Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Papanasho, ce faci la ora asta pe aici ? Baga cornu' in perna ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Bine ai venit, Daniel de mami Mariana, sa fii sanatos, fericit, norocos si sa-i ai alaturi pe cei care te iubesc !
Felicitari, Mariana, sa te bucuri de familia ta minunata !
Iar tu, surioara Eliza, sa ai grija de fratiorul tau cat e mic ( pe urma o sa aiba el grija de tine
) si sa-l inveti numai lucruri bune !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Andreea
, cu intarziere dar cu mare drag, LA MULTI ANI FERICITI ! 

Sa-ti implinesti toate visele si sa te bucuri de fiecare clipa impreuna cu cei dragi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, tare m-am intristat sa citesc cate belele s-au strans pe capul tau 
Bietul Bubu !
Refacere rapida, multa sanatate sotului si Alexandrei, multa bafta la operatie tatalui si tie multa putere sa treci peste aceasta perioada neagra ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Andreea, m-a topit privirea lui Vladi si gropitele din obraji
! Stiu ca s-a zis ca seamana cu tatal lui, dar eu il vad tot ca pe o copie fidela de-a ta ! 
Imi pare grozav de rau pt experienta nefericita cu doctorii din Constanta - asa este cand ai o problema medicala si nu esti in orasul tau 
Daca ti se pare ceva in neregula mai bine intrerupeti vacanta si veniti la un consult in Bucuresti/Ploiesti, la un medic de incredere. Si daca totul e ok va intoarceti la mare si asa vei sta si tu linistita, nu cu grija ca acum ( cand oricum nu cred ca-ti mai prieste nici o vacanta ).
Va pup si va tin pumnii sa va iasa toate planurile exact asa cum vi le-ati facut ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Vad ca Papanasha mi-a urmat indemnul si m-a lasat pe mine sa ma desfasor ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Danielle, e tare dulce Ebonee, cocheta si are un par mare
Ii faci codite ?
La noi deja coafura "cu moatze" a devenit clasica, la cat de cald este.
Mai ai si tu asa putin pana nasti... O sa ai pe cineva sa te ajute cand vine Melissa ? Bravo pt vestile bune de la scan ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Aha, va sa zica familia Ursuleanu e-n vacanta... Trai, neneaca ! Asa mai zic si eu ! Bravo ! Aveti grija sa veniti cu poze multe de acolo, sa ne incantam si noi privirile !
Si bineinteles ca asteptam cu infrigurare si pozele de la intalniri !
Pupam dulce tot familionul !
Sa va distrati pe cinste ! ( si cu asta cred ca Stefan de Sim a fost detronat de la rangul de Cel mai calator papanash
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Multumesc celor care au intrebat de noi 
Sper si eu sa fim pe drumul cel bun cu gradinita, azi a mai plans doar inainte sa plecam de acasa ( se postase pe canapeaua din sufragerie si plangea si spunea: "cape!cape!" , in traducere "canapea" ) si a inceput sa planga din nou in timp ce urca scarile de la gradi. Evident ca am lasat-o plangand. Insa am aflat ca in cursul zilei nu a mai plans decat atunci cand au dus-o la masa. Au stat o vreme in clasa, ca era cam urat afara, dar totusi inainte de masa de pranz s-a incalzit si i-a scos si afara.
Oricum, educatoarea imi spune ca se vede un progres incepand de ieri. Mi-a mai venit si mie inima la loc, sper ca minunea sa nu tina doar 3 zile.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Din pacate insa a slabit destul de mult, nu am cantarit-o, insa vad la haine, are pantaloni pe care nu ii mai poate purta pt ca efectiv ii cad in vine. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )