Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Neata:) Ana sa ai drum bun si concediu frumos! Il meritati din plin! Dodo votat si azi! Cat mai ai pana sa capeti aparatul? Adriana mergeti la plaja? M-as plimba pe plaja de dimineata.... ![]() Nina multumesc de felicitari! ![]() pupici si o zi frumoasa! Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te! |
gaby, da, mergem in fiecare dupa masa.numai ieri nu am fost.in rest mergem si pe nori si pe furtuna.acolo ne gasesti
![](icon_smile_big.gif)
tu faci ca mine:ionut a simtit ca e baiat si ma enerva si l-am pus sa zica toata sarcina ca fata mea in sus fata mea in jos.numai ca sa scape de gura mea.si uite ce pilot a iesit.mai ales ca eu nu am aflat sexul decat la nastere.sanatosi sa fiti cu totii.
adriana&
![](aerobic.gif)
varsta lui razvan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Gabyyyyy, saru mana, plecaciuni smerite, m-a luat gura pe dinainte.....promit ca nu mai fac decat daca ceri expres Daca vrei sa iasa fata bucatareasa, o antrenam de acuma
Fratilor, ieri am zis ca mor si nu mai termin, am alergat dupa contractul ala de la 10 pana la 17, da-i cu tratative, da-i cu telefoane, cand sa zic hop ca e semnat, merg la banca sa deschid cont de valuta si banca vrea alte prevederi contractuale, ba se gresise si termenul de plata (in defav mea, evident), fugi napoi sa re-semnezi, da-i iar cu tratativele....am zis ca pic din picioare. Da pana la urma fuse totul bine, de luni o iau prin tara cu treaba asa ca sa nu ma dati disparuta.
Anushka, multam fain, n-am primit (probabil mi-au inchis unii altii compu si n=-au retinut off line urile) insa m-am descurcat deocamdata. Vacanta placuta si vb cand te intorci. Pana atunci termin ev la timisoara si dau detalii si imprexii.
Dodo ai dreptate, si mie mi-e teama rau de soare si radiatii. Daca am ajuns eu sa ma vait de arsuri de soare e nasol, asa ca bagati plozii la adapost.
Monica, sunteti ok? (Al meu tusea sec azi dim.....).
Mira, Nina, Adriana, va pup dulce pe toate si vorbim
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Va tzuc si sar'na de urari!Vorbim cand ma intorc....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
, fete minunate !
Ce m-as mai plimba si eu, desculta, pe o plaja...
La noi, desi e cald de nu mai poti, a inceput sa tune.... Vine ploaia, vine ploaia !
Marti mi-am improspatat eu, culoarea parului, ieri am tuns si vopsit o prietena de-a mamei, azi din nou, tuns si vopsit, dar la mama soacra. Mai vrea cineva ?
Se anunta un weekend ploios, numai bun de relax. Ca, de luni, o luam de la cap cu....canicula.
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor
Ana, co placut si vreme buna
nina, m-as baga la un tuns si eu
mina, sanatate puiutului si noi mai tusim razlet de la uscaciunea asta...dar in limite...
adriana, ce fain de voi...sa va bronzati fain
dodo, macar plimbarele sa faceti pe faleza si cu d-ra pe toti 3
noi tot cu teme inca prin casa si o praji in cuptor... pe toate sa aveti un we fain...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nastasie spune:
nina, eu mi-as mai improspata tunsoarea.ultima oara m-am tuns "bob".de avea fata aia o mana, am zis ca nu e adevarat si cum mi l-a asezat.acum mi-a crescut si la lungime si bretonul.asa ca m-as baga.de vopsit nu, nu acum , dupa ce termin cu marea ca de la atata scaldat mi se duce rpd.
monica,fetelor, daca il vedeti pe razvan cat e de negru.ma uitam la talpile lui cat sunt de albe, ca la negrii negri.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
miraklucker spune:
.........noi ne-am intors azi de pe munte. Ne-a gonit ploaia. A venit si sorela cu fetele. Pe luni cand ramanem in sfarsit din nou singurei reapar.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
mira, voi tot timpul aveti musafiri...taaare fain si va doresc vreme buna sa va puteti distra
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
o duminica placuta in continuare.
Ati vazut campania pt Mihaita (Mihaela770=umflatel)de pe generale?
Vreau sa nu mai fiu diferit
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Haideti, la -ua de dupa-masa ! Neagra, cu lapte, frisca sau cappuccino, fiecare cum va doriti !
Ne-a ocolit ploaia in weekend si ne ocoleste si acum, se pare, dar s-a mai racorit, totusi.
Gabi, am votat cu nr. 227 ! Si am votat si in weekend de la mama, doar ca n-am intrat sa mai scriu. Am lasat-o pe Cristina la PC, sa se joace. Ii plac jocurile de-a ospatarita. Dar tot politista vrea sa se faca.
Am vazut subiectul Mihaelei(fosta umflatel). Sper din tot sufletul sa aiba efectul scontat, subiectul de la "Discutii generale".
Monica, vremea rece va tine in casa, dar gasiti voi cu ce sa va umpleti timpul.
Pe noi vremea prea calda ne tine in casa.
Hai, ca daca eram mai aproape, iti improspatam look-ul !
La fel si tie, Adriana !
Tu, ce ai facut, ai mai capatat un pic de bronz ?
Eu nu sunt nici un pic bronzata. Doar cat ma prinde din plimbarile mele zilnice.
Si inainte sa o am pe Cristina, tare imi mai placea sa merg la plaja, sa ma bronzez.
Mina, cum merge treaba ? Matei cum e ?
Gaby, ce faci, cum esti ?
Frumos nume i-ati ales minunii voastre ! Cumva de la filmul cu acelasi nume ?
Tare mi-a placut si mie, filmul "Veronica", cand eram mica. Surioarei mele ii parea rau ca nu i-au dat parintii numele de Veronica, asa mult i-a placut si ei.
Care e DPN-ul ? Ce va fi micuta, peste ? E tot semn de apa, ca si scorpionii.
Bogdan ce zodie e ?
Mira, ce fain e la voi ! La noi e prea liniste, acum.
Ati sarbatorit-o pe fetita mai mare a surorii tale ? Am vazut la "Copilasi din 2002" ca a fost ziua ei, sapt. trecuta.
Cum e la serviciu ?
Sa ne anunti daca ai poze noi, sa intru sa le vad de la mama.
O zi faina, in continuare, orinde v-ati afla, fete minunate !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)