Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Scuze, am dat send inainte sa termin mesajul

Nu vreau sa-i inlocuiesc vreo masa inca, ci sa-l obisnuiesc si cu alt gust, sa vad cum reactioneaza sau

In alta ordine de idei, ai o fetita absolut superba, asa cum spunea si Ayla, de fiecare data ma uit la TOATE pozele

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
Novus, voi cate mese papati/zi? Stiu ca tu alaptezi exclusiv parca...

(09.03.2009)

Da, alaptez exclusiv

Stai sa socotesc ca mai nou iar si-a schimbat programul : noaptea la 2, dimineata la 7 apoi la 10,la pranz pe la 13, pe la 16 si dupa amiaza inca de vreo 2 ori deci 7 mese
La voi cum e? Alexandra oricum nu mananca o data sa se sature, ii mai trebuie si gustari sau poate asa am invatat-o eu

Cu diversificarea eu deocamdata sunt la stadiul de culegere informatii

Tu vrei sa-i inlocuiesti masa de 10 prima sau cum?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Noi 8/zi, mai nou 7 mese in unele zile. Tot alaptare exclusiva, adica nu chiar exclusiva, daca se pune apa supta de pe degetele in timpul baitei

(09.03.2009)

si la noi e la fel + autodiversificarea cu servetele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Scuze, am dat send inainte sa termin mesajul

Nu vreau sa-i inlocuiesc vreo masa inca, ci sa-l obisnuiesc si cu alt gust, sa vad cum reactioneaza sau

In alta ordine de idei, ai o fetita absolut superba, asa cum spunea si Ayla, de fiecare data ma uit la TOATE pozele

(09.03.2009)

de complimente !!!

buna ideea cu obisnuitul cu alte gusturi, eu mi-am propus sa incep din august ca pana in sept cand merg la birou inapoi sa fie macar o masa inlocuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare tuturor!

La multi ani sarbatoritilor si pupici mamicilor.

Fetele mele dragi, va anunt ca am si eu o mica crestina! Botezul a fost sambata, la Voronet. Am plecat toata gasca (family&friends) de vineri si ne-am intors aseara. Am chemat cei mai buni prieteni si oamenii la care tinem mult. A fost... deosebit! Ne-am distrat, am ras, Bris a fost minunata si toata lumea s-a minunat de ea cat e de sociabila, zambitoare si cuminte.
Asta pana la botez cand le-a aratat ea lor ce plamani are! A urlat de cand am intrat in biserica si a tacut brusc fix cand am iesit din biserica. Radea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Bunica-mea a zis ca e foarte bine, ca si-a strigat norocul! Ma rog... eu cred ca a stresat-o mirosul.
Slujba a fost foarte intima, am boteza-o la biserica din sat si am fost numai noi si cei ai bisericii. Foarteee fain...

Evident, au fost si peripetii. Adica, sambata dimineata mi-am dat seama ca am uitat certificatul de nastere si m-am dus la biserica sa vb cu preotul. Biserica... inchisa! Hmmm, mai stau ce mai stau si dupa vreo 2 ore, m-am dus din nou. La fel!! Mai pe la 4 m-am intalnit cu "clopotarul" care a zis ca nu vine popa sambata doar daca are ceva. Si sambata aia clar nu are, ca i-ar fi zis! Am crezut ca mor. Mi-am dat seama ca popa a uitat sau si-a notat gresit. Asadar, sa ma vedeti facand pe detectivul si cautand popa. Am sperat eu ca lociueste in sat, in Voronet! Ei, n-ai sa vezi! El locuia in Gura Humorului. Asa ca, dupa indicatii de la oamenii din ceva crasma m-am dus impreuna cu nasul sa cautam popa. L-am gasit! Problema e ca l-am gasit cu 15 minute inainte ca botezul sa inceapa. Omul, foarte relaxat, era acasa. Cand m-a vazut, a inlemnit! A fost foarte promt insa si desi eram in post a dat cateva telefoane si in 15min tot clerul bisericesc era la munca
Omul nu uitase doar ca isi notase 26 IULIE.
Ei bine, eu care in tot timpul asta ma gandeam ce fac daca nu gasim popa, am uitat ca eram cu parul ud si nu faceam decat sa dau indicatii si sa tremur. Asadar, cand m-am intors in hotel, tot ce am facut a fost sa o iau pe Bris din pat (ea dormea, mititica), sa o imbrac, sa ma imbrac si eu si... let`s GO! Invitatii se distrau la maxim si asta a fost si distractia serii... Eu care nu merg nici dupa paine fara sa fiu machiata, mi-am aranjat un pic parul si dusa am fost! Asta se vede si in poze, din pacate!
Faza cea mai tare a fost ca la inceputul slujbei ne-a cerut popa certificatul si eu mi-am amintit ca de fapt, de-asta il cautam: sa ii zic ca l-am uitat. A inceput sa rada si am continuat

In rest, mi-nu-nat! A fost o iesire super si botezul grozav. Am primit foarte multe lucruri si bani si bijuterii ca nici nu stiu cum ma voi revansa vreodata fata de toata lumea!

Va pup pe toate si revin cu poze!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Georgiana sa va traiasca crestina

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

Noi am inceput diversificarea!!!!!!

Asa am hotarat eu, m-am trezit si m-am tot gandit... si la 10 am pus mana pe un morcov, am facut suculet, l-am dat cu lingurita si in loc de 3 am papat 4, ca ne-a placut!!!!!!!!!!!!!!!

Acum urmeaza sa papam si tzitzi, trebuia oare sa ii dau imediat?

Va citesc si revin!

(09.03.2009)

doctorul tau ti-a recomandat?
nu e cam devreme inainte de 4 luni, mai ales ca alaptezi? de ce te grabesti asa?

ideea e ca daca e mai mare nu exista risc sa faca diaree sau alergii, mai mic poti avea surpriza neplacute pentriu ca sistemul digestiv nu e dezvoltat

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

am stabilit si noi botezul pe 18 iulie

am o intrebare: ce cadou luati sau ati luat pentru nasi?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetelor cand trec colicii astia????? Mititica mea si acum are la aproape 3 luni

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

alina..catre 4 luni trec....

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Fetelor cand trec colicii astia????? Mititica mea si acum are la aproape 3 luni

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Alina, noi avem copilasii de aceaeasi varsta si am avut colici de cand l-am adus acasa. Ai incercat cu Infacol? Noi ii dam cam de la o luna si cateva zile si nu mai avem probleme deloc. Iti recomand cu caldura Infacol, merita toti banii.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

Mergi la inceput