Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)
Raspunsuri - Pagina 12
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Fetelor care ati fost deja la mare, cum v-ati descurcat cu mancarea picilor?Au mancat cu voi la restaurant sau le+at dus borcanele? SI inca o intrebare:la ce ora dimineata e bine sa iesim pe plaja sa prindem aerosolii aia?(scuze daca e intrebare prosteasca, nu ma bagati in seama) RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Ramo, ideal ar fi sa iesiti pe la 7-7.30 dimineata si sa stati pana la 10.30-11.00
din pacate noi nu prea am reusit sa iesim asa devreme pt ca Daria doarme de obicei pana la 8.30-9.00 si mi-a fost mila sa o trezesc. dar ma trezeam eu pe la 7.30 si pana faceam bagajele si ii pregateam mancarica se facea 8. si atunci o trezeam.
la pranz manca in camera borcanele cumparate, am avut mancare facuta de mine doar pt primele 2 zile. dar marea in loc sa-i creasca apetitul a facut invers. a mancat f greu si mult mai putin decat acasa, chiar si laptele, mai mult de 150 ml nu a baut nici dimineata nici seara, si aia cu chin.
vacanta placuta si o vreme frumoasa va doresc!
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Ema, daca esti pe receptie, vrem sa venim joi dimineata in Herastrau. crezi ca poti veni sa ne intalnim?
iti trimit si un PM.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ioanact spune:
darene nu, nu o verific cand stam afara acele 2-3 h, cand intram in casa ea doarme, si daca s-ar fi trezit s-a linistit singura...iar in casa cand stam si ea m maraie, o lasam 2-5' si daca dupa cele 5 ' nu se linisteste at mergem la ea...de multe ori s-a linistit, doar daca are dureri de dinti/masele, atunci mergem la ea si o linistim.
SIMONABB am masurat-o acum pe Ioana si are 85 cm si vreo 11 kg si ceva (cred), daca Dr a zis ca e sanatos, e ok.. eu cred ca nu ar conta greutatea/inaltimea, probabil seamana cu unul din voi.
ramonab noi cand am fost la munte, i-am facut mancare la bucatarie, am cumparat legume, carnita..tot ce tb pt ciobita/piure, .. o singura data i-am dat mancare in borcanas, ca eram la cineva si Ioanei ii era foame, si ca sa m stam la ei, mi-a dat sa ii dau..cu toate ca i-a placut , am continuat sa ii fac eu mancare.
Daca va era dor de Ioana, o puteti vedea de aici.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
beinazutza spune:
mai, mai ce Ioana (de Alina )frumoasa am vazut
sa va traiasca , sa va umple sufletele de bucurie si sa aiba parte de sanatate si noroc!
beinazutza spune:
am vz cam slaba miscare pe aici, si eu fiind la serviciu m-am delectat citind povesti de nastere f frumoase si emotionante.
Am retrait frumusetea aducerii pe lume ale acestor minunatii cu care am fost inzestrati.
m-a impresionat povestea nasterii Evitei de Ellenuta.
sa ne traiasca sa fie sanatosi si fericiti.
beinazutza spune:
acum ma pregatesc sa plec catre casica.
va pup si sa aveti parte de o noapte linistita !
ciccolina spune:
buna tuturor,
am citit ce s-a scris in ultimele zile...si am simtit nevoia sa ma prezint. Sper sa nu pic ca musca in vin pentru ca vad ca voi sunteti deja o mica familie aici dar mi-am facut cont la putin timp de la aparitia cicii mele si nu am activat deloc pe site. M-am intors repede la munca si din pacate, nu am avut timp foarte mult si pentru net.
Acum, pt ca Imara creste incep sa apara mai multe probleme pe care as vrea sa le discut cu mamicile care se confrunta cu aceeasi perioada de varsta.
Sunt mamica unei fetite mulatre de 1 an si 4 luni.
SIMONABB: observ ca a mea este cea mai maaaaareeee si dar pediatra a zis ca este dezvoltata super ok. Are 87 cm si 15 kg.
Dar, depinde si de talia parintilor. Taticul ei are 1,95cm si se pare ca-l mosteneste pe el.
IoanaCT....IARTA-MA pt ca iti spun, dar sunt inca socata de faptul ca o lasi singura pe cea mica.
Si eu am senzatia ca am acasa un geniu si o minune de copil si tocmai de aceea, o respect si atat cat imi sta in putinta incerc sa o protejez in asa fel incat sa nu i se intample nimic rau. Ceea ce faci mi se pare inconstienta, dar nu este treaba mea sa-ti fac morala. Sper doar sa te gandesti mai bine.
Dar sa revenim. Problemele mele in acest moment sunt urmatoarele:
1. cat beau pe zi piticii vostri?
A mea bea 350ml lapte dim+seara si maxim 500ml ceai.
Mie mi se pare foarte putin, mai ales pe caldura asta.
Peste toate cele mai este si contipata si cred ca motivul este lipsa de lichid.
2. de cate ori mananca pe zi? si ce? ca sunt in pana de idei :((
noi avem gustarea de la 11.00 cu branzica de vaci/fructe (cu chiu cu vai)/sandwich/ ou, etc
masa de pranz ora 15.00 - supita sau numai felul 2 (in general legume verzi cu carnita de vaca/pui/peste)
gustarea de la 17.00 - iaurt cu fructe bio/fructe/un biscuite dar mai rar (aici mi se pare ca ar trebui sa mai adaug ceva dar greutatea e ok)
3. ati scapat de pamepersi? Imara se lasa destul de greu la capitolul asta si nu cere inca singura olita.
4.cea mai importanta problema...cum stiti ca se dezvolta intelectual ok? Ceea ce gasesc eu in carti, este total incomplet.
Imi cer scuze ca am lungit-o asa dar, probabil ca e reactia celui care a stat la inchisoare un an jumate si acum vrea sa le faca pe toate :))
Sper sa ma ajutati...eu astept cumintica raspunsuri pentru ca va dati seama ca mai am o gramada de intrebari pt voi.
ceska777 spune:
Ciccolina,
nu sunt chiar probleme intrebarile tale avand in vedere datele fetitei tale... de invidiat!
Eu am printat azi retetele postate de o mamica de-a noastra pe blogul ei. Uite-aici: http://avlaudum.blogspot.com/ ultimul post, iar dupa teme la culinar in blogul ei o sa mai gasesti retete.
LalaD a noastra mai scrie despre dezvoltarea copiilor, logopedie etc.
Te mai asteptam pe aici....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciccolina IoanaCT....IARTA-MA pt ca iti spun, dar sunt inca socata de faptul ca o lasi singura pe cea mica. Si eu am senzatia ca am acasa un geniu si o minune de copil si tocmai de aceea, o respect si atat cat imi sta in putinta incerc sa o protejez in asa fel incat sa nu i se intample nimic rau. Ceea ce faci mi se pare inconstienta, dar nu este treaba mea sa-ti fac morala. Sper doar sa te gandesti mai bine. Imara, la petite bassa :) |
Buna!
In primul rand, bine ai venit sau revenit !
15 kg la 1 an si 4 luni...pai are ffff bine!
In al doilea rand, si eu imi respect fetita si o protejez..dar daca e doarme linistita, nu o stau in camera sau sa ascult daca incepe sa maraie/planga..si hop sa ma duc la ea..nici cocolosita nu e bine , zic eu... dar ma rog fiecare face ce crede de cuviinta.
De ex. in seara asta au venit la noi niste prieteni, pe la 18:40, iar Ioana a terminat laptele la 18:50.
De la 18:50 si pana acum am stat afara (nu am intrat deloc in casa), si ea "bine merci", doarme linistita.
P.S. Eu am obisnuit-o de mica sa stea singura in camera (de pe la 8 luni, (de cand a inceput sa doarma singura))..o lasam in patut si eu imi vedeam de tb., dupa ce terminam tb ma duceam la ea si de f multe ori o gaseam dormind (ea se juca, pana adormea).
Ioana a inceput sa doarma de la 18:30,19 pana la 7, 8:30 dimineata din Aprilie (de cand s-a marit ziua, nu m stiu exact), si de atunci noi in fiecare seara iesim afara si stateam cate 2-3 h in curte, deci nu e acum prima seara, e adevarat ca sunt 3 seri in care am plecat din comuna.
Dar cum am mai zis fiecare isi creste copilul cum vrea.
ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
Ciccolina bine ai venit printre noi.
Ai o fata maare, 15 kg? Uau!!!!!!
Raspunzand la intrebari:
1 Razvan bea cam 400 de ml de lapte pe zi, bea apa multa cam 500 de ml si isi mai ia lichid si din supa sau fructe.Ceai ii dau mai rar.
2 Mananca asa: dimineata la 8-9, 200 ml lapte (cu greu) apoi pe la 10 ii dau paine unsa cu unt si cu ou razuit plus un iaurt, sau paine cu gem si cu iaurt sau branza cu smantana facut asa ca o pasta tot cu paine ii dau, sau bucatele de cascaval, dovlecel pane,
la 14 supa de cartofi, ciorba, supa de varza, supa de pastai, dovlecei umpluti cu branza la cuptor, gasesti mai multe retete la lalaD pe blog,ti-a data Ceska linku.
La 6 ii dau lapte si ceva rontaituri sau salata de fructe ceva de genu asta
La 9 ii dau gris, sau cereale cu lapte, sau omleta, sau tot ceva de genu ce ii dau si la ora 10.
3 de pamapers inca nu am scapat si nu cred ca se va intampla foarte repede.Am inceput sa il las si eu in chilotei prin casa si il pun pe olita de cateva ori.cand face kk cateodata spune si isi ia olita si face daca il pun imediat, dar nu se intampla de fiecare data.
4Cum stim ca se dezvolta intelectual?Cam grea intrebare.
Uita-te pe Pampers.ro acolo au cateva articole desrpe dezvoltare la fiecare varsta.Sau poate gasesti ceva si la noi pe DC.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)