Redoutistele fidele LR France(170)
Raspunsuri - Pagina 6
danadc spune:
Buna. Pe 3 iunie am facut o comanda in RM. Le-am scris sa-i intreb ce-i cu ea si mi-au raspuns ca au pus-o in pregatire pe 2 iunie
adica cu o azi inainte s-o lansez si co poate dura si pana la 5 sapatamani pana ajunge.
La voi cam cat a durat?
Merci mult.
ingeras2 spune:
Buna,fetelor.Eu am facut comanda la Excedence.com care tine de 3suisse,dar am platit prin pay pall ca nu-mi acceptau cardul.Daca folositi acest mod de plata nu va intraba nimeni nimic caci va dati toate datele necesare si nr de card, fiind o banca virtuala,ca sa zic asa.Prosusele de la 3 suisse,in speta-excedence,sunt calitative,mie mi-au placut.Am primit comfirmarea comenzii si tot tacamul ca si la lr,iar Cristina
nu a avut nici-o problema cu ridicatul de la relais colis.Spor la cumparaturi,multe si bune
.
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danadc La voi cam cat a durat? Merci mult. ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
Cel mai putin 19 zile (comanda venita in punga) si cel mai mult o luna si aproape o saptamana
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gabitaco spune:
Cristina-inima...nici o veste cu comanda mea 3suisse...?

pt fetele care mi-au raspuns pt Promod.
Deci nr.1=36
nr.2=38..?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui gabitaco Cristina-inima...nici o veste cu comanda mea 3suisse...? ![]() ![]() pt fetele care mi-au raspuns pt Promod.Deci nr.1=36 nr.2=38..? Gabriela si Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata... |
am fost azi dupa amaiza si era inchis "o pb personala"
mai merg maine, negresit
si fii far anici o grija ca te anunt din timp
daca nu, imi di adresa de concediu si iti trimit coletul acolo
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui danadc Buna. Pe 3 iunie am facut o comanda in RM. Le-am scris sa-i intreb ce-i cu ea si mi-au raspuns ca au pus-o in pregatire pe 2 iunie La voi cam cat a durat? Merci mult. ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
la mine n-a mai venit deloc,din pacate;a trecut deja o luna si jumatate :((( si e clar ca nu mai vine!
Alex@Sara spune:
seara buna sau mai bine zis buna dimineata.Eu am dat pe aici sa va anunt ca Giovaa ajuns azi la spital ,s-ar putea ca la ora asta sa fie deja cu bebe in brate
.Stiu ca si ea e o redutista inraita si intra des si pe aici,de aceea v-am anuntat si pe voi.sa le dea DD muulta sanatate si cumintenie lui bebe si familiei

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
35sapt+ 
danadc spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru raspuns!
Jasmine, ce-ai facut cu comanda dupa o luna si jumatate?
Returnare de bani sau esti inca in discutii?
Mie mi-au raspuns ca poate dura si 5 saptamani, deci poate totusi vine si la tine....