Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

novus tare dulcica Alexandra si imi pare lungana cati cm are?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

are vreo 67-68 cm la ultima masuratoare !
o dau la baschet !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

buna dimineata!

va invit la o cafea fara cofeina
profit de faptul ca e liniste in casa (adica doarme fata) si intru putin pe net

La multi ani pentru Paul, Iulia-Petra, Darius, Silvia-Ioana, George-Andrei, Petru si Petru!!!

aveti idee daca la mall vitan exista spatii amenajate pentru schimbarea bebelusilor? ma gandesc la un fel de nursing room...

_

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

doranna, nu stiu de mall vitan - nu retin sa fi vazut dar nu am mai fost de o vesnicie, dar in ikea si baneasa shopping city exista.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Noi am inceput diversificarea!!!!!!

Asa am hotarat eu, m-am trezit si m-am tot gandit... si la 10 am pus mana pe un morcov, am facut suculet, l-am dat cu lingurita si in loc de 3 am papat 4, ca ne-a placut!!!!!!!!!!!!!!!

Acum urmeaza sa papam si tzitzi, trebuia oare sa ii dau imediat?

Va citesc si revin!

(09.03.2009)

SUCCES !!!! Sa ne tii la curent cu derularea evenimentelor !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele
multi pupici pentru sarbatoritii de azi, sa creasca mari si frumosi.
eu intru rapid acuma, si probabil mai intri dideara, ca schimbam termopanele la dormitoare si probabil o sa fie balamuc mare; eu ma refigiez cu bebe in sufragerie si stam pititi; asa am o sila de nu va imaginati, dar ne-am trezit cu ploaia pana la jumatatea casei, intrata prin fiecare imbinatura din termopanele care erau in apartament; pai daca stiam, nu le schimbam noi de la inceput???? ca abia ne-am mutat..... ei, asta e, mai rabd eu 2 zile. probabil ca luna viitoare schimb si la sufragerie, sa stiu o chestie, cu toate ca parca nu curge apa prin ele... dar, mai bine fac eu toata treaba, nu? hai, incurajati-ma sa le fac si pe alea, ca altfel nu ma mai apuc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Dyanna

Pai iti spun eu din experienta ca daca nu le schimbi acum cand tot e balamuc, nu le mai schimbi nici dupa

asa ca, spor la treaba si la curatenie apoi !!!

Mergi la inceput

PETRU

multi de la Alexandra si pt Shasa !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Noi am inceput diversificarea!!!!!!

Asa am hotarat eu, m-am trezit si m-am tot gandit... si la 10 am pus mana pe un morcov, am facut suculet, l-am dat cu lingurita si in loc de 3 am papat 4, ca ne-a placut!!!!!!!!!!!!!!!

Acum urmeaza sa papam si tzitzi, trebuia oare sa ii dau imediat?

Va citesc si revin!

(09.03.2009)

SUCCES !!!! Sa ne tii la curent cu derularea evenimentelor !!!!

Multumim!

Se pare ca am facut bine ca i-am dat intre mese, am mai citit intre timp. Ca eu asa procedez, ca un om inteligent , intai o comit si apoi ma documentez

Novus, voi cate mese papati/zi? Stiu ca tu alaptezi exclusiv parca...

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Este la Mc Donalds la jucarii la maniul Happy Meal CD cu fairy si papusica breloc fairy. Daca aveti drum zilele astea (ca de joi incepe alta promotie de jucarii) si gasiti fairy de culoare rosie, am rugamintea sa mi-o luati, la noi s-a terminat, doar cea roz, bleo si galbena avem. Multumim!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele
multi pupici pentru sarbatoritii de azi, sa creasca mari si frumosi.
eu intru rapid acuma, si probabil mai intri dideara, ca schimbam termopanele la dormitoare si probabil o sa fie balamuc mare; eu ma refigiez cu bebe in sufragerie si stam pititi; asa am o sila de nu va imaginati, dar ne-am trezit cu ploaia pana la jumatatea casei, intrata prin fiecare imbinatura din termopanele care erau in apartament; pai daca stiam, nu le schimbam noi de la inceput???? ca abia ne-am mutat..... ei, asta e, mai rabd eu 2 zile. probabil ca luna viitoare schimb si la sufragerie, sa stiu o chestie, cu toate ca parca nu curge apa prin ele... dar, mai bine fac eu toata treaba, nu? hai, incurajati-ma sa le fac si pe alea, ca altfel nu ma mai apuc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Dyana schimba-le mama si pe cele de la sufragerie , decat sa faci balamuc in casa de 2 ori mai bine o data si bine

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:

(09.03.2009)

Da, alaptez exclusiv

Stai sa socotesc ca mai nou iar si-a schimbat programul : noaptea la 2, dimineata la 7 apoi la 10,la pranz pe la 13, pe la 16 si dupa amiaza inca de vreo 2 ori deci 7 mese
La voi cum e? Alexandra oricum nu mananca o data sa se sature, ii mai trebuie si gustari sau poate asa am invatat-o eu

Cu diversificarea eu deocamdata sunt la stadiul de culegere informatii

Tu vrei sa-i inlocuiesti masa de 10 prima sau cum?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

(09.03.2009)

Da, alaptez exclusiv

Stai sa socotesc ca mai nou iar si-a schimbat programul : noaptea la 2, dimineata la 7 apoi la 10,la pranz pe la 13, pe la 16 si dupa amiaza inca de vreo 2 ori deci 7 mese
La voi cum e? Alexandra oricum nu mananca o data sa se sature, ii mai trebuie si gustari sau poate asa am invatat-o eu

Cu diversificarea eu deocamdata sunt la stadiul de culegere informatii

Tu vrei sa-i inlocuiesti masa de 10 prima sau cum?

Noi 8/zi, mai nou 7 mese in unele zile. Tot alaptare exclusiva, adica nu chiar exclusiva, daca se pune apa supta de pe degetele in timpul baitei

(09.03.2009)

Mergi la inceput