Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

VAlentina, multa sanatate lui Andrei. O a doua opinie nu mai ceri ? la ce medic ai fost ? Eu am fost acum 1 an si ceva la dr.Sebastian si nu mai stiu cum, tot asa a avut si Andrei si nu l-a operat, a zis ca se resoarbe lichidul singur. Intr-adevar, dupa cateva zile nu mai avea nimic, se umflase fiindca asta mic si neastamparat se tot chinuia sa mearga in picioare si era prea mic pt efortul ala.

Rox, multa sanatate tatalui tau, sa fie o operatie cu succes, tin pumnii !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

papanash, cred ca tu vorbesti de hidrocel. De asta a avut si Andrei cred ca in jurul varstei de 6 luni dar s-a reabsorbit singur. Acum insa este vorba de hernie inghinala, ce necesita tratament chirurgical. Mi-a arata si mie, cand i-a apasat pe testicul s-a observat o umflatura destul de marisoara deasupra testiculului. Sper ca m-am facut inteleasa. Am cautata pe net materiale despre afectiunea asta si m-am linistit. Se pare ca este o operatie de rutina pentru medici. Tipa care il opereaza este destul de bine privita in spital si am si recomandarea vecinei care si-a operat copilul la ea. Se comporta bine cu cel mic, explica pe intelesul parintilor toata procedura si nici nu este ciubucara. Acum sa vedem ce o fi luni. Eu sper sa fie totul bine si sa venim acasa seara. I-am facut analizele si stiu ca va fi anestezie generala si totul va dura aprox 1 ora.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

A..... si il opereaza dr. Isabela Draghici! Acum poate o stie vreuna dintre noi! M-ar interesa sa stiu pe mainile cui imi las copilul!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

A..... si il opereaza dr. Isabela Draghici! Acum poate o stie vreuna dintre noi! M-ar interesa sa stiu pe mainile cui imi las copilul!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Nu stiu nimic de dr asta, dar eu l-am operat de hidrocel la Grogore la dr. Laura Topor. Am o parere super buna despre ea. Succes si nu-ti face griji, copii au o capacitate f mare de recuperare. Multa santate!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Noi suntem iar cu fundu' in balta. cind sa zic ca e bine am luat-o de la capat. suntem iar la regim, caca la greu (ieri au fost vreo 7 super proaste, azi e mai bine, doar 1 iuhuuuuu). nu mai stiu ce sa zic, m-a dispera situatia asta.
am mai citit de bebici bolnaviori, pupam copii si mamicile ingrijorate!
sper sa fie bine pt toata lumea si sa scriem aici numai ca sa ne laudam puii, nu sa ne plingem de boli si alte alea.
va pup cu drag

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:

VAlentina, multa sanatate lui Andrei. O a doua opinie nu mai ceri ? la ce medic ai fost ? Eu am fost acum 1 an si ceva la dr.Sebastian si nu mai stiu cum, tot asa a avut si Andrei si nu l-a operat, a zis ca se resoarbe lichidul singur. Intr-adevar, dupa cateva zile nu mai avea nimic, se umflase fiindca asta mic si neastamparat se tot chinuia sa mearga in picioare si era prea mic pt efortul ala.

Rox, multa sanatate tatalui tau, sa fie o operatie cu succes, tin pumnii !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

papanash, cred ca tu vorbesti de hidrocel. De asta a avut si Andrei cred ca in jurul varstei de 6 luni dar s-a reabsorbit singur. Acum insa este vorba de hernie inghinala, ce necesita tratament chirurgical. Mi-a arata si mie, cand i-a apasat pe testicul s-a observat o umflatura destul de marisoara deasupra testiculului. Sper ca m-am facut inteleasa. Am cautata pe net materiale despre afectiunea asta si m-am linistit. Se pare ca este o operatie de rutina pentru medici. Tipa care il opereaza este destul de bine privita in spital si am si recomandarea vecinei care si-a operat copilul la ea. Se comporta bine cu cel mic, explica pe intelesul parintilor toata procedura si nici nu este ciubucara. Acum sa vedem ce o fi luni. Eu sper sa fie totul bine si sa venim acasa seara. I-am facut analizele si stiu ca va fi anestezie generala si totul va dura aprox 1 ora.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

sanatate multa lui Andrei.......cum ai observat ca e ceva inneregela?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

sanatate multa lui Andrei.......cum ai observat ca e ceva inneregela?

[/quote]

Cecilia,inca de acum cateva luni bune, de cate ori ii faceam baita sau cand ii schimbam scutecul observam ca testiculul drept ii "atarna" ciudat in jos si era de 3 ori mai mare decat stangul. La frig era ok,mi se pareu egale amandoua. Initial asa am zis ca este normal sa fie asa la baietei. L-am intrebat si pe al meu cum sta treaba si m-a lamurit,. Aseara dupa baie, l-am pus pe al meu sa se uite la bilutele baiatului si mi-a spus ca nu-i normal sa fie cum erau la el. Am pus-o si pe vecina ,sa faca pe asistenta si cand i-a apasat nu stiu cum pe testicul,i-a aparut o umflatura langa put.... Ea mi-a spus ca asa avea si pustiul ei inainte de operatie. Azi am si fost la control si medicul mi-a confirmat banuiala, hernie inghinala!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Ancasilv,sanatate multa si refacere rapida la stomacel lui Valdut. La noi a mers de minune, regimul alimentar tinut ca la carte si tratamentul medicamentos. Spui ca astazi nu a mai avut decat un singur scaun. Super fata de cel 7 de ieri. Incercati in continuare cu regim si sigur va fi bine! Pupiciuri lui Vlad!
P.S. Pe Andrei il operez la Budimex

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Valentina, tin pumnii stransi pentru operatie! Si eu as aveam inima-n gat daca as fi in locul tau, dar sunt sigura ca totul o sa fie bine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Danielle, ai o mandrete de fata...

Tu ce mai faci cu scoala? Dar cu planurile de viitor? Ramaneti acolo sau va intoarceti in Romania?

=====================

Mergi la inceput

Citat:

Cecilia, normal ca ti-e dor tare de el, dar nu-i mai bine sa nu mai vb la telefon cu el, adica pentru el nu-i mai bine sa nu-si aminteasca de tine ?

Papanasho, ai cateodata niste exprimari de ma dai pe spate... cum adica sa-i zici fetei ca-ar fi mai bine ca odorul ei sa nu-si mai aminteasca de ea?

Cecilia, hai ca mai e un pic! Multa sanatate mamei!

=====================

Mergi la inceput