Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna dimineata!
Alina , este problema voastra si numai voi hotarati cum sa va cresteti copilul. sunt total de acord cu ce au scris fetele ,doamne fereste se poate intampla orice.ieri m-am tot gandit cum de aveti un asa mare curaj. eu nu mi-am lasat niciodata copii singuri, chiar si atunci cand ma duc sa fac un dus ,chiar daca doarme sta cineva langa ea. nu stiu, probabil ca sunt eu paranoica,dar asta sunt sunt f panicoasa. cate nopti am avut in care nu ma duceam la toaleta pt ca nu aveam cu cine sa o las .ooooooooo si multe altele de care nnici nu imi mai aduc aminte.
ELLE , ai o fetita f dulce , ce frumos statea ea in piscina.
mamico si tu esti f frumoasa

am tuns-o duminica pe Beatrice, este f haioasa... ca un baietel cu cercei. dar daca o vedeati cat de tare s-a amuzat ea cand s-a vazut in oglinda... se uita , zambea si isi mai dadea cu mana pe cap.

va pup!

beinaz mami de Richard si Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

Ellenuta, saru`mana de cafea eu una iti mai cer supliment ca am mare nevoie .

Asa cum am scris in mesaj azi noapte m-a pus "cel rau " sa beau ieri Cola ( eu beau o data pe an Cola , evit aceste bauturi ) si apoi pe la 23 si ceva m-am apucat sa pap ciocolata si a fost o combinatie bestiala , nu am mai avut somn .M-am pus la somn pe la ora 2 dimineata , pe la 4:30 am auzit-o pe Maria : mama apte( lapte) Norocul meu este ca m-a lasat sa dorm pana la ora 9 .

Noney, am vazut pozele azi noapte , foarte frumoase .Mi-a placut acel colacel a l ui AJ .Stii ce mai vroiam sa-ti spun , sotul tau seamana putin cu cantaretul Tudor Gheorghe ce mai sunteti o familie tare frumoasa .

SIMONABB, Maria mea are acum la 1 an si 5 luni : 11,600 kg deci eu zic ca este bine .Daca totusi esti nelinistita atunci mergi la dr pediatru si ce vezi ce-ti zice si el

ramonab, eu nu pot sa-ti raspund in privinta orei la care poti sa iesi la plaja cu bebe.De regula stiu ca pana-n ora 10 -11 dar nu stiu daca este bine sau se poate si mai mult .Fetele care au fost te vor ajuta cu mai multe detalii .

Sotul meu azi are intrunirea de 10 ani de cand a terminat Seminarul Teologic ( liceul ) asa ca sunt singurica cu grupa mica acasa , pot sa stau pe forum linistita

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

si legat de greutate : la 1 an si 5 luni cu aproximatie inaltimea cam 86-87 cm si 10800 kg. nu stiu eu zic ca este bine.

dupa 1 an ea nu a mai luat f mult in greutate chiar a fost o problema asta.
De luna trecuta am inceput sa ii dau vitamine 10 zile pe luna , dar nu pt greutate , Beatrice a fost depistata cu talasemie minora. Am fost tare suparata dar dupa ce m-am documentat mai bine am realizat ca nu este f grav dar ....dupa cum se stie aceasta este o boala genetica , deci eu sau tatal suntem purtatori ai acestei boli si suntem bine merci.
(rusinica) nu stim care din noi.
dar cred, dupa cum mi-a spus si medicul ca 90 % eu o am datorita etniei din care fac parte (musulmana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

am tuns-o duminica pe Beatrice, este f haioasa... ca un baietel cu cercei. dar daca o vedeati cat de tare s-a amuzat ea cand s-a vazut in oglinda... se uita , zambea si isi mai dadea cu mana pe cap.

va pup!

beinaz mami de Richard si Beatrice

Asteptam poze cu Beatrice tunsa , vrem sa o vedem si noi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

simona nu cred ca trebuie sa-ti faci griji,asta binenteles daca pediatrul ti-a spus ca este bine.mai avem si noi clopotei mai slabuti dar care n-au nici o problema,doar sinoi uni suntem mai grasi altii mai slabuti asta nu inseamna ca e o problema...poate si voi sunteti mai micuti/slabi...
am fost la doc ca suntem raciti si ne-a si masurat si cantarit avem 91cm si 12,800 kg la 1 an si 5 luni
nu stiu ce sa mai fac ca de 10 zile robert e tot cu mucii in gura nu vad nici o ameliorare,a si tusit da vad ca am scapat de tuse au ramas doar mucii...
i-am dat picaturi preparare in farmacie dupa reteta doctoritei dar vazand ca nu-i trece am incercat si cu vibrocil si nici o diferenta....ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

am vazut si eu poze cu eva la piscina,ce-i place ei in colac!ce dulce e cand sta intins pe sezlong,are o fatzuca dare smecheroasa!
si l-am admirat si pe aj la mare,ce colac frumos cu aparatoare de soare....f interesant! mai mai da ce seamana cu mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

honey am vazut si eu pozele cu AJ , f frumoase, mi-a placut mult si colacelul..
Ellenuta multumim de , e tare buna.
Asa este, e diferenta in a sta in curte si a pleca dinafara comunei/localitatii si sunt de acord cu ce-ai spus (si celelalte fete) ca se poate intampla orice..asa suntem noi mai curajosi , dar nici cum zice beinazutza, ca nu se duce la toaleta..nici chiar asa..
cristacoman ma bucur ca a rasarit soarele la voi..sa va bucurati de vreme.
ceska777 si la noi ieri a plouat (dupa amiaza)..dar azi a iesit soarele, e cald si bine.
Dnybv imi pare rau ca azi noapte nu ai putut dormi din cauza ciocolatei si a sucului de Cola, dar bine ca te-a lasat Maria sa dormi pana la 9 ..si eu am patit intr-o seara la fel, cu o ciocolata..dar de atunci m-am invatat minte', sa nu m mananc ciocolata seara (doar daca nu vreau sa dorm).
Jelimoni nu stiu ce sa zic in leg cu mucii' lui Robert...ii doresc sa-i treaca. Multa sanatate!

P.S. Referitor la raceli/mucii, Ioana anul acesta nu a fost deloc bolnava , nici nu imi doresc , sa o tina tot asa..

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Ioanact

Asa este, e diferenta in a sta in curte si a pleca dinafara comunei/localitatii si sunt de acord cu ce-ai spus (si celelalte fete) ca se poate intampla orice..asa suntem noi mai curajosi , dar nici cum zice beinazutza, ca nu se duce la toaleta..nici chiar asa..

este purul adevar , am recunoscut nici asa nu este bine, dar fiecare cu stilul lui. asa sunt EU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Jelimoni,
eu zic ca daca nu face febra o sa ii treaca in cateva zile....mai ales daca a avut tratament. Uneori asteptam reactii prea devreme...
Pupam apasat pe Robski!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

este purul adevar , am recunoscut nici asa nu este bine, dar fiecare cu stilul lui. asa sunt EU!

OK.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput