Dulceturi si papanasi (315)-facem apelul de seara

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, am schimbat titulatura si apoi mi-am dat seama ca s-ar putea sa se supere Nana. Acum daca vreau sa o modific imi spune ca nu am suficiente puncte.
Eu asa o vad pe Daria acum, gingasa ca un fluturas...cind fuge parca zboara...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Danielle, ai o mandrete de fata...

Tu ce mai faci cu scoala? Dar cu planurile de viitor? Ramaneti acolo sau va intoarceti in Romania?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

multumim frumos
cu planurile de viitor...hmmmmmmm tot in ceata suntem.nu stiu ce o sa fie,daca plecam sau stam
la scoala am fost,in ultimul timp numai la examene,mai am unul si am scapat imi i-au si diploma apoi daca ma ajuta Dumnezeu,din toamna trebuie sa incep cursurile intensiv (full time) atunci e atunci,nu stiu cum o sa ma descurc cu puradeii.o sa trebuiasca sa ii car dupa mine peste tot cum am facut cu Ebonee.norocut ca am gradinita in curtea scolii si ii primeste de la 0 luni.o sa ma rupa la buget cu 2 la gradi privata dar nu am ce face.mi se pare ca o sa fie mai ieftin ptr Ebonee ca deja are aproape 2 anisori si tarifele scad o data ce creste copilul,insa la Melissa trebuie
sa platesc 30 lire pe zi
o sa ma descurc eu ca doar sunt fata mare

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

multa multa sanatate puilor bolnaviori

Roxana,sa fie o operatie reusita,insanatosire grabnica tatalui

am uitat sa va intreb,ce reactii nasoale au avut ai vostri pui cand le-ai iesit masuletele/dintisorii/caninii??
a mea nu a avut nici un simtom nimic,numai m-am trezit cu,gura plina de dintisori,ia iesit 2 canini odata,aia de sus si nu a facut febra,diaree sau altele ma asteptam sa fie cu urlete/figurinopti nedormite etc dar nu a fost asa,nici nu stiu cand i-au iesit dintii.
o spal pe dintisori in fiecare dimineata si seara,pur si simplu nu am observat caninii ca au iesit,decat cand erau deja marisori

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Noi am fost in Moghioros si apoi pe la Plaza. Am petrecut vreo ora la Diverta de unde i-am luat Dariei doua DVD-uri cu Pooh sau Puk cum spune ea...unul dintre ele dublura la cel zgiriat pentru ca toata ziua le pune la calculator,le da drumu si le manevreaza in fel si chip. Am mai luat o carte interesanta cu sunete si fereste tot cu Pooh de la Egmont.
Tot la mall compus un buchet foarte frumos pentru o doamna speciala si am venit spre casa.

Dupa ce aseara a venit pe la 11,(si cit am fugit de social and bussiness drinkingul asta in Japonia)in seara asta husband-ul are party la care puteam merge si noi dar prefer sa evit situatia de data trecuta cind au ramas portiile neatinse iar noi am plecat sa o ducem acasa pe Daria adormita.
Chiar ma gindeam ce bine e de familiile care au bunici aproape. Zilele trecute vazusem afisul de la Ingeri si Demoni si ne gindeam cum sa facem sa il vedem...
Azi dimineata am aflat ca BSC deschide primul drive in cinema http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/66507/Primul-cinematograf-drive-in-digital-din-Romania-la-Baneasa-Shopping-City.html asa ca stim unde vom merge week-endurile!!!

Mergi la inceput

Roxana, sa dea Dumnezeu sa decurga totul perfect cu operatia tatalui tau!!!

Valentina, numai bine micutului Andrei, sa depaseasca cu bine operatia. Doamne ajuta! Refacerea va fi cu siguranta rapida.

Mergi la inceput

Danielle,stiu cit de rau e sa fii asa cu inima impartita intre decizii. Orice ai hotari,multa bafta sa iti iasa totul cu brio!

Mergi la inceput

Cecilia,mobilizare si spor maxime!!! Sanatate mult mamei tale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Danielle,stiu cit de rau e sa fii asa cu inima impartita intre decizii. Orice ai hotari,multa bafta sa iti iasa totul cu brio!

multumesc frumos

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Cecilia, normal ca ti-e dor tare de el, dar nu-i mai bine sa nu mai vb la telefon cu el, adica pentru el nu-i mai bine sa nu-si aminteasca de tine ?

Papanasho, ai cateodata niste exprimari de ma dai pe spate... cum adica sa-i zici fetei ca-ar fi mai bine ca odorul ei sa nu-si mai aminteasca de ea?

Cecilia, hai ca mai e un pic! Multa sanatate mamei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

uite asa imi trece pasa proasta

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cecilia,mobilizare si spor maxime!!! Sanatate mult mamei tale!

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput