Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
Valentina, parca intrebai despre ferma animalelor.
uite aici detalii:
http://www.fermaanimalelor.ro/home
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Sunt socata, tocmai am aflat despre unul din prietenii lui Cristi de la bloc( cel care a facut in toamna meningita) nu reuseste sa scape de febra de aproape 3 saptamani, acum 8 zile i-am dus la spital, la cateva zile a facut convulsii( din cauza unei dr idioate de la Budimex care nu a binevoit sa vina sa-l vada,in salon, desi mamica ii spunea ca a crescut febra la 38.5...ea spunea ce asta e febra sa va alarmati asa... nu a catadicsit sa-si miste fundul de pe scaun) pana a tipat mama ca face convulsii...50min au durat, ingrozitor, au reusit sa tina cateva zile febra sub control, dar a inceput sa creasca iar...nu se stie ce are si de ce nu raspunde la antibiotic....au facut analize peste analize...se deshidrateaza sub ochii lor si nu stie nimeni ce sa-i faca...numai in pieea lor sa nu fi....
pentru el
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
ceamica spune:
sar'na de intrebare Adimercedes , eu ma delectam cu niste perle de la bac
si Sebastian doarme.
Zilele astea am tot fost prin diverse locuri , unde minunatul cica a socializat si vad ca incepe sa-si dea drumul la limbutza dar tot nu este prietenos.
stadiu operatiune aragazul :Pune literele in oale si le baga in cuptor , ieri doar s-a uitat la butoane , azi dimineata uitase ce i-am zis! L-a luat insa si pe winnie sa vada cum se desfasoara el in bucatarie ![]()
Mai nou are pasiunea iesitului afara seara ! trage de Puf sa-i dea ,,chia'' sa descuie si el isi pune purcelusii . Asa am constatat si eu ca i-au ramas deja mici incaltarile si deja mi-am facut planuri de cumparaturi![]()
Nazdravana ce mai gateste?
Valentina , pastrat revista cu doua vedete minunate !
mandra mamica
Erina sunteti f frumosi ! Sa va fie de bine vacanta ! am trecut repede peste pozele cu meniul ca sunt pofticioasa de fel . Ai reusit sa gusti din toate?![]()
ANDREEA11 spune:
Adi delicioase bolognesele tale... Si lui Cris i-au placut. Eu voi manca a doua portie, si sa vad ce zice si tati.
Si Cris e iritat la fundulet. Maine vine si bona, cica....
Mai mai e vreun copil care nu vorbeste. Cris se chinuie, si zice cam 2 litere....Progres!!!! Dar tot ultimii suntem zice mama, papa, aia, ata si... atat
danielle02 spune:
buna seara mamici
in primul rand:
FELICITARI DIN SUFLET RAMONIAIANI PTR BEBE!!!

LA MULTI ANI!!! Andreea 
carpatina,cecilia
multumesc ca ati intrebat de noi.
suntem bine,deocamdata.timpul trece asa repede si eu mor de ciuda,as vrea sa stea Melissa in burta cat mai mult ca tare bine si usor e numai cu un puradel pr langa tine![]()
ieri am fost la scan,toate bune si frumoase,hematomul a disparut sau cel putin nu la vazut doc. ceea ce era imposibil fiindca s-a uitat juma de ora sa il gaseasca si nici urma de el,probabil so fi retras,placenta sus de tot,am toate sansele sa nasc natural![]()
Ebonee e din ce in ce mai stapana pe mine,stie cum sa ma atinga ca sa obtina ce vrea,si asta se intampla mereu,e ca o maimutica,se catara peste tot,parcurile sunt ale ei,nu ii mai am grija,noroc ca parcul e inconjurat de gard si nu fuge afara.
vb non-stop,cuvinte amestecate in engleza si romana,numai eu o inteleg![]()
desi e aproape cea mai micuta din grupul de joaca,toata lumea zice ca are o personalitate puternica,cum se aude usa ca se deschide,deja se stie ca iese Ebonee afara
copiii sunt incantati sa se joace cu ea si roiesc in jurul ei,mereu o cauta pe la usa sau geamuri,gradina.ce mai...intr-un cuvant,aproape am scapat sa ii am grija ca inainte.
stie sa treaca strada singurica,se uita in stanga si dreapta daca sunt masini si zice:mami no car,si eu ok,go ![]()
ii plac animalele la nebunie,daca ar putea le-ar aduce pe toate in casa sa se joace cu ele,de pe la vecini.in mod sigur trebuie sa ii cumpar 2 iepurasi ca e inebunita dupa ei.
bolile inca nu ne-au "atins",doar o data la 2 luni ii mai curge nasul putin,asta daca a luat virusul de la altcineva.de cand a avut varicela,nu a mai avut nici un fel de boala nimic,nici butite de la caldura sau altele,multumesc Lui Dumnezeu.
m-am intins cam mult,va urez o seara linistita
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Piciulika spune:
Dragile mele
voiam sa va spun iute ca nu v-am uitat - ba ma gandesc cu vinovatzie ca nu am mai apucat sa intru, nici sa pun poze minunate de la intalnirile noastre...
Suntem in Italia, o sapt de vacanta bine-meritata dupa invazia rudelor. A fost fain, dar au fost 6 persoane la noi o saptamana: deci full program, ambii cu servici, cu copil/copii lor, cu dus-adus, mers cu ei, jonglat cu sedintze, asteptat cu masa seara/noaptea + Michael a dormit super-prost tot timpul asta si ne-a tocat marunt...
Vineri la pranz au plecat, noi am impachetat pana la 1 noaptea si sambata am plecat, cu chiu cu vai.
Si ce bine e!!!!
Suntem in Grado si lui Micha (asa se prezinta el) ii place mult la mare!
Hotelul e super-fain (hotelfonzari.com) si nu avem de ce ne plange. Doar ca e saptamana scurta!!!
Fug sus sa vad de-mi doarme piticul - are zile lungi si apa de mare il face praf... Mananca scoici si paste de rupe si e cuminte si haios.
Cand ajung acasa promit sa ma reped la fotografii si sa selectam din ele sa la punem sus/trimitem pe mail.
Va imbratisam cu drag si dor
Michael, Piciulika, Radu + ?!?
P.S. Tricoul de la Papanash
e mare hit: ii sta grozav la ochisori si se asorteaza perfect cu sandalutele (pereche cu cele ale Sarei
), bleu-petrol. (Plus ca e cu auto!!! 10 points!) Merci mult Papanash. Si sa nu uitam pe Titi (teddy) de la Erina si cartea cu ursuletzi de la Luy - si jucariile de la Cluj. Tot trusoul e in voiaj cu noi la
si va multzimim, dragelor! 

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si
www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael
danielle02 spune:
am pus cateva poze daca vreti sa ne vedeti,cum arata Ebonee dupa o zi de joaca afara,sa imi ziceti daca si ai vostri se fac ca purceii:
http://good-times.webshots.com/photo/2286328610101671646Inkcru?vhost=good-times&vhost=good-times
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Danielle dar ce gospodina sexi ai!!!! Ce sa mai o adevarata gospodina!!! andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
nu-i asa ca e frumoasa foc?? cra cra cra...
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

papanash spune:
Danielle, m-am indragostit de Ebonee
!!!
Piciulika, multi
de la noi si petrecere frumoasa in continuare. Ma bucur ca a avut succes tricoul . Asteptam sa ne povestesti despre concediu, baga odihna ca ai nevoie ( burtika e ok ?)si lasa-te rasfatata de baieti.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme