Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
stodal Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE |
mersiMami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
PetraTudor spune:
Noi am inceput diversificarea!!!!!!
Asa am hotarat eu, m-am trezit si m-am tot gandit... si la 10 am pus mana pe un morcov, am facut suculet, l-am dat cu lingurita si in loc de 3 am papat 4, ca ne-a placut!!!!!!!!!!!!!!!

Acum urmeaza sa papam si tzitzi, trebuia oare sa ii dau imediat?
Va citesc si revin! 
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
cativ13 spune:
Mitzi a mea nu a tolerat nici calciul gluconic...e o mofturoasa!Pe asta de la Pharco l-am gustat si eu
nu mi-a placut dar am sperat ca ea o sa-l accepte. Asta e! ,,Insistez"
Sa va spun ca de azi m-am apucat de gimnastica
Pe 1 august una din prietenele mele isi boteaza baietelul si mi-am propus sa incap intr-o rochie de anul trecut. Va tin la curent cu evolutia
celulitei de pe coapse si dimensiunile burticii. Eventual, fac poze ,,inainte" si ,,dupa"
ete de ce-mi arde mie
mami de Silvia Ioanahttp://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder#
dyana27 spune:
neatza fetele

multi pupici pentru sarbatoritii de azi, sa creasca mari si frumosi.
eu intru rapid acuma, si probabil mai intri dideara, ca schimbam termopanele la dormitoare si probabil o sa fie balamuc mare; eu ma refigiez cu bebe in sufragerie si stam pititi; asa am o sila de nu va imaginati, dar ne-am trezit cu ploaia pana la jumatatea casei

, intrata prin fiecare imbinatura din termopanele care erau in apartament; pai daca stiam, nu le schimbam noi de la inceput???? ca abia ne-am mutat..... ei, asta e, mai rabd eu 2 zile

. probabil ca luna viitoare schimb si la sufragerie, sa stiu o chestie, cu toate ca parca nu curge apa prin ele... dar, mai bine fac eu toata treaba, nu? hai, incurajati-ma sa le fac si pe alea, ca altfel nu ma mai apuc![]()
![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Kea spune:
Pt ca s-a discutat de temperatura corpului(nu mai stiu cine intreba, ca eu citesc azi si raspund dupa doua zile
), in pliantul ce l-am primit de la maternitate scrie asa: temperatura la bebelusi se masoara intotdeauna in fundulet (va rog, nu mai transformati temperatura rectala in cea axiala, doar va bagati si mai tare in ceata) si variaza usor in functie de temperatura din incapere si hidratare, intre 36,8 si 37,5. Asta este normal. Daca mai am timp traduc si restul.
3 luni
Manuela77 spune:
La multi ani!
Paul 
Silvia Ioana 
George Andrei 
Iulia Petra 
Darius 
Mamica de
Radu (01.04.2009)
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n novus tare dulcica Alexandra si imi pare lungana cati cm are? Pt fetele care vor suzete sau alte produse Monnvas ,Petra si cine mai vrea uite link-ul cu anuntul Laurei http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=19634 aici sunt produsele pe care le are dar mai aduce si altele ca de ex suzetele minune Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Alina

multumesc!MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
doranna spune:
buna dimineata!
va invit la o cafea fara cofeina 
profit de faptul ca e liniste in casa (adica doarme fata) si intru putin pe net
La multi ani pentru Paul, Iulia-Petra, Darius, Silvia-Ioana, George-Andrei, Petru si Petru!!! ![]()
aveti idee daca la mall vitan exista spatii amenajate pentru schimbarea bebelusilor? ma gandesc la un fel de nursing room...
si inca ceva...
pana acum noi am tinut bebela la noi in dormitor, dar incep sa ma gandesc ca ar fi timpul sa o mut in camera ei (subliniez "incep sa ma gandesc"
); inca nu am achizitionat un babyphone si ma gandeam la cel de la primiipasi. are cineva? e ok?
_
Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23.03.2009)
PetraTudor spune:
Dyanna, de multe ori cand citesc mesajele tale te laud in minte pentru cum le faci/rezolvi pe toate, si mutat, si masina stricata, acum termopane...
O
pentru mami intreprinzatoare!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Eu nu ma mai satur s-o privesc pe Alexandra. De fiecare data cand pui o poza noua, eu ma uit la tot albumul. E fantastica, are ochisorii aia mari si albastrii, si face niste figuri de mor de dragul ei. ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
Aici avem ceva special de la Alexandra pt tine si Alma !!!

Trebuia descarcat ieri dar ne-am luat cu raceala

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3671369438/
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

!!!!
Vlad si