Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Eu am o stare tare ciudata, nu am chef de nimic...imi este dor de Cristi, de cate ori vb cu el la telefon plang, iar vestile rele din ultimele zile parca m-au dat peste cap, ca sa nu va spun ca mama este internata in spital...pt o problema la picior...si eu cica tb sa termin ce am inceput....imi tot spun ca''nu o sa ma inec ca si tiganul la mal''...dar nici mult nu mai am ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem |
offfffffffff stiu cat iti e de greu fara pui si dorul asta te omoara
hai,capul sus ca o sa fie bine,sunt sigura.multa sanatate mamicii tale,sa se faca bine repejor
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

papanash spune:
Buna ziua, fete dragi !!!
ce mai faceti ?
cafea dadu careva azi ? ca de nu bag io din belsug 
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Cecilia, normal ca ti-e dor tare de el, dar nu-i mai bine sa nu mai vb la telefon cu el, adica pentru el nu-i mai bine sa nu-si aminteasca de tine ? Multa sanatate mamei tale.
Luy, n-am vazut aseara ca ai intrat, ca mai stateam si io, nu aveam somn. Bravo pentru Me, se obisnuieste si ea repede, o sa vezi.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danielle02 spune:
multumesc frumos de cuvintele frumoase la adresa lu` fiicamea 
are parul lungut,il prind si codite,doar stiti cat am visat eu la codite
intradevar,are "aer" de lider,stie ce are de facut mereu si daca doreste ceva,nu se lasa pana ce obtine.e tare comica.
poate ca nu vb asa mult cum fac altii sau face alte nazdravanii,dar le face pe altele si recupereaza![]()
murdarici o las si eu ca pur si simplu nu mai am putere sa o schimb mereu,asta ar insemna 2-3-4 ori pe zi.o las sa se faca ca o purcica,apoi direct la dus si in pat.nu o deranjeaza cu nimic![]()
cecilia,astept poze cu,Cristi murdarici,tare as vrea sa il vad
Erina,uitasem,am vazut absolut toate pozele cu voi din concediu,tare super faine sunt.Dariei ia placut in apa mult,se vede ce incantata e
am vazut-o si pe Teodora,o frumoasa si o cocheta ca intotdeauna,
multa multa sanatate puiutilor bolnaviori,sa se faca bine repede
roxana,cum mai e Andrei?
am fugit la trebi,
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
papanash spune:
copiii nu-s la gradi, i-au scos la plimbare dar nu stiu unde. Nici io n-am chef de nimic, din pacate am scos toalele din sifoniere sa le sortez si tre'sa ma mobilizez sa le aranjez.
am de dus telefonul nou la service, s-a defectat dupa cateva zile, e asa bengos ca ma enerveaza deja, nu stiu ce mi-a trebuit telefon nou cu multe functii pe care nu le folosesc.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
Daniellle, si eu il las murdarici acasa, ca altfel l-as schimba non-stop ,dar nu ud, in schimb la gradi ii pun multe schimburi ( 3 plus ce-i pe el- la cererea missei) si cum pune un strop de papa pe tricou cum il schimba. Pana si sosete de schimb ii pun.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Suntem relativ ok. Andrei a reusit sa se elibereze din fashele acelea, acum am fost sa il imobilizam din nou. Aseara a cazut iar intr-o tranta cu sora-sa, pe ea am si altoit-o si pedepsit-o. Sper ca s-a invatat minte.
In rest astept vesti de la tata si muncesc mult.
Va pup si va multumesc ca va ganditi la noi.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
Vaiii,am incremenit cand m-am uitat la ceas si am vazut ce ora este
.Habar nu am cum a trecut timpul astazi!
Draga de Erina,ne-a facut un albumel cu pozele facute de ea,avandu-ne pe noi drept protagonisti
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
offfffffffff stiu cat iti e de greu fara pui si dorul asta te omoara hai,capul sus ca o sa fie bine,sunt sigura.multa sanatate mamicii tale,sa se faca bine repejor![]() pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
multumesc mult.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Cecilia, normal ca ti-e dor tare de el, dar nu-i mai bine sa nu mai vb la telefon cu el, adica pentru el nu-i mai bine sa nu-si aminteasca de tine ? Multa sanatate mamei tale. Luy, n-am vazut aseara ca ai intrat, ca mai stateam si io, nu aveam somn. Bravo pentru Me, se obisnuieste si ea repede, o sa vezi. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
el cere sa vb la tufon cu mami tati, ieri mi-a povestit ce a facut cu tataie la scoala unde nu mai erau copii si a desesnat un dododil (crocodil) fioros, azi mi-a spus cum face curat cu mamaie si tataie si ca l-a trezit o musca nebuna(ce vocabular are
)...se pare ca lui nu-i face rau, ci mie...
.....ma incurajez ca mai am 2 saptamani(fara asta) si gata il aduc acasa.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem