Redoutistele fidele LR France(170)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Pai din ce zice yoyo inteleg ca aveau poza in ziua cand a comandat si ca disparut poza a doua zi, ceea ce nu mai are nici o relevanta pentru comanda deja lansata.
Parerea mea e ca daca poza e inlocuita de acel carou cu x-ul rosu, iar produsul apare ca fiind dispo, inseamna ca i-au schimbat locul, poate si pretul. Am observat ca multe produse si-au modificat pretul in +

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mda,am recitit raspunsul.Cam asa se intelege.Deci,sunt tot in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Pai din ce zice yoyo inteleg ca aveau poza in ziua cand a comandat si ca disparut poza a doua zi, ceea ce nu mai are nici o relevanta pentru comanda deja lansata.
Parerea mea e ca daca poza e inlocuita de acel carou cu x-ul rosu, iar produsul apare ca fiind dispo, inseamna ca i-au schimbat locul, poate si pretul. Am observat ca multe produse si-au modificat pretul in +

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

asa credeam si eu,dar produsele mele au disparut de tot,le-am cautat pana am renuntat :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Jasmine si la mine s-a intimplat la fel...
Acu am observat ca unele( nu toate) au mai aparut, evident putin mai scumpe...De dimineat nu erau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa2m spune:

a comandat cineva de pe mangoshop? cum vin coletele? prin posta, ca"scrisori"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am primit si eu coletul de la cristina sunt f multumita de ce am luat nu prea mi-am luat tepe am experienta acum...am avut lr,kiabi,orchestra si 3suisses

top sunt hainutele orchestra dupa cum ma si asteptam super misto si de o f buna calitate,apoi kiabi care sunt vechea mea dragoste 3s sunt un fel de lr un pic mai okioase(dupa mine)

mai astept un colet de la cristina pe 25 abia astept sa vad veti-fami ce-i de capul lor

cand o sa am timp o sa incerc sa pun si niste linkuri la ce am luat dar sunt multe tare si cred ca parte din ele au si disparut de pe site ca-s epuise

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Intrebare pt redustile cu experienta la chargeback

daca contul e pe numele cuiva din RM si e platit de cineva de aici (adica difera numele de pe cardul de plata cu cel al titularului de cont, cred ca nu conteaza din ce tara esti), se accepta chargeback?

Mi-e teama de raspuns....

Astept comanda din 3 iunie. E deja 8 iulie...
Adevarul e ca anul trecut mi-a venit o comanda aici peste 6 saptamani...ei zic sa nu ma impacientez, dar eu

si fac scenarii....
Hai sa fiu optimista. Chiar imi doresc produsele ...sunt pt fetita...

Va multumesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetele ce inseamna pe Kiabi:
1 achete 2 gratuits? Platesti unul si al doilea e gratis sau platesti unul si primesti inca 2 gratis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nushu, ai dat pe Veti-fami?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Fetele ce inseamna pe Kiabi:
1 achete 2 gratuits? Platesti unul si al doilea e gratis sau platesti unul si primesti inca 2 gratis?

cris

La 3 produse "alese" il platesti pe cel mai scump si le ai gratis pe celelalte 2..........mai ieftine,of course!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna dimineata!
Pana la urma m-am prins cum e cu produsele fara poza.Am dat click pe denumirea produsului,nu pe locul de poza, si asa mi-au aparut.Codul de produs fusese schimbat,asa ca le-am pus in cos cu actualul cod.Oricum,daca dai search(nu pe goagal ),produsele respective nu le gasesti.Probabil vor fi scumpite,nu stiu.

Mergi la inceput