Redoutistele fidele LR France(170)
Raspunsuri - Pagina 18
cristicross spune:
Mie mi se intampla ceva ciudat. Vreau sa-mi umplu cosul la un moment dat ma deconecteaza si imi spune panier vide. Mai pateste cineva asa?
Lorenza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristicross Mie mi se intampla ceva ciudat. Vreau sa-mi umplu cosul la un moment dat ma deconecteaza si imi spune panier vide. Mai pateste cineva asa? cris |
Poate e cosul gaurit.
inima25150 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Poate e cosul gaurit. |

Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui cristicross Mie mi se intampla ceva ciudat. Vreau sa-mi umplu cosul la un moment dat ma deconecteaza si imi spune panier vide. Mai pateste cineva asa? cris |
LAsand gluma la o parte, delogheaz-te si in cearca din nou
dar inainte inregistreaza cosul
poate asa o sa mearga

Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
Jasmine spune:
si eu am observat ca sunt foarte putine chestii la reduceri
mai rau e ca ieri aveam cosul plin si m-am decis sa astept ziua de azi...si azi majoritatea produselor care ma interesau cel mai mult au dis-pa-rut!Nu s-au scumpit,au disparut cu totul de pe site.
si mi-e ciuda.....
inima25150 spune:
http://www.somewhere.fr/fr/shop/soldes.htm?cmpid=email_fideli_8817
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui Jasmine si eu am observat ca sunt foarte putine chestii la reduceri mai rau e ca ieri aveam cosul plin si m-am decis sa astept ziua de azi...si azi majoritatea produselor care ma interesau cel mai mult au dis-pa-rut!Nu s-au scumpit,au disparut cu totul de pe site. si mi-e ciuda..... |
Intreb si eu,daca nu se mai vede poza la produs,dar el totusi exista pe stoc,ti-l mai trimit sau nu?
yoyoyo spune:
da, eu le-am primit! si eu m-am intrebat acelasi lucru ...
am dat comanda in premiere D si deja in urmatoare zi era doiexieme demarques si nu mai apareau multe din produsle comandate de mine in ziua precedenta....dar au ajuns!
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui yoyoyo da, eu le-am primit! si eu m-am intrebat acelasi lucru ... am dat comanda in premiere D si deja in urmatoare zi era doiexieme demarques si nu mai apareau multe din produsle comandate de mine in ziua precedenta....dar au ajuns! Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007) |
Mersi!E bine de stiut.Am vreo doua produse in cos,fara poza,in stand-by,daca mai survin ceva preturi apetisante,sa mai lansez la apa o comanda.
miki68 spune:
Pai din ce zice yoyo inteleg ca aveau poza in ziua cand a comandat si ca disparut poza a doua zi, ceea ce nu mai are nici o relevanta pentru comanda deja lansata.
Parerea mea e ca daca poza e inlocuita de acel carou cu x-ul rosu, iar produsul apare ca fiind dispo, inseamna ca i-au schimbat locul, poate si pretul. Am observat ca multe produse si-au modificat pretul in +
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei