Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!

Multumesc fetelor pt raspunsurile referitoare la ochelari. Deci pana pe la 3-4 ani nu se pune problema ca i-ar ajuta cu ceva ochelarii de soare.

Elle de la 6 la servici?! Iti doresc multa putere si sa treaca cat mai repede timpul!

Honey ce frumos v-ati distrat! Ce mare si frumos s-a facut AJ Chiar nu vazusem de ceva vreme poze cu voi!

Ramona noi vom incerca sa fim pe plaja pe la un 7.30-8.00. Sa vedem ce zic si fetele care deja au fost la mare cu piticii.

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Ce fel de apa le dati clopoteilor sa bea ?
Tocmai mi-a zis o prietena (mamica si ea) ca a citit ca apa minerala plata nu e buna pentru rinichii copiilor pana la 3 ani.

Daca poate sa-mi spuna cineva deasemenea cat sodium contine Izvorul Alb de la Dorna (parca asta e recomandat pentru bebici in Romania) sa compar cu ce am eu aici.

Pupici

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna zuzici!

Multumesc fetelor pt raspunsurile referitoare la ochelari. Deci pana pe la 3-4 ani nu se pune problema ca i-ar ajuta cu ceva ochelarii de soare.

Elle de la 6 la servici?! Iti doresc multa putere si sa treaca cat mai repede timpul!

Honey ce frumos v-ati distrat! Ce mare si frumos s-a facut AJ Chiar nu vazusem de ceva vreme poze cu voi!

Ramona noi vom incerca sa fim pe plaja pe la un 7.30-8.00. Sa vedem ce zic si fetele care deja au fost la mare cu piticii.

Poze Daria
Cum creste Daria

alina, noi ajungeam de obicei pe la ora 10 pe plaja pt ca mai devreme era frig. probabil ca acum s-a mai incalzit si poti sa mergi si mai devreme. Distractie placuta si timp frumos!

Mergi la inceput

Beinazutza stiu ca dimineata e racoare la mare, dar cum noi mergem pe 25 iulie, poate nu o fi chiar frig
Darene eu Izvorul Alb folosesc, dar nu stiu ce contine si nici nu-ti pot spune acum ca sunt la servici... Poate te ajuta alta zuza. Ce mai face Khalid?

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Alina ma bucur ca e ok tatal tau! Doamne ajuta la urmatoarele analize sa primiti vesti si mai bune!

Roxanici, Roli, LalaD, LauraI, Shose nu mai ziceti nimic fetelor? De LauraD nu intreb ca parca a plecat in concediu ...

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Khalid pe la 1 an si 4 luni avea in jur de 10 kg,acum are 10400 si 82 cm.

IoanaCt, in astea 2-3 ore cat stati voi in curte,o verifici din cand in cand?

Cand doarme,fie ca e zi sau seara, ma duc sa vad ce face cel putin o data la 20 min chiar daca aud cel mai mic scancet din sufragerie.Mereu ma uit la piept sa vad daca respira...poate sunt prea de tot...dar nu as putea trai daca i s-ar intampla ceva.Nu l-am lasat singur in casa niciodata, doar pentru cateva secunde sa duc gunoiul (avem topogan pe palier).De ceva vreme doarme fara intrerupere de la 9 seara pana pe la 2 noaptea dar nu m-am gandit niciodata sa plecam noi de acasa si sa-l las singur in casa.

Poze Khalid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Ce fel de apa le dati clopoteilor sa bea ?
Tocmai mi-a zis o prietena (mamica si ea) ca a citit ca apa minerala plata nu e buna pentru rinichii copiilor pana la 3 ani.

Daca poate sa-mi spuna cineva deasemenea cat sodium contine Izvorul Alb de la Dorna (parca asta e recomandat pentru bebici in Romania) sa compar cu ce am eu aici.

Redau buletinul de analiza de pe sticla Dorna Izvorul alb, apa plata, 2l
mg/l
Ca2+ : 62.2
Mg2+ : 2.4
Na+ :0.95
K+ :0.47
Cl- :1.7
NO3- :4.5
pH 7.7
reziduu sec la 180C:180mg/l
produs microbiologic pur

=======

Si ce te sfatuieste prietena ta sa bebea bebelusii nostri?
Acasa pana acum 2 luni am folosit apa speciala pentru bebelusi, prefiarta, ambalata aseptic, continut redus de Na.
De 2 luni folosesc apa plata simpla, la butoi de 5l (trebuie sa cumpar o pompita).

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Darene , nu ne mai arati si noua poze cu Khalid si cu tine ???

Ellenuta, servici usor draga mea , se vede ca esti ocupata ca nu ai mai reusit sa intri pe forum

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Multumesc Kalosalina,Ceska.

Prietena mea zice ca ar fi citit ca ar trebui fiarta apa plata ca sa se elimine din minerale,dar eu stiam ca se evapora apa si mineralele au o concentratie mai mare dupa fierbere.

Aici cica ar fi una - Evian parca,facuta in Franta care ar fi buna.O sa cumpar sa vad ce scie pe ambalaj.

Ce folosesc eu acum are asa:
Ca 6
Mg 1
Sodium 13
K 1
Nitrate 0.1
Bicarbonates 35
Fluoride 0.2
Chloride 45
Sulphate 1

Total dissolved Solids 115

Tot ea mi-a zis ca cea de la butoi trebuie fiarta (asa i-a zis doctorul aici) pentru ca nu e microbiologic pura.

Danybv as mai pune poze dar fi-miu e treaz de cateva minute si maraie in patut - dupa o ora de dormit- si nu cred ca mai are de gand sa adoarma.

Pupici.

Poze Khalid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui SIMONABB

Buna

va rog frumos spuneti-mi ce greutate au copiii vostri la un an si 4 luni
baiatul meu cel mic are 82 cm si aprox 9.7 kg si mi se pare putin

multumesc

Simona
http://community.webshots.com/user/simonabb

Daria are 79 cm si 10.4 kg. la fel ca Benji, este un "bondoc indesat"

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput