Redoutistele fidele LR France(170)
Raspunsuri - Pagina 5
mirunajr spune:
neatza! Clau, nu esti in vaion deja??![]()
Concediu placut, sa ajungi cu bine si sa te intorci odhnita!
ella_74 spune:
cica valul 2 de reduceri dar au scumpit o gramada de produse; aveam in cos niste bascheti Converse pe care i-au scumpit ; si multe alte produse, in general tot alea care costau mult, initial le redusesera si acum le-au crescut preturile.
Clau, vacanta placuta.
De maine si noi la plaja...
claujro spune:
Multumesc!
Dupa-amiaza plec.
Din ce am vut eu in cos nu s-a scumpit nimic, unele s-au redus. Nu uitati ca urmeaza si troisiemme demarque ![]()
Mara si Matei
mihaser spune:
Neata!
Eu la promod port 38 sau 2 la bluze si 40 la pantaloni/blugi/fuste
Pe LR imi comand 36-38 la bluze si 38/40 la pantaloni...depinde de marca
Graviduta spune:
La mine in cos nu s-a intamplat nimic. Dar ma bucur ca nu mi l-au golit.
Saptamana asta dau si eu cateva comenzi.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delyutz inima, ti-am trimis mail sa-mi confirmi te rog daca totul e ok. |

Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
alipiticot spune:
Fetelor cum cautati voi de ex numai sub 10 euro din toate tipurile de produse?ca mor cand le iau pe fiecare in parte....dar nu pe aubaines ci pe la redoute...suntem in criza si nu mi permit cos cu valoare mare...si nu as da bani pe lucruri care nu mi trebuie....
o seara buna!
amira2 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui claujro
Despre ce e vorba? Daca e vb de 3suisses ro e logic sa poti da comenzi ALTFEL decat o faci pt Franta de ex unde trebuie sa platesti in momentul comenzii. Sa platesti la livrare ...sa faci plata prin transfer bancar...nah acum, eu nu am platit niciodata atunci cand am comandat pe un site romanesc cu cardul ci numai la livrare. De aia am dat copy-paste de pe 3suisses cu modalitatile de plata, sa inteleaga amira ca a facut comanda chiar daca nu a introdus datele cardului. Si nu inteleg de ce isi tot sterge mesajele... ![]() |
te rog sa ma scuzi. mi-am dat seama ca am gresit si de aceea am sters msj-ul
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alipiticot Fetelor cum cautati voi de ex numai sub 10 euro din toate tipurile de produse?ca mor cand le iau pe fiecare in parte....dar nu pe aubaines ci pe la redoute...suntem in criza si nu mi permit cos cu valoare mare...si nu as da bani pe lucruri care nu mi trebuie.... o seara buna! Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006) poze noi |
paula uite aici http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx in dreapta ai triere dupa pret si bagi intervalul care vrei sa-l cauti de ex 0-5e
spor la shopping

de
DavidPoveste

)