Minunate Scorpiute *69* Cu un licurici in suflete
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete dragi !
Mina, insanatosire grabnica lui Matei !
Copiii imediat fac febra la rosu in gat sau puroi.
Si spor la treaba prin Timisoara !
Ce fain era sa te fi intalnit cu Ana ! Dar vei mai avea ocazia, nu ?
Eu nu prea le am cu frizurile la moda. Eu scurtez parul dupa cum vrea doamna sau domnisoara si atat.
Cu parul tau cred ca m-as descurca, ca si pe al meu, eu il tund de prin adolescenta. Si tot bogat si ondulat e, doar ca mai asezat.
De bronzat, si eu m-am bronzat din mers, la cat umblu zilnic.
Dar pe sambata, daca se mentine caldura, mi-am propus sa o duc pe Cristina la strand, ca tot ne bate la cap. dar nu in oras, ci....la marginea orasului, mai in natura.
Gabi, cum esti ? Ai recuperat din somnul pierdut azi-noapte ?
Dintisorii de lapte nici macar nu se misca la Bodo ?
Daca i-ar misca zilnic, ar scapa de ei, mai repede si cei definitivi ar avea loc sa se indrepte, pana la urma.
La stomatolog ati incercat ?
Gaby, la multi ani cu sanatate si numai bucurii, sotului tau !
Nici ca puteai nimeri mai bine ! Cu un rac ! Si un bb pestisor ! Toti semne de apa. Va veti intelege de minune, in armonie deplina !
Eu mi-am dorit foarte mult o fetita si tocmai de aceea presimteam ca va fi baiat. Dar pe la 6-7 luni, dl. doctor mi-a zis ca pare, ca e fetita si de atunci am fost ferm convinsa ca e fetita ce mi-am dorit-o dintotdeauna.
Si eu i-am pus Cristinei numele de Nina de la bunica mea(din partea tatalui). Si o sora de-a lui tata este Nina, si eu, si de 7 ani si jumatate, si Cristina. Sa duca mai departe numele acesta simplu si frumos si totusi, rar.
Cat despre starea asta de somno-greatzo-uitare, e doar acum, la inceput de sarcina, pana se obisnuieste organismul cu noua stare, cred. Eu n-am avut nici una din starile de mai sus.
Sarcina usoara si sanatate la amandoua, va doresc !
Cat despre ce face, Monica, este...ucigator pt. noi, privitorii !
O zi faina, in continuare, fete dragi !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n [font=Comic Sans MS][navy] Gabi, cum esti ? Ai recuperat din somnul pierdut azi-noapte ? Dintisorii de lapte nici macar nu se misca la Bodo ? Daca i-ar misca zilnic, ar scapa de ei, mai repede si cei definitivi ar avea loc sa se indrepte, pana la urma. La stomatolog ati incercat ? |
Multumesc de intrebare sunt mai bine.
La pranz am atipit si eu pe langa ei(mie imi ajung 15-20 de min pt a ma simti odihnita
![](punk.gif)
Se misca din ce in ce mai tare si-i misc eu de cateva ori pe zi;sper ca se va indrepta.
La stomatolog n-am ajuns din motive financiare
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Buna dragelor.
In sfarsit am reusit sa citesc din urma.
Gaby, bine ai revenit, si feliciari pentru bebe!!!!!
........sa stii ca barbatu a fost sigur ca David e baiat. Nu a vrut sa stie dar era 100% convins. Eu imi doream fetita. Cand il intrebam dar daca totusi e fetita imi zicea " asta nu, poate urmatorul dar asta nu!!!!!!", in schimb la fete am stiut eu. La Seline cum am vazut cele doua liniute am stiut ca e fetita. Nu stiu sa-ti explic cum dar asta a fost primul meu gand.
cumm ma descurc cu 3?? De fapt sotul se descurca si eu il ajut. De aprope 3 ani am schimbat rolurile. eu lucrez 4 zile si 1 sunt acasa si el 4 a fost acasa si 1 a lucrat acum e in pauza totala. e bine, e tot mai bine, sunt tot mai independenti, te poti intelege cu ei poti face cu totii acelasi lucru. doar piticoata e mai speciala mai ales cu mancarea. Nu mananca nimic, cu certuri, alea, alea.
tocmai am deschis blogul si citesc. Multumesc. Am salvat adresa ca sa ma pot inspira atunci cand o venii vremea.La anul e fix venim si noi. Cumnatul meu e din Maramures din Baia Mare, mama mai are o verisoara buna la Rozavlea. Deci pe acolo vom merge pana la Suceava. Asta ar c-am fi traseul in mare.
Anaaaa, ce-ti pasa!!!! stai cu burta la soare!!
Maine am iar musafiri.üentru o zi.........Monica ai dreptate o tin numai in musafiri si vizite
. Cred ca ar c-am fi timpul sa intoarcem si noi vizitele
. Iar ambata vine o prietena care locuiesc in Spania si sunt in drum spre casa. Il iau si pe tatal meu cu ei. De luni sper sa ne linistim si sa fim iar singurei. sincer vreau o pauza-
.........la servici nu e bine. sunt doar tare dezamagita si am un gust asa amar .Imi voi cauta altceva. Nu stiu daca mai are rost sa astept sa se schimbe ceva, nu cred ca merita, si oricum nu cred ca se se va schimba ceva odata cu trecera timpului
v-am pupat. ............ma pun sa caut un hotel. Pe 15 aug mergem la Legoland in Germania. Nu e departe de noi (pe langa Ulm) dar am ajuns la concluzia ca e mai bine daca dormim pe undeva pe acolo, asa putem profita de ziua intreaga in parc si nu trebuie sa ne grabim sa ajungem acasa.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
nastasie spune:
gaby, sa-ti traiasca sotul.
si eu ca si mira am patit.asta e baiat, zicea el.desi l-am pus toata sarcina sa zica ca avem fata si pe la spate le faceam semn ca nu ca el stie(fara eco) ca e baiat 100%.
mira, si la noi se schimba rolurile.mai ales cand vine vorba de intrat in bucatarie.
nina, duceti fata la strand, faceti si o baie.
gata, fug la nani ca vad dublu si am niste lupte cu ochii
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
fetelor si multumesc de laude
sanatate multa bolnaviorilor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
, fete dragi !
Cum rezistati la canicula asta ?
Gabi, in general se indreapta dintii.
Pentru copii e gratuit la stomatologie, chiar si la cabinetele private, din cate stiu, eu.
Adriana, pe langa o apa tot ajungem in weekend. Cristi ar vrea la Frumoasa, la lac, sa si pescuiasca. Numai sa gasim o masina sa ne duca.
Pilotistul ce face ?
Spor la treaba !
Mira, imi pare rau ca s-a intamplat asa cu serviciul.
De mutat, va mai mutati ?
Deci, de ziua lui David, cadoul va fi o excursie la Legoland ?
Gaby, ce faci, cum esti, azi ?
Monica, mai aveti vacanta ?
Mina, cum e in Timisoara ?
O zi faina, in continuare, fetelor !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
mina spune:
Nina, in Timisoara e cald (si eu care-mi faceam probleme ca am plecat doar cu haine subtiri...) si nici eu nu-s foarte in forma ca altfel nu mi-ar pasa. Dar ieri tot am profitat ca toata lumea a plecat la o seara la Recas si am plecat pe jos pana in centru. Ca eram terminata dupa cele 8 ore de stat jos in tren, apoi tot stat prin sala de eveniment. Numa cand eram gravida am mai patit asa, sa ma simt fizic rau din cauza sedentarismului (ieri ma durea pe sub coaste, nu mai puteam) si pe masura ce mergeam simteam cum, parca, mi se pune organismul in miscare. Of, ca sedentari mai suntem, zau asa.
Azi sunt iar de capul meu ca bag seama ca le-o placut Recasu si se mai duc (hehe, de nu eram singura si nu era grupul mic si la primul event, ce m-as fi dus si eu....), asa ca stau tot singurica cu lapt si tv-ul si incerc sa ma conving sa comand ceva de papa. Poate mai incolo.
Gaby, asa e, cand o mama stie....apoi o mama stie! Daca mai tine careva minte....vizigotu meu fuse fata pana in luna a 8-a de sarcina, dar zau ca uitandu-ma inapoi nu ma vad altfel decat mama de baiat. De fapt la mine a fost ciudat, ca ecograful a zis ca e fata, dar dr de fam (care, altfel, nu avea prea multe talente) mi-a zis ca e baiat dupa ritmul pulsului fetal inca din luna 5 (sau cand se aude pulsul ca nu mai stiu). Dar ce, am crezut-o? Ca doar stiam de la eco . Mda, mi-ai facut dor de-o burtica......
Mira, tare fain cand se schimba rolurile. Cum e la mine acuma Mami calareste tara cu laptopu in spate si tati baby sitter. Lasa ca e bine asa, tare mandra-s de ei ca se impaca fara mine. Numa sa nu uit sa o sun pe dna cu curatenia maine sa gasesc si eu macar pe jos curat ca ordinea...hehe... alta treaba. Dar daca nu plange nici unul cand ajung acasa inseamna ca s-au inteles, nu?
Imi pare rau ca nu merge cu jobul, e o mare frustrare sa nu-ti placa ce faci, sau unde-ti desfasori activitatea. Cauta repejor altceva ca frustrarile astea se acumuleaza si acresc si ce e imprejur.
Cu piticoata ati incercat metoda ignorarii. Doare, stiu (te doare pe tine, nu pe ea) dar merge. Sau metoda gatitului - al meu mananca orice daca e gatit de el. (Na, dau si eu sfaturi ).
Dodo, esti idolul meu in viata daca te odihnesti in 20 min! Eu am ajuns (cred) la prea multa oboseala acumulata ca ziua ori dorm 3-4 ore, ori nu ma mai apuc, ca mai rau imi fac.
Incerc sa-mi conving sotu sa ne duca la mare. Nu stiu ce m-a apucat...ca nu prea le am cu plaja in ultima vreme. Dar am tot auzit de vile situate suficient de aproape de plaja incat sa faci aerosoli pe balcon Daca gasim o vila cu bucatarie proprie, tare m-as duce sa zac cateva zile. Adevarul e ca nu prea-mi pasa de plaja, doar de baie, aer si odihna. Dar trebe zona cu apa lina, ca daca-s valuri sau alge, l-apuca pandaliile pe vizigot. Om vedea...
No, va tzuc si va las ca mai am de facut fro doo sute de mailuri si sa si adun diverse pt bagaj sa pot pleca maine. La 16 am tren, la miezu noptii is acasa. Abia asteeept!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
Buna scorpiute
nina, pana luni mai avem vacanta
dau copy
noi suntem acasa azi ne-am operat la alunita prin chirurgie clasica(ca sa obtinem si "bucatica" sa o putem duce la analiza maine si sa stam linistiti dupa aceea) cu anestezie locala, am gasit un dr f bun, ruxica a plans putin cand a aflat de scoaterea alunitei dar dupa cele 2 injectari nu a mai simtit nimik si a ascultat printre suspine pe alba ca zapada povestita de mine imediat dupa a profitat de ocazie si am fost sa-i luam jucarie(a vrut un catel de plush) si bineinteles i-a luat unul si lui Alex care ne astepta singurel acasa...(acum tot ma rog de ea sa nu-si scoata bandajul de la picior, ea zice ca o strange si de-aia vrea sa-l scoata...dar ca NU o doare) sa vedem cum o sa fie la noapte...a zis dr ca daca o doare sa-i dam nurofen...maine mergem din nou la pansat...si peste 10-12 zile sa scoata firele...
cam asta e povestea zilei de azi...n-am apucast sa gatesc nimik, n-am mancat decat acum seara fiindca nu mi-a trebuit nimik....acum m-am mai linistit.... pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
GabyHila spune:
Neata scorpiilor cucuiete:)
Ma faceti sa cred ca va fi ce vrea tatal! Adica baiat! Uite vezi eu nu ma vad mama de baiat! Plus ca hainele de baietei sunt mai uratele decat astea de fete:)) (te doare capul ce argumente am) si fetele sunt mai delicate
Mina daca ti-am facut dor si mai e unul in plan: treci la munca!
Pe mine tot nu ma incearca nici un sentiment! Parca sunt rezervata si rusinoasa, zici ca nu sunt eu si nu mi se intampla mie!
Ma suspecta dr de familie ca as fi facut diabet de sarcina si dupa `n` intepaturi (grrrrrrr) s-a constatat sper ca nu e! Astazi imi iau ultima analiza! Nina m-am gandit la tine cu ocazia fiecarei intepaturi!
Monica povestile tale suna ca un basm asa! Trebe sa salvez din ele pt cand o fi mare cerculetul:) ce ii faci copilului cand...
Mira m-am gandit la tine cum te descurci cu 3, pt ca in jurul meu e asa un sentiment de : nevasta: care trebe sa le descurce pe toate: casa, masa copii, etc!
Si mie nu imi suna ok, pt ca nush cum ma voi descurca! Eu nu prea sunt gospodina de felul meu....of of maiiii maiiiii
Va pupppp si o zi buna, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
e calddd
Pt voi
Nu-i numic vine ae si vremea in care o sa"dorim "vara
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)