Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Yupiii, a mai rasarit o stea la mine, ma facura generaleasa ![]()
Ma duc sa
hehehe
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
La multi ani, Cristina Florea ! 
Sa-ti fie fiecare zi insorita de zambetul celor dragi !
Ce mai face Alexandra ? Poate mai ai timp sa mai intri sa ne mai scrii cateva vorbe despre voi 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
gabitz78 spune:
neatza.
bun venit pe lume bb daniel!sa cresti mare, sa fi sanatos si sa ai grija de surioara ta.
mariana si refacere rapida!
la multi ani cristina florea!multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!

rox - of, cate belele pe capul tau!
sa auzim vesti bune!
pupici tuturor.
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Teodora bine ai revenit! Nu e un montaj, e un album cu pozele cu voi. Trimit link pe PM sa obtin confirmarea de postare!
Spor maxim sa dovedesti rufele alea.
Piciulika, Italia!!! Foarte frumos! Astept si eu cu mult interes pozele cu peisaje si cu voi 4.
Roxana,totul OK? No news is good news I hope.
Ohhh, Luy cum a slabit Maria?! De la stresul inceperii gradinitei sau pentru ca nu maninca la fel de bine acolo? se parecaai si tu un fluturas sensibil! Pupicei sa se acomodeze cit de repede!!!
Papanash, cum merge renovarea? Uiteacum ma uitam pe site-ul Ada kindergarten. Daca nu reusim sa schimbam chiria asta pe sau sa cumparam s-ar putea sa fie colegi Adi si Daria.
Ceamica multumim pentru aprecieri. Nu am gustat din toate bunataturile, am incercat sa ies asa cu minimum damage din toata treaba. Nu sunt o gurmanda dar imi plac dulciurile. Aseara de necaz am deschis o cutie de rahat lokum si am mincat jumatate.[bang
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Ebonee, am vazut harnicuta pe tocuri!!! E asa de dulce!!!

Normal ca tati nu isi mai incape in piele de mindru ce este!!!
Cecilia, am cititce ai scris despre copilul prietenei tale.
Are diaree? Cum se deshidrateaza? E pus pe perfuzii? Ar trebui sa ii ia exudate din nas, gura, urechi, sa faca un Cat la capusor si sa faca si un test al sudorii. Sper sa se rezolve.
Ti se rupe inima cind auzi asa cazuri!
Andreea, cum e ochisorul lui Vladi. Si eu te ghicisem cu vestea asteptata.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
Andreea,sanatate multa lui Vladi!
Papanash, un
special domnisorului elegant! Multumesc pentru link!
Cecilia, multa sanatate mititelului. Sa-l ajute Dumnezeu sa se inzdraveneasca repede, iar parintilor multa putere sa treaca prin aceste clipe delicate!
Ema, multumim, 
Andreea, bafta saptamana viitoare la doctor. Sa stii ca nici Andreiut al meu nu vorbeste. In afara de 3-4 cuvintele restul este aaaa, baaaa! Sper si eu la o minune, am ajuns sa-l si visez vorbind!![]()
Danielle,ce ma bucur sa aud numai vesti bune despre voi! Micuta Ebonee, are calitati de lider din cate spui! Bravo ei! Este foarte bine ca ii place compania animalutelor,spor mamicii la cumpararea celor doua ghemotoace albe. Am vazut si printesa pe tocuri, adevarat ajutor de nadejde in gospodarie. Sa stii ca si ai mei se fac ca porcii la joaca, dar si eu ii las ca de asta am masina!![]()
Silvia, vacanta placuta! Asteptam pozici cu voi si noutati!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Luy, felicitari pentru steluta!!! Tin pumnii ca minunea sa dureze mai mult de 3 zile!![]()
Despre picii mei!
Alex este bine, i-a priit vacanta la buni, cu mancarea avem noi o problema, se sclifoseste si se agita pe scaun de zici ca ii dau urzici.Sper sa fie doar o toana de-a ei!
Andrei este si el bine, din ce in ce mai dragastos cu cei din jur. Suntem putin ingrijorati de faptul ca testicolul drept este cu mult mai mare fata de stangul. Am observat asta de ceva timp dar am zis ca asa este normal la baietei. Ieri dupa baita insa, parca era mai mare decat de obicei,am chemat-o si pe o vecina al carui baietel a fost operat de hernie inhinala. Tipa este de meserie asistent medical si mi-a spus ca asa s-a manifestat si la Andrei al ei. Ne-a cam intrat frica in oase, acum il astept pe sot sa vina si sa dam o fuga repede pana la Budimex, unde am si programat o consultatie. Tineti-ne pumnii sa nu fie ceva rau!
tuturor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ebonee, am vazut harnicuta pe tocuri!!! E asa de dulce!!! ![]() ![]() Normal ca tati nu isi mai incape in piele de mindru ce este!!!![]() Cecilia, am cititce ai scris despre copilul prietenei tale. Are diaree? Cum se deshidrateaza? E pus pe perfuzii? Ar trebui sa ii ia exudate din nas, gura, urechi, sa faca un Cat la capusor si sa faca si un test al sudorii. Sper sa se rezolve. Ti se rupe inima cind auzi asa cazuri!Andreea, cum e ochisorul lui Vladi. Si eu te ghicisem cu vestea asteptata. ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
I-au facut toate analizele posibile, ii pun perfuzii, este singura solutie, mai ales ca la cat a fost sedat si de atatea zile nu prea a mai papat bine, nu are diaree, dar dupa doua scaune e terminat, cica ar fi o boala ciudata si destul de rara.........sper sa se gaseasca solutia.........m-a cutremurat ieri si vestea baietelului mort la CMU...

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
cecilia L spune:
Danielle, am vazut printesa murdarici, mi-a placut mult in pozele unde avea codita si tocuri''si m-am indragostit de ea'', pacat ca nu am poze cu Cristi murdarici, mai ales dupa ploaie,telepatia ...vezi de ce sunt ei prieteni.........papanasho stai cuminte si nu te baga![]()
Felicitari pentru scan. 
Luy ma bucur ca lucrurile merg spre bine,
Me si mamica incercata.
Valentina
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Eu am o stare tare ciudata, nu am chef de nimic...imi este dor de Cristi, de cate ori vb cu el la telefon plang, iar vestile rele din ultimele zile parca m-au dat peste cap, ca sa nu va spun ca mama este internata in spital...pt o problema la picior...si eu cica tb sa termin ce am inceput....imi tot spun ca''nu o sa ma inec ca si tiganul la mal''...dar nici mult nu mai am 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem