Redoutistele fidele LR France(170)
Raspunsuri - Pagina 20
Graviduta spune:
Camelia, tu spuneai pe la inceputul capitolului ca ai facut chargeback recent. Imi poti spune, te rog, la ce banca ai facut si cat a durat pana ti-au reintrat banii in cont?
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Jasmine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inima25150
La 3 produse "alese" il platesti pe cel mai scump si le ai gratis pe celelalte 2.......... Mami de Eva Nazdravana(13.12.2007) In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort ! |
pacat ca la multe produse e o singura culoare disponibila si e putin probabil sa iau 3 tricouri identice,de exemplu
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne16 Poti sa iei ce produse vrei |
cum adica????
eu am vazut ca trebuie sa iei 3 produse de acelasi fel,pot sa difere marimea si culoarea
anne16 spune:
Pai asa am facut si eu, dar am luat si pt un nepot cateva produse si mi le-a triat dupa pret.
Incearca pune in cos si ai sa vezi ce vreau sa spun![]()
miky81 spune:
da, intr-adevar este super oferta pe Kiabi, sorteaza produsele pe categorii (femei, copii).
Anne16, ce cod de reduceri ai folosit LR. ca ma pregatesc si eu de o comanda.
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Graviduta Nushu, ai dat pe Veti-fami? Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20 Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
da,alina am reusit pana la urma,a si ajuns azi coletul la cristina
am prestat azi si o comanda la kiabi

de
DavidPoveste
yoyoyo spune:
she shandale "scumpe" !http://www.shopaholic.ro/
cica is la reducere !
ce parere aveti?
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)