Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Poftiti sa vedeti ce bine dispusa e Alexandra inainte de somn http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3670409235/ Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
am vazut frumoasa...si cu jeansi

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
La multi ani!
Paul 
Iulia Petra 
Darius 
Silvia Ioana 
George Andrei 
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui novus Poftiti sa vedeti ce bine dispusa e Alexandra inainte de somn http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3670409235/ Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Eu nu ma mai satur s-o privesc pe Alexandra. De fiecare data cand pui o poza noua, eu ma uit la tot albumul. E fantastica, are ochisorii aia mari si albastrii, si face niste figuri de mor de dragul ei.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
alina.n spune:
novus tare dulcica Alexandra si imi pare lungana cati cm are?
Pt fetele care vor suzete sau alte produse Monnvas ,Petra si cine mai vrea uite link-ul cu anuntul Laurei
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=19634
aici sunt produsele pe care le are dar mai aduce si altele ca de ex suzetele minune
, eu mi-am luat de la ea multe lucruri pe care le folosesc pt fetita si imi plac, chiar acum am o comanda in curs cu plasa tantari si alte produse. Recunosc ca suzete nu am luat pt ca noi folosim doar modelul Primii Pasi din latex forma cireasa altceva nu serveste
don'soara
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
cativ13 spune:
Multumim mult pentru urari! La multi ani si de la noi pentru sarbatoritii de azi
Am fost la tara doua zile si nu am avut timp sa intru sa urez nimic sarbatoritilor din zilele anterioare dar ei stiu ca ne-am gandit la ei/ele
Raportam 60 de cm, 5,100kg, fontanela cam maricica si de azi calciu de la Pharco (dupa care a varsat
si a trebuit sa facem baita generala ca ne umplusem de ....cah!) Va invitam la tiramisu, inghetata de lamaie si ciocolata, spuma de zmeura si ...erau si niste clatite facute de mama dar le-am papat la trezirea de la 5. Eu, nu ea
Citesc din urma si revin, daca nu se trezeste mitzi prea repede
mami de Silvia Ioanahttp://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder#
petrean spune:
Cu regret va anunt ca nu mai are suzete Laura..eu le-am comandat pe ultimele 2 acum 5 minute...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
Azi ii spunem la multi ani si lui Petru al Shasei si lui Petru al Andreeeei.
Si
daca aveti in familie persoane dragi care isi serbeaza onomastica.
Noi am avut o noapte ingrozitoare, cu plans pana a vomitat, am fost la control de dimineata, avem 5,250 kg. Am facut doar controlul de 5 luni pt ca in starea actuala nu e recomandata vaccinul, si uite asa il mai amanam un pic pe cel de 4 luni.
Gingia este deja tare si inflamata, deci in curand chiar o sa fim printesa dintisor.
Pisik, urmezi tu? Sper la voi sa iasa repede si fara dureri. Nu vreau sa concurez cu nimeni si sa avem primul dintosor de la odisee, dar vreau sa se termine odata totul.
petrean spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Multumim mult pentru urari! La multi ani si de la noi pentru sarbatoritii de azi ![]() Am fost la tara doua zile si nu am avut timp sa intru sa urez nimic sarbatoritilor din zilele anterioare dar ei stiu ca ne-am gandit la ei/ele ![]() Raportam 60 de cm, 5,100kg, fontanela cam maricica si de azi calciu de la Pharco (dupa care a varsat si a trebuit sa facem baita generala ca ne umplusem de ....cah!)Va invitam la tiramisu, inghetata de lamaie si ciocolata, spuma de zmeura si ...erau si niste clatite facute de mama dar le-am papat la trezirea de la 5. Eu, nu ea Citesc din urma si revin, daca nu se trezeste mitzi prea repede ![]() mami de Silvia Ioana http://picasaweb.google.ch/vizitiu.bogdan/NewFolder# |
sunt f multi bebelusi care nu tolereaza Calcium Pharco..e f dulce..(eu gust totul
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
Ayla21 spune:
Azi ii spunem la multi ani si lui Petru al Shasei si lui Petru al Andreeeei.
Si
daca aveti in familie persoane dragi care isi serbeaza onomastica.
Noi am avut o noapte ingrozitoare, cu plans pana a vomitat, am fost la control de dimineata, avem 5,250 kg. Am facut doar controlul de 5 luni pt ca in starea actuala nu e recomandata vaccinul, si uite asa il mai amanam un pic pe cel de 4 luni.
Gingia este deja tare si inflamata, deci in curand chiar o sa fim printesa dintisor.
Pisik, urmezi tu? Sper la voi sa iasa repede si fara dureri. Nu vreau sa concurez cu nimeni si sa avem primul dintosor de la odisee, dar vreau sa se termine odata totul.
petrean spune:
Apropo de iesitul dintisorilor..am povestit odata cu o prietena de-a mea dr dentist..care a spus ca un om mare nu ar putea suporta durerea iesirii dintilor. Ce e f dureros..e pana strapunge osul...gingiei...ca dupa aia e ok. E nevoie de calm din partea parintilor...si nervi de otel.
Pupam viitoarea printesa dintisor
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE