Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 9
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Vaiii,am incremenit cand m-am uitat la ceas si am vazut ce ora este .Habar nu am cum a trecut timpul astazi!Draga de Erina,ne-a facut un albumel cu pozele facute de ea,avandu-ne pe noi drept protagonisti ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
super faine pozele teo,tu ai slabit asa mult.tzatzile tot la fel de mari ti-au ramas,cum ai facut?
dupa ce am nascut,ale mele s-au desumflat

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

greyeras spune:
Salutare fetelor!
Luy ma bucur ca Me este mai bine la gradinita.
Cecilia 
mult a fost putin mai este.
Nu te mai gandi la lucrurile urate, e adevarat se poate intampla oricui, dar multumestei lui Dumnezeu pt ce ai si da deoparte totul.
Danielle am vazut o frumusete de fetita si cocheta pe deasupra si harnica.
Roxana
si pentru tine, sunt sigura ca Alexandra nu a vrut sa-i faca rau.
Teo faine poze, iar tu arati ca intodeauna sclipitoare.
Ma duc sa mai bag un smotru mic cat doarme fata.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
valentina_22 spune:
Cecilia, multa sanatate mamei tale. Multi
, sa fii tare si sa termini ceea ce ti-ai propus!
Teo, am vazut si pozicile tale. Mi-ati placut foarte mult, in special smecherasul de Mihnea. Subscriu si eu la ce spunea Danielle, in viziunea mea arati foarte bine si cel mai mult mi-a placut bustul tau generos!
Noi acum am venit de la spital. Diagnosticul este hernie inghinala!
Acum imi fac mustrari ca trebuia sa-l duc de prima data cand mi s-a parut ca este ceva in neregula!
Azi am facut capul de foaie ,luni il opereaza. Cica daca totul merge bine luni seara suntem acasa,daca nu in cursul zilei de marti. Baietelui amicei mele care a avut aceeasi problema s-a recuperat foarte bine. Mi-e nu mie atat de operatia in sine cat de anestezie, mai ales la cate am tot auzit in ultimile zile! Dupa ce de dau la copii sa pape si ii culc,dau un search pe net sa vad de fapt ce-i cu hernia asta. Pupici !
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Noi acum am venit de la spital. Diagnosticul este hernie inghinala! Acum imi fac mustrari ca trebuia sa-l duc de prima data cand mi s-a parut ca este ceva in neregula! Azi am facut capul de foaie ,luni il opereaza. Cica daca totul merge bine luni seara suntem acasa,daca nu in cursul zilei de marti. Baietelui amicei mele care a avut aceeasi problema s-a recuperat foarte bine. Mi-e nu mie atat de operatia in sine cat de anestezie, mai ales la cate am tot auzit in ultimile zile! Dupa ce de dau la copii sa pape si ii culc,dau un search pe net sa vad de fapt ce-i cu hernia asta. Pupici ! Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Valentina, offf, saracutii de voi cate le mai trageti! O sa vezi ca se recupereaza rapid. Cu hernia inghinala nu e de glumit. Sotul a facut operatie acum 2 ani cand eram eu insarcinata si a doua zi era deja acasa. Acum nici nu se mai vede nimic! Tatal meu s-a operat in RO anul trecut si s-a recuperat ff bine, desi era tare panicos si fricos. La copii recuperarea e si mai rapida, organismul lupta mai bine si trece repede orice urma. Si cu anestezia nu iti face probleme. Important e sa gasesti doctori care stiu ce fac, sa vb cu anestezistul si o sa vezi ca o sa fie bine.
Tin pumnii sa fie bine
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Adi delicioase bolognesele tale... Si lui Cris i-au placut. Eu voi manca a doua portie, si sa vad ce zice si tati. Si Cris e iritat la fundulet. Maine vine si bona, cica.... Mai mai e vreun copil care nu vorbeste. Cris se chinuie, si zice cam 2 litere....Progres!!!! Dar tot ultimii suntem zice mama, papa, aia, ata si... atat andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Andreea, sa va fie de bine. Ma bucur ca v-au placut tuturor. Si noi avem bolognese pe maine
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Multa multa sanatate tuturor puisorilor bolnavi!
Vale, va tinem pumnii sa fie totul bine.
tare
Eu incerc sa gasesc o varianta sa plec la tata. Maine il opereaza. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Multa multa sanatate tuturor puisorilor bolnavi! Vale, va tinem pumnii sa fie totul bine. tareEu incerc sa gasesc o varianta sa plec la tata. Maine il opereaza. ![]() Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox,suntem alaturi de tine! Multi
tie si taticului tau. O sa fie bine maine , ai sa vezi! Este pe maini bune acolo si chiar daca nu reusesti sa aungi maine la el,vei fi acolo prin spirit si asta ii va da putere tatalui tau sa lupte si sa se refaca rapid! Sanatate multa!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
papanash spune:
VAlentina, multa sanatate lui Andrei. O a doua opinie nu mai ceri ? la ce medic ai fost ? Eu am fost acum 1 an si ceva la dr.Sebastian si nu mai stiu cum, tot asa a avut si Andrei si nu l-a operat, a zis ca se resoarbe lichidul singur. Intr-adevar, dupa cateva zile nu mai avea nimic, se umflase fiindca asta mic si neastamparat se tot chinuia sa mearga in picioare si era prea mic pt efortul ala.
Rox, multa sanatate tatalui tau, sa fie o operatie cu succes, tin pumnii !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
si pentru ca ziceti de spaghete, asta o sa fac si eu acum pentru gradinar, sunt preferatele lui.
Teo, ce voluptoasa esti doamna !!! nu s-au luat turcaletii de tine ?
Gabitz, tu nu mai povestesti nimic ? ce fac piticii ?
Andreea, succes si tie la interventie, o sa fie bine.
Aniast,ce face Vladi ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ceamica spune:
Roxana , ganduri bune si de la noi ! Eu de fiecare data cand citesc aici ma incarc cu optimismul tau, indiferent de cate tb sa duci si tu! O sa fie bine, o sa vezi !
va putem ajuta si noi cu ceva ?
Cecilia , pe mine ma marcheaza cel mai tare vestile mai putin bune ale celor pe care-i stiu !Trist cum se intampla acum prin spitale , uneori ma intreb daca unii doctori si-au ales meseria aceasta pentru bonusuri ! Sanatate copilului si mult noroc !
Sanatate multa mamei tale !
Valentina va tinem pumnii cu operatia ! Si Puf a facut operatia asta la 1 an si 9luni, e o operatie relativ simpla asa mi-au spus ai lui! Stii , eu nu m-am uitat niciodata cu atentie la bilutele lui , tu macar ai facut-o 
Piciulika 
Danielle este adorabila frumoasa ta 
Me

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)