vina imediat in ajutorul tau. Din pacate se foloseste rar aceasta metoda, fiindca oamenii nu stiu. Este bine de stiut...
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii