Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
nina, pe noi nu ne-a ocolit ieri ploaia, insa eram in mamaia si acolo nu a plouat deloc, decat in oras.nu va spun cum era apa ieri ca sa nu va ofticati.era asa "rece".insa am facut o ora ca sa iesim din mamaia.nu mai merg in viata mea in we.loc de parcare nu gasesti si mai stai si bara la bara.
eu am aflat ca sora-mea nu mai poate sa vina ca la 1 septembrie incepe scoala si servici si cumnatul meu nu are concediu decat de pe 20 si ceva august si nu se merita sa bata atata drum pt cateva zile.asta e.la anu' ne-am vedea.sper sa reusesc sa merg eu la ea(toti 3 de fapt)insa de data asta cu masina.
azi am facut pauza de plaja ca razvan s-a deranjat la burta, de fapt a facut moale(scuze) doar o data si a si vomat.deja e mai bine acum ca s-a golit si linistit.iesim pana aici prin zona.
va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miraklucker spune:
Nina da ce le stii tu pe toate. Nu nu am mai sarbatorit-o pe Caroline ca s-a sarbatorit in Fr sapt trecuta de vreo 4 ori. In ultima zi la scoala, cand saraca i-a fost asa de rau ca pana a ajuns sora-mea s-o ia a adormit in clasa singura, apoi cu prietenele ei, apoi cu alte familii de romani.
Eu am inceput de azi serviciul..............in forta. la ora 10 seara m-a recuperat barbatu de la gara
http://picasaweb.google.com/miraklucker/IunieIulie09#5360649822974072626
de aici poze.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Mira vazut pozici cu copii superbi si mami idem
O zi racoroasa tuturor.
La noi deja e fff cald.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
E cald si la noi, Gabi, acum. Desi, dimineata aveam doar 4 grade C.
Am votat si azi, dar n-am vazut sa se schimbe nr.-ul de voturi dupa aceea. Tot la 249 sta.
Adriana, sper ca e bine, pilotistul, azi !
Mira, sper sa apuc azi, sa ma uit la poze, de la mama.
Suntem mai mult pe afara, cu Cristina. Ca pana ies eu, de la serviciu, numai in casa sta si se vede pe glicemia de la amiaza si de dupa-masa. In restul zilei, glicemiile sunt super bune.
Si stam afara pana pe la ora 21, prin parcuri sau in vizita la cealalta bunicuta.
Mina, daca esti ocupata cu treaba e bine, ca vin si castigurile mai apoi.
Monica, sper ca sunteti bine !
Gaby, ce faci, cum esti ?
O zi faina in continuare, fetelor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n [font=Comic Sans MS][navy]Buna, fete minunate ! ![]() E cald si la noi, Gabi, acum. Desi, dimineata aveam doar 4 grade C. Am votat si azi, dar n-am vazut sa se schimbe nr.-ul de voturi dupa aceea. Tot la 249 sta. ![]() |
![](alcool.gif)
![](floare.gif)
Sunt 250 de voturi probabil s-a miscat mai greu...zic
![](icon_smile_big.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
monica-elizabet spune:
scorpiutele
la mine a mers dodolici...s-a schimbat in 251...
nina
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Gabi, am votata si de la mama cu nr. 256 !
Monica, cum sunt copiii ?
Mira, am vazut o multime de poze suuupeeerrrbe !!!
Tare mult imi mai plac si mie, drumetiile !
Si ultima poza, aceea de final cu toti copiii pe canapea, va fi o amintire tare frumoasa peste ani si ani !
O seara cat mai faina, fete dragi !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
mina spune:
Salut
Eu-s pe la timisoara. Da Nina, merge treaba, dar greu, ca la orice inceput. Oamenii n-au avut pana acum organizator si cand m-au prins au impresia ca pot rezolva orice, inteleg mai greu ca eu organizez in conformitate cu niste specificatii tehnice primite, nu de capul meu ca nu aduc bani de acasa. Dar incet incet ma descurc, problema e ca nici nu-s firea sa ridic din umeri si sa zic sorry, asa mi s-a cerut. Incerc sa le explic ca unele lucruri nu tin de mine si ca nu refuz asa, ca am eu chef. In fine, ma descurc eu pana la urma.
Mira, am vazut pozele, sunteti niste frumosi.
Adriana, vreau si eu broonz...desi la ce vara se preconizeaza nu stiu cum fac...noroc ca tenul meu se coace asa, din mers, de ma invidiaza toata lumea ca vaaaai, ai fost la mare ... si eu saraca de mine m-am innegrit alergand dupa diverse prin oras :)
Dodo, votat!
Monica, din pacate Matei nu s-a oprit la tuse...vineri dupa amiaza mi-a facut febra si asa a tinut-o pana sambata seara. Ieri cand sa zic hop...i=a gasit dr puroi in gat (desi el nu se plangea de dureri...). Asa ca antibiotic si stat acasa. Tati s-a ales cu o saptamana de stat la domiciliu. Dar zic ca daca nu mai face febra e bine.
Sper ca Ana se distreaza bine!
Nina, ma inscriu la coafor. Am o lene la tuns vopsit (de vopsit n-am prestat niciodata) de nu va vine a crede. Dar incepe sa devina necesar ca ies tot mai multe fire albe, si eu tot aman si aman....Ca nici nu stiu ce vreau si nici nu mai gasesc coafeza care a reusit sa faca ceva cu parul meu. Si mi=e taaare sila sa ma duc la cineva nou care sa ma tunda la moda fara legatura cu ce e in stare parul meu sa faca...ei, poate ma mobilizez intr0un final. Deocamdata...bine ca s-au inventat clame suficient de mari sa tina claia, sa nu-mi fie cald.
Va pup si ma pregatesc pt o noua zi!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Mina insanatosire grabnica puiutzului
Va ofer cu drag si
O zi frumoasa si numai bine.
Noi suntem prin zona cu Bogdan ce-si schimba dintii ...care ies in spatele celor de lapte ...
Azi noapte s-a vaitat ca-l doare ...acum doarme.
Eu sunt zoombie copii s-au trezit altermativ
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
GabyHila spune:
Neata in plina zi :)
Eu sunt: adormita, chiauna, infometata, cu rau si de la gustul de pasta de dinti, cu teama ca va zice cerculetul ca sunt o mama denaturata ca mananc tot idiotenii!
Dodo am votat:)
Nina Bogdan e Rac:) azi il sarbatoresc pe el si cerculeatza va fi o pestoaica deprimata:):) asa zic eu pestilor asa ca suntem potriveala perfecta!
Cu Veronica a fost asa love ar first sight:) nu stiu de ce! asa o cheama si pe bunica mea, mi-a placut si filmul si uite asa....
Boga rade de mine si zice: si daca e baiat? si eu zic: nonononononn nua re cum! ca stiu eu ca e fata! voi ati avut presentimente din astea?
Monica ma fascineaza linkurile tale cu prajituri si papa bune:)
Mina sa se insanatoseasca Matei si sa va linistiti!
Mira din punctul meu de vedere esti mama erou! Cum te descurci oare cu trei? se impaca la gusturi? te ajuta sotul? uite asa intreb si eu femeile mai experimentate!
Mie mi se pare ca o sa fiu tot degeaba, daca am tot starea asta de somno-greatzo -uitare! Cred ca si bunica mea tine minte mai multe ca mine acuma...
Va pup, ma duc sa muncesc! daca mai tin minte ce :):):):)
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!